Contact și relații cu clienții Get’s Bet

Detalii de contact GET'S BET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon +40 316 302 883
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Level 3, Valletta Buildings, South Street, Valleta

În cazul în care te confrunți cu bug-uri, îți este contul de pariuri blocat și nu merge să îl recuperezi, sau ai diferite întrebări sau nelămuriri, atunci recomand să contactezi serviciul de relații cu clienții Get’s Bet.


Contact Get’s Bet – cum iau legătura cu un operator?

Din fericire la acest capitol agenția stă chiar bine, astfel încât ai de ales între următoarele variante:

  • Get’s Bet Live Chat – teoretic este oferit un serviciu de live chat, dar atunci când eu l-am accesat (era într-o zi de luni pe la prânz, deci nu noaptea sau în weekend) scria că acesta este indisponibil și că pot trimite un mesaj utilizând un formular. Opțiunea de ”Live chat” este accesibilă din colțul dreapta sus al site-ului, poate tu vei fi mai norocos.
  • Completarea unui formular de pe site – opțiunea devine disponibilă atunci când chat-ul live nu poate fi accesat. De asemenea, poți accesa formularul de contact în orice moment prin intermediul opțiunii ”Contact” din meniul ”Informații” (este ultimul meniu din partea stângă a paginii principale).
  • Trimiterea unui email – o altă alternativă este aceea de a trimite un mail la adresa [email protected].
  • Telefon Get’s Bet – dacă vrei să vorbești cu un operator la telefon, atunci o poți face la numărul +40 316 302 883. Recomand această variantă pentru situațiile în care ai nevoie de răspunsuri rapide.

 

Suport clienți Get’s Bet – informații utile

Nu este precizat un orar de funcționare, dar atâta timp cât contactezi serviciul de suport clienți în zile lucrătoare, și la ore decente, ar trebui să dai de un operator, sau măcar să primești un răspuns în maxim câteva ore.  Ca la orice altă casă de pariuri online, așteaptă-te la multe citate din regulament, așa că trebuie să fii destul de răbdător. Încă nu am apucat să vorbesc cu un operator Get’s Bet, așa că dacă ai avut de-a face cu serviciul de suport clienți, ai putea să dai un reply mai jos pentru a ne spune cum s-au comportat cei de acolo.

Nu în ultimul rând, dacă ai întrebări sau nelămuriri despre casa de pariuri online getsbet.ro, poți posta întrebările tale și pe forumul de discuții Get’s Bet, unde un membru al staff-ului nostru sau un utilizator PariuriX va încerca să te ajute în cel mai scurt timp! Avem pe site și o secțiune cu întrebări comune, unde vom strânge la grămadă cele mai comune nelămuriri ale pariorilor despre această agenție online!

Detalii de contact GET'S BET
Program de lucru nu este precizat
Suport live chat
Telefon +40 316 302 883
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Level 3, Valletta Buildings, South Street, Valleta

4 utilizatori au ales Get's Bet

Pariezi aici ?

Discutii