Get’s Bet în spațiul offline Get's Bet

Get’s Bet în spațiul offline

Înainte de a vorbi despre pariuri online la Get’s Bet, este corect să discutăm un pic și despre pariurile din agenții.
 

Get’s Bet agenții de cartier – câte locații stradale sunt în România?

Cei de la Get’s Bet au peste 150 de agenții stradale, cele mai multe fiind în București și Ploiești, acolo unde găsim în jur de 40, respectiv 15 astfel de sucursale. Acestea sunt de regulă deschise între orele 10:00 și 22:00, dar programul de lucru este prelungit în zilele în care sunt meciuri de Liga Campionilor sau Europa League. Sau cel puțin era pe vremuri, recunosc că nu am mai intrat de ceva timp într-o locație Get’s Bet pentru a vedea dacă s-au mai schimbat lucrurile între timp. Eventual dacă ai fost pe acolo recent, poți lăsa un reply mai jos.

Un alt lucru interesant este acela că miza minimă pe bilet este de doar 1 RON, atât la pariuri sportive cât și la loterii internaționale, deci poți juca și fără prea mulți bani.

 

Verificare bilet Get’s Bet

Ca orice agenție de cartier care se respectă oferă o opțiune de verificare bilet. Fiecare bilet pe care-l joci are pe el un cod pe care-l poți introduce pe getsbet.ro pentru a vedea o listă cu meciurile jucate și dacă acestea sunt câștigate / pierdute / indecise. Așa că dacă ai jucat biletul zilei la pariuri la Get's Bet, este suficient să intri pe site și să îl verifici pentru a afla dacă ai câștigat sau nu.

 

Ofertă sportivă – nu e la nivelul celei online

Oferta online este diferită de cea offline, și evident mai bogată în evenimente. Oferta sportivă în agențiile stradale conține pariuri pe 11-12 sporturi printre care găsim și polo pe apă, snooker sau rugby. În ceea ce privește pariurile pe fotbal pot spune că sunt acoperite destul de multe competiții secundare, cum ar fi liga a treia din Belgia sau liga secundă din Țara Galilor. Deci sunt șanse mari să găsești meciul pe care îl cauți, chiar dacă acesta provine dintr-o ligă nu foarte cunoscută. Dar cum ziceam, oferta nu se compară cu cea online!


Pariuri live în agenții stradale

Aici nu sunt prea multe de spus. Se poate paria live din agențiile Gets Bet, iar oferta este destul de decentă pentru o casă de pariuri stradală, dar nu te aștepta la ceva prea extraordinar. Oricum dacă intenționezi să joci cu regularitate la pariuri live, atunci recomand să deschizi un cont online la o agenție precum Unibet.ro, Efortuna.ro, Betfair.ro, Betano.com sau Netbet.ro.


Pariuri loto la Getsbet.ro

Dacă te interesează pariurile loto, atunci trebuie să știi că oferta este destul de generoasă. Zilnic sunt acoperite zeci de extrageri loto din întreaga lume, dintre care pot remarca Grecia Kino, Slovacia Keno, Win for Life și loterii americane precum Colorado Cash 5/32 sau New York Pick 20/80. Pe de altă parte sunt și case de pariuri online care oferă pariuri loto; pentru a afla despre cine este vorba accesează articolul: https://pariurix.com/case-de-pariuri-la-care-se-poate-paria-pe-numere-loto.html


Pariuri virtuale

Dintre toate agențiile de cartier, cei de la Gets Bet stau cel mai bine când vine vorba de pariuri virtuale. Se poate paria pe curse de câini, pe Tex (un joc virtual de Texas Hold’em), Betgames (un alt joc virtual bazat pe Texas Hold’em), Getsix (loterie virtuală). Pe lângă câte un ecran care transmite fiecare din aceste jocuri virtuale, în fiecare agenție găsim și câteva monitoare pe care se pot urmări meciuri de fotbal live.

 

Bonusuri și promoții

Sunt oferite cam aceleași promoții cu care ne-am obișnuit și pe la agențiile concurente din mediul offline:

  • pariul șansă - dacă te scoate un singur meci pe un bilet care conține minim 11 selecții din orice sport de cotă 1.35+ fiecare atunci vei primi 10% din eventualul câștig împărțit la cota pariului pierzător.
  • pariul șansă fotbal – dacă te scoate un singur meci pe un bilet care conține minim 10 selecții din fotbal de cotă 1.35+ fiecare atunci vei primi 15% din eventualul câștig împărțit la cota pariului pierzător.
  • pariul maxi-cote – zilnic agenția alege anumite meciuri care să aibă cote speciale.
  • pariul jackpot – uneori sunt oferite pariuri cu premii suplimentare, dar trebuie să consulți site-ul getsbet.ro pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte.
  • pariul șansă 200 – dacă pe un bilet cu cotă 200+ te scoate un singur meci atunci vei primi un câștig de zece ori mai mare decât miza biletului.
  • Gets Plus – este un concurs prin care clienții Gets Bet trebuie să pronosticheze rezultatul unor meciuri alese de agenție.

 

Concluzii finale

Dacă ai citit acest articol ai aflat mai multe informații despre agențiile Gets Bet, despre cum se verifică un cont, oferta de pariuri loto, bonusurile și promoțiile oferite, și multe altele. Per total cei de la Gets Bet au servicii destul de bune pentru o agenție de pariuri offline, dar noi cei de la Pariurix îți recomandăm să pariezi pe internet la Unibet (pariază acum), Sportingbet (pariază acum) sau Netbet (pariază acum), acolo unde te așteaptă o ofertă sportivă bogată, promoții de nerefuzat și multe alte servicii de calitate!

4 utilizatori au ales Get's Bet

Pariezi aici ?

Discutii