Get's Bet
L1173107W000815

Get's Bet

8.5
user photo
Baicu Marius
2024-06-14 10:06:52

Get's Bet - 30RON fără depunere + până la 600RON EXTRA

Află tot ce trebuie să știi despre Get’s Bet, operator licențiat ONJN! Vine oare această casă de pariuri online cu ceva nou, astfel încât să merite să jucăm aici? La această întrebare vom încerca să răspundem de-a lungul acestei recenzii, unde vă vom prezenta tot ce trebuie să știți despre agenția de pariuri sportive Get’s Bet! Ce îți pot spune din start este că Get’s Bet oferă un bonus fără depunere de 30RON, dar și un bonus de până la 600RON!

Deschide cont și joacă cu un bonus fără depunere de 30RON!

1. Istoria casei de pariuri Get’s Bet și progresul ei

 

Get’s Bet are o istorie destul de bogată pe piața de pariuri sportive din România, deși este drept că sub un alt nume. Mai exact, aceasta a debutat pe piața locală în 2004 sub numele de Empire Betting, denumire pe care a păstrat-o până în 2011. Acesta a fost însă un an de cotitură în care nu s-a schimbat doar numele, ci au fost aduse și îmbunătățiri vizibile site-ului, ofertei sportive și agențiilor din toată țara. Este drept că de atunci și până pe la sfârșitul lui 2017 acest operator nu a mai făcut schimbări majore și nu a ieșit în evidență cu nimic deosebit. De menționat că în această întreagă perioadă, adică 2004 – 2017, casa de pariuri Get’s Bet a funcționat doar offline, prin intermediul a câteva zeci de agenții stradale împrăștiate pe întreg teritoriul țării.

Acest lucru s-a schimbat la începutul lui 2018, atunci când Get’s Bet a urmat exemplul multor altor agenții (Superbet. Stanleybet, Fortuna, Casa Pariurilor, Mozzartbet, Winner), extinzându-și serviciile și în mediul online. Începând cu data de 1 ianuarie 2018, Get’s Bet deține conform D.ONJN 2653 /22.12.2017 licența L1173107W000815 ce îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino până pe 31.12.2027! Deci da, site-ul de pariuri online Get’s Bet e legal în România – licența Get’s Bet tocmai prezentată demonstrând acest lucru!

Platforma Gets Bet online a devenit funcțională începând cu luna martie 2018. Dacă intri acum pe site-ul GetsBet vei vedea că pe pagina introductivă poți alege site-ul pe care vrei să îl accesezi : cel pentru pariuri online, sau cel destinat agențiilor stradale (pentru a vedea lista Gets Bet agenții, dar și pentru a îți verifica biletul de pariuri). Încă ceva: a nu se confunda Get’s Bet cu GS Bet; sunt două agenții complet diferite, și din ce știm nu există legături între ele (deși ne-am putea înșela).

Deschide cont și joacă cu un bonus fără depunere de 30RON!

2.Get’s Bet România – sponsor oficial CSA Steaua

A devenit o adevărată modă în rândul caselor de pariuri să sponsorizeze echipe de fotbal, atât în prima ligă, iar mai nou și în eșalonul secund.Get’s Bet a dat o adevărată lovitură de imagine în 2021 atunci când a semnat un parteneriat cu CSA Steaua. 

Suntem mândri de acest parteneriat cu Steaua București, dorința noastră fiind, de a întări misiunea comună pentru susținătorii și pasionații de fotbal care sunt în căutare continuă de experiențe învingătoare.

Încrederea este un punct principal pe care dorim să îl transmitem în fiecare mesaj și colaborare pe care o avem, Get’s Bet fiind un susținător al celor care au adus performanță și valoare în fotbalul românesc.

În anul 2019, am început o campanie amplă de comunicare împreună cu cei 2 mari jucători ai Generației de Aur a fotbalului românesc: Marius Lăcătuș și Gavril Pele Balint, care și în prezent sunt ambasadorii brandului Get’s Bet

- Cristian Roman, Managing Partner Get’s Bet România.

 

3.Deschidere cont nou la Get's Bet

Deschiderea unui cont de pariuri Get’s Bet nu îți va ridica dificultăți, chiar dacă nu ai mai jucat până acum la pariuri online.

 1. Intră pe getsbet.ro și apasă pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus.
 2. Completează formularul din 3 părți - aici va trebui să adaugi date personale (nume, prenume, adresă, telefon, mail etc), dar și date ce vor ține de cont (username, parolă).
 3. Activează contul prin intermediul link-ului primit pe mail!

 Întregul proces de deschidere cont va dura maxim 2-3 minute, iar la final poți aplica și pentru bonusul fără depunere de 30RON introducând codul bonus „EURO30”” în secțiunea Bonusuri!

Deschide cont și joacă cu un bonus fără depunere de 30RON!

 

4. Depuneri și retrageri de bani la Get's Bet#

Am o veste bună, dar și una rea. Vestea bună este că la Get’s Bet depozitul minim este de doar 10-20RON, în funcție de metoda de plată aleasă. Deci poți juca la această casă de pariuri online și dacă ai un buget mai mult decât limitat. Vestea mai puțin plăcută este aceea că nu poți depune prin Skrill / Neteller, dar celelalte metode populare de plată sunt disponibile:
 

Cum depun la Get’s Bet de pe site?

 • Loghează-te pe contul tău Get’s Bet sau deschide cont nou.
 • Apasă pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus.
 • Se va deschide o pagină de depuneri de pe care va trebui să apeși pe butonul ”Depune” din dreptul la metoda de plată dorită. Poți depune prin carduri de credit / debit, Paysafecard și OktoCash :  depunerea minimă este de 20RON, iar cea maximă de 10,000RON. Depozitul are loc instant și este taxat conform legii cu 2%.
   

Cum efectuez o depunere la Get’s Bet din locații stradale?

Este foarte simplu, așa că nu sunt multe de spus. Tot ce trebuie să faci este să te duci în cea mai apropiată sucursală a acestui operator, și să înmânezi casierei suma pe care vrei să o depui și buletinul. De asemenea, va trebui să îi precizezi numele de utilizator. Banii vor fi transferați instant pe contul de pariuri. Vezi ce ușor se face o depunere de bani la Get’s Bet?

Dacă nu știi care este cea mai apropiată locație, accesează ”Depunere” de pe site și selectează opțiunea ”Agenții”. Se va deschide o pagină care conține lista completă de locații Get’s Bet.


Cum retrag bani la Get’s Bet?

 1. Loghează-te pe contul de pariuri și accesează ”Contul meu” – ”Retragere”.
 2. Selectează metode de plată dorită și apasă pe butonul ”Retrage”.
 3. Urmează indicațiile specifice metodei de plată aleasă. Poți retrage prin:
  • carduri de credit / debit – retragerea minimă este de 20RON, iar cea maximă de 10,000RON. Se percepe impozitul standard de 1%.
  • retrageri direct din agenții – retragerea minimă este de 10RON, iar cea maximă de 10,000RON. Se percepe impozitul standard de 1%. Spre deosebire de depuneri, va trebui întâi să programezi o retragere de pe site. Aici vei avea de introdus suma pe care vrei să o scoți, dar și sucursala din care intenționezi să ridici banii. Va trebui să aștepți o confirmare a retragerii (de obicei vine în următoarea zi lucrătoare), după care te poți deplasa la respectiva sucursală cu buletinul pentru a ridica suma solicitată anterior. Deci nu este deloc greu să soliciți retrageri de bani la  Get’s Bet.

Deschide cont și joacă cu un bonus fără depunere de 30RON!

 

5. KYC - Verificarea identității la Get's Bet#

Dar vezi că fără un cont verificat nu poți efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu poți solicita retrageri. Conform legii, trebuie să parcurgi procesul de verificare KYC în maximum 30 de zile de la înregistrare, altfel riști închiderea contului de pariuri și transferul fondurilor aferente către bugetul statului. Ce-I drept, nu știu dacă Get’s Bet respectă sau nu cu strictețe această regulă.

Pentru a verifica contul accesează ”Contul meu” – ”Încarcă documentele de verificare”. Încarcă documentele solicitate (detalii mai jos). Dacă din diferite motive nu poți folosi formularul de pe site, poți trimite documentele și pe mail la adresa [email protected] trecând ca titlu ”Verificare”.

Pentru a parcurge procesul de verificare Get’s Bet este suficient în primă fază o copie a cărții de identitate (probabil că pașaportul sau permisul de conducere nu vor fi acceptate). Pe site este menționat faptul că sunt acceptate documentele fotografiate cu un telefon sau cu un aparat de fotografiat, dar nu este precizat nimic legat de documentele scanate. Așa că nu știu dacă acestea sunt acceptate sau nu.

Poza trebuie să nu aibă o dimensiune mai mare de 4MB și să fie în format .jpg, .jpeg, .png sau .gif, trebuie să conțină toate cele 4 colțuri ale documentului, și să fie clară (informațiile să fie ușor de citit).

Dacă efectuezi un depozit utilizând un card de credit / debit, atunci există posibilitatea să îți fie cerută o copie față-verso a acestuia înainte de a putea solicita o retragere. Pentru a nu îți expune datele bancare, vei fi rugat să acoperi anumite cifre de pe fața cardului, dar și ultimele 3 cifre de pe spatele lui. Vei primi la momentul respectiv un mail care va conține toate informațiile necesare.

Există și posibilitatea ca la un moment dat să fie solicitată o dovadă a adresei, adică o factură de utilități sau un extras de cont bancar care să conțină numele tău complet și adresa la care locuiești. Din nou, vei fi înștiințat pe mail dacă va fi nevoie de așa ceva.

Deschide cont și joacă cu un bonus fără depunere de 30RON!
 

5.Ofertă sportivă Get’s Bet - pe ce putem plasa pariuri?#

Oferta de pariuri Get’s Bet este destul de generoasă, oricum cu mult peste cea disponibilă în agențiile stradale.  Sunt oferite pariuri pe mai bine de 30 de sporturi diferite, printre care florball, eSports, sporturi cu motor, rugby și speedway. Este drept că sunt și câteva case de pariuri online care stau chiar mai bine la acest capitol, cel mai bun exemplu fiind Unibet.ro, unde găsim 37-38 de sporturi! La fel, Betano.ro stă bine la acest capitol.

În ceea ce privește ”sportul rege”, oferta de pariuri Get’s Bet cuprinde atât competiții majore, cât și ligi de mâna a doua sau a treia precum Liga de Tineret din Mexic sau Vietnam U19. La astfel de meciuri nu te aștepta să găsești mai mult de 2-3 piețe de pariuri. În schimb, la partidele din Liga 1 am găsit la Get’s Bet pariuri sportive pe vreo 100 de piețe, dintre care nu lipseau pariurile pe cartonașe, jucători sau intervale de 15 minute. Nu am găsit din păcate pariuri pe cornere. La campionatele de top ale Europei numărul de tipuri de pariuri oferite crește pe la 125, iar pariurile pe cornere sunt cam singurele adăugate în plus față de oferta Get Bet pe Liga 1.

Cât despre tenis, la unele meciuri vei găsi doar vreo 3 pariuri, la altele peste 20. Oricum odată ce respectivul meci începe, vei vedea că oferta de pariuri live Get’s Bet este cam aceeași pentru toate meciurile, indiferent că vorbim de partide din turnee ITF, ATP/WTA sau de Grand Slam, și cuprinde opțiuni precum ”Câștigătorul următorului punct” sau ”Câștigătorul următorului game”. 

În cazul partidelor din NBA și NHL vei găsi peste 80 de opțiuni de pariere, deși e drept că ele sunt adăugate cu maxim 12 ore înainte de începerea meciului. Dacă verifici oferta cu câteva zile înainte, atunci nu ar trebui să găsești mai mult de 15 pariuri, dacă le găsești și pe acestea.

În mod ciudat, am văzut la partide de hochei de prin Elveția mai multe pariuri decât pe NHL, în jur de 100, dintre care nu lipseau opțiuni precum : marja exactă a victoriei, scor corect, sau pariuri pe fiecare interval de timp în parte.

Mai trebuie menționat că miza minimă la Gets Bet este de doar 1RON / bilet. Poți juca pariuri single, multiple, dar și în sistem (Lucky 15, Yankee etc).

 

6.Get’s Bet Live – pariază în timp real pe evenimentele preferate!

Primul lucru care mi-a sărit în ochi este faptul că Get Bets folosește aceeași platformă de pariuri live ca și Netbet.ro, ceea ce înseamnă că există o asemănare foarte mare între cele două agenții, atât din perspective tehnice, cât și ca ofertă sportivă. Acesta este un lucru foarte bun deoarece în multe momente această platformă are cea mai bogată ofertă de pariuri live de pe piață! 

Dar cu ce vine mai exact oferta live Get’s Bet? În primul rând sunt acoperite multe sporturi secundare, cum ar fi eSports, bowls, crichet, futsal sau tenis de masă. În al doilea rând, la orice meci mediocru de fotbal tot vei găsi câteva zeci de opțiuni de pariere. Am fost plăcut surprins să găsesc pariuri pe cornere la o partidă dintr-o ligă inferioară din Australia.

La meciurile din campionate puternice de fotbal, sau din turnee importante de tenis, vei găsi o ofertă live cu adevărat bogată la getbets.ro. De asemenea, din punct de vedere tehnic platforma de pariuri live GetsBet se mișcă foarte bine! Pariurile sunt plasate rapid, iar câștigurile sunt procesate într-un timp foarte scurt.

Din păcate nu este oferită și o platformă de live streaming Gets Bet TV! Acesta este unul din minusurile principale ale acestui serviciu de live betting, mai ales că platforma similară de la Netbet pune la dispoziția clienților posibilitatea de a urmări meciuri live online direct de pe pagina de pariuri. Iar mai mult decât atât, acolo poți urmări meciurile live video nu doar de pe PC, ci și de pe mobil.

 

7.Bonus de bun venit Get’s Bet și alte promoții disponibile#

 

Get's Bet întâmpină clienții noi cu un bonus fără depunere de 30 RON FREEBET (cod bonus EURO30). Dacă alegi să și depui minim 100 RON folosind codul EURO2024, primești bonus 100% până la 600 RON.

Get's Bet vine și cu o gamă largă de promoții pentru clienții actuali Află mai multe informații despre bonusurile și promoțiile oferite de getsbet.ro!

Deschide cont și joacă cu un bonus fără depunere de 30RON!

 

8.Disponibilitate pe dispozitive mobile#

Există o aplicație intitulară ”Gets Bet” atât pentru IOS cât și pentru Android. Dacă ai un Iphone sau un Ipad, o poț descărca din AppStore, iar dacă ai un telefon sau o tabletă cu Android o poți descărca direct de pe site-ul agenției. Aplicația GetsBet oferă atât acces la platforma de pariuri sportive (pre-meci și live), cât și la platforma Gets Bet Casino. Astfel nu ai nevoie de două aplicații diferite pentru cele două servicii!

Aplicația GetsBet este una peformantă și modernă; are o grafică plăcută ochiului și este ușor de folosit. Ea oferă acces la absolut toate facilitățile disponibile pe PC, inclusiv la posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri de bani, de a vizualiza promoțiile curente sau de a contacta serviciul de relații cu clienți.

 

9. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Staff-ul agenției Get Bet poate fi contactat direct prin live chat, serviciul fiind de obicei disponibil zilnic între orele 10:00 și 20:00. Ca alternativă, poți trimite un mail la adresa [email protected] sau poți completa un formular online accesând opțiunea ”Ajutor” din partea de sus a paginii principale.

Dacă ai întrebări despre această casă de pariuri online, le poți posta pe forumul de discuții Get’s Bet de pe site-ul PariuriX.com, iar cineva din staff-ul nostru sau din rândul utilizatorilor PariuriX va încerca să te ajute pe cât posibil.

Deschide cont și joacă cu un bonus fără depunere de 30RON!

Case de pariuri online legale recomandate