2022-12-04 01:39:38

Get's Bet - bonus de 100% până la 900RON!

Află tot ce trebuie să știi despre Get’s Bet, unul dintre cei mai noi operatori licențiați ONJN! Vine oare această casă de pariuri online cu ceva nou, astfel încât să merite să jucăm aici? La această întrebare vom încerca să răspundem de-a lungul acestei recenzii, unde vă vom prezenta tot ce trebuie să știți despre agenția de pariuri sportive Get’s Bet!

Deschide cont și joacă la una din agențiile de pariuri recomandate de PariuriX.com!
 

Joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX!

Deși GetsBet oferă servicii interesante, așa cum vei vedea de-a lungul acestei recenzii, noi recomandăm să joci la unul din site-urile partenere PariuriX. Poți vedea lista lor AICI, sau poți deschide chiar acum cont la una din agențiile recomandate prin intermediul ACESTUI LINK. Există câteva avantaje dacă optezi pentru o casă de pariuri parteneră PariuriX : poți avea acces la promoții și oferte speciale exclusive prin link-urile noastre, poți beneficia de suport suplimentar în cazul unei probleme mai sensibile (ținem direct legătura cu reprezentanții respectivelor agenții), poți participa gratuit la concursuri PariuriX unde este necesar să ai un cont deschis la o agenție parteneră etc. Plus că încercăm să colaborăm doar cu cele mai bune agenții licențiate, deci poți juca cu încredere la oricare dintre acestea.

 

1. Istoria casei de pariuri Get’s Bet și progresul ei

Get’s Bet are o istorie destul de bogată pe piața de pariuri sportive din România, deși este drept că sub un alt nume.  Mai exact, aceasta a debutat pe piața locală în 2004 sub numele de Empire Betting, denumire pe care a păstrat-o până în 2011. Acesta a fost însă un an de cotitură în care nu s-a schimbat doar numele, ci au fost aduse și îmbunătățiri vizibile site-ului, ofertei sportive și agențiilor din toată țara. Este drept că de atunci și până pe la sfârșitul lui 2017 acest operator nu a mai făcut schimbări majore și nu a ieșit în evidență cu nimic deosebit. De menționat că în această întreagă perioadă, adică 2004 – 2017, casa de pariuri Get’s Bet a funcționat doar offline, prin intermediul a câteva zeci de agenții stradale împrăștiate pe întreg teritoriul țării.

Acest lucru s-a schimbat la începutul lui 2018, atunci când Get’s Bet a urmat exemplul multor alte agenții (Superbet. Stanleybet, Fortuna, Casa Pariurilor, Mozzartbet, Winner), extinzându-și serviciile și în mediul online. Începând cu data de 1 ianuarie 2018, Get’s Bet deține conform D.ONJN 2653 /22.12.2017 licența L1173107W000815 ce îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până pe 31.12.2027! Deci da, site-ul de pariuri online Get’s Bet e legal în România – licența Get’s Bet tocmai prezentată demonstrând acest lucru!

Platforma de pariuri online a devenit funcțională începând cu luna martie 2018. Dacă intri acum pe https://pariurix.com/agentii vei vedea că pe pagina introductivă poți alege site-ul pe care vrei să îl accesezi : cel pentru pariuri online, sau cel destinat agențiilor stradale. Încă ceva: a nu se confunda Get’s Bet cu GS Bet; sunt două agenții complet diferite, și din ce știm nu există legături între ele (deși ne-am putea înșela).

 

2.Get’s Bet România – sponsor oficial al echipei FC Hermannstadt

Get's Bet - bonus de 100% până la 900RON!

A ajuns o adevărată modă în rândul caselor de pariuri să sponsorizeze echipe de fotbal. Netbet.ro sponsorizează FCSB, Betano.ro pe CS U Craiova, Sportingbet.ro pe CFR Cluj, Maxbet.ro pe Dinamo, Superbet pe CSA Steaua, iar exemplele pot continua. La finalul anului 2017, cu puțin timp înainte de a face trecerea către mediul online, cei de la getsbet.ro au emis un comunicat de presă în care anunțau că și ei au decis să colaboreze cu un club de fotbal - este vorba de echipa sibiană FC Hermannstadt.

Începând din această lună avem un sponsor principal. Este vorba despre Get's Bet. Este sponsorul nostru mai vechi, dar acum a preluat pachetul principal. Get's Bet este o casă de pariuri cu capital sută la sută românesc. Începând de anul viitor (adică 2018) vor organiza și pariuri online. Este un pas important pentru noi. Ne bucură faptul că au trecut de la un pachet mai mic la unul mai mare. Asta înseamnă că s-au convins că suntem un proiect serios. Au fost mulțumiți de tot ceea ce am oferit atât din punct de vedere al imaginii, cât și în plan sportiv. Le mulțumim.

- Teodor Birț, președinte FC Hermannstadt, declarație dată pentru tribuna.ro la finalul lunii noiembrie 2017

 

3.Deschidere cont și plasarea primului pariu online

Get's Bet - bonus de 100% până la 900RON!Pentru a deschide un cont pe platforma de pariuri online Get’s Bet, apasă pe butonul ”Înregistrează-te acum” din colțul dreapta sus a paginii principale. Se va deschide un formular unde trebuie să completezi câteva date personale, dar și date ce țin de contul de pariuri. Completarea lui este intuitivă, dar dacă ai nevoie de indicații pas cu pas, atunci accesează ACEST GHID.

Un alt ghid util pe care îl avem pe site-ul PariuriX.com este cel al plasării primului pariu online. În acesta ți-am arătat cum poți plasa la Get’s Bet pariuri single, multiple sau în sistem, dar și cum poți găsi rapid meciurile și opțiunile de pariere dorite. Accesează acum ghidul primului pariu!

 

4.Tranzacții financiare și verificarea identității

Dacă accesezi această pagină, vei putea vedea care este depunerea și retragerea minimă la Get’s Bet, ce metode de plată sunt suportate, dar și tutoriale pas cu pas în care îți arătăm cum să efectuezi un depozit sau o retragere. Vom vorbi și despre posibilitatea de a efectua tranzacții financiare direct din agențiile stradale, pentru că ea într-adevăr există!

Dar vezi că fără un cont verificat nu poți efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu poți solicita retrageri. Conform legii, trebuie să parcurgi procesul de verificare KYC în maximum 30 de zile de la înregistrare, altfel riști închiderea contului de pariuri și transferul fondurilor aferente către bugetul statului. Ce-I drept, nu știu dacă Get’s Bet respectă sau nu cu strictețe această regulă.


 

5.Ofertă sportivă Get’s Bet

Get's Bet - bonus de 100% până la 900RON!

Oferta de pariuri Get’s Bet este destul de generoasă, oricum cu mult peste cea disponibilă în agențiile stradale.  Sunt oferite pariuri pe mai bine de 30 de sporturi diferite, printre care florball, eSports, sporturi cu motor, rugby și speedway. Este drept că sunt și câteva case de pariuri online care stau chiar mai bine la acest capitol, cel mai bun exemplu fiind Unibet.ro, unde găsim 37-38 de sporturi!

Oferta pe fotbal Get’s Bet cuprinde tot felul de campionate, printre care și competiții mici precum Tanzania, Venezuela sau Hong Kong. La meciurile din ligile de top ale Europei sau din cupe europene vei găsi peste 140 de opțiuni de pariere, printre care și pariuri pe cornere, cartonașe sau marcatori. Chiar și pe Liga 1 am văzut posibilitatea de a paria pe numărul total de cartonașe în meci sau pe primul / ultimul marcator, însă nu am găsit piețe pe cornere (cel puțin nu pre-meci).

Și la alte sporturi oferta este decentă, poate nu la fel de bună ca la netbet.ro sau efortuna.ro, dar în orice caz va mulțumi majoritatea pariorilor. Nu voi intra în mai multe detalii aici deoarece avem o pagină separată pe care am aprofundat discuțiile despre oferta Get’s Bet.

 

6.Get’s Bet Live – pariază în timp real pe evenimentele preferate!

De obicei când vreau să văd cât de bună este oferta sportivă live a unui operator, fac o comparație directă cu Netbet. De ce cu Netbet? Pentru că în multe momente are cea mai bogată ofertă live. Din nou am vrut să fac această comparație, și am fost surprins să văd că ofertele erau aproape identice ca număr de meciuri oferite, opțiuni de pariere disponibile și cote. Asta mă face să cred că cele două agenții utilizează aceeași platformă de pariuri live. Pe de-o parte este un lucru bun că știm că platforma este una performantă, cu o ofertă bogată. Pe de altă parte stau să mă întreb – de ce aș plasa pariuri live la Get’s Bet când fix aceleași lucruri le găsesc și pe Netbet.ro?

 

7.Bonus de bun venit Get’s Bet și alte promoții disponibile

Get's Bet - bonus de 100% până la 900RON!

La doar câteva zile după lansarea platformei de pariuri online Get’s Bet am descoperit câteva promoții interesante după cum urmează:

  • pachet de bun venit Get’s Bet – acesta constă în trei bonusuri cu o valoare totală de până la 900 lei, acordate pentru primele trei depozite efectuate.
    • 100% la prima depunere în limita a 400RON
    • 100% la a doua depunere în limita a 300RON
    • 100% la a treia depunere în limita a 200RON
  • bonus Get’s Bet pentru confirmarea și validarea contuluideschide un cont și parcurge procesul de verificare KYC, iar pe lângă bonusul pentru prima depunere mai primești și un FREEBET în valoare de 50RON, cu condiția să fi efectuat un depozit de minim 50RON.
  • Șansă 5este o promoție Get’s Bet prin care poți primi înapoi miza pe biletele pierzătoare pe care te-a scos minim un meci (valabil pentru biletele cu minim 5 selecții de cote +1.35 fiecare, și miză de minim 20RON).

Află mai multe informații despre bonusurile și promoțiile oferite de getsbet.ro!

 

8.Disponibilitate pe dispozitive mobile

Nu ești acasă și vrei să plasezi pariurile dorite de pe telefon sau tabletă? Atunci trebuie să știi că platforma Get’s Bet este disponibilă și pe mobil. Cum? Accesează ACEST LINK și afli!

 

9. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Staff-ul agenției poate fi contactat direct prin live chat, deși este drept că nu este precizat un program de funcționare al acestui serviciu. Ca alternativă, poți trimite un mail la adresa [email protected] sau poți completa un formular online accesând  opțiunea ”Contact” din partea de jos a paginii principale.

Dacă ai întrebări despre această casă de pariuri online, le poți posta pe forumul de discuții Get’s Bet de pe site-ul PariuriX.com, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul utilizatorilor PariuriX va încerca să te ajute pe cât posibil.

Recomand să arunci un ochi și peste secțiunea de ”Întrebări comune”, unde poți găsi răspunsuri la cele mai frecvente nelămuriri ale pariorilor legate de Get’s Bet.

4 utilizatori au ales Get's Bet

Pariezi aici ?

Discutii