Verificarea contului de pariuri la Fortuna

24 - 48 de ore

Verificarea contului

Parcurge procesul de verificare KYC la Fortuna Bet pentru a nu avea contul blocat! Noi îți arătăm pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a îți verifica identitatea contului de pariuri - simplu și rapid

Joacă acum la Fortuna Bet cu un bonus atractiv de bun venit!


 

1. Fortuna pariuri sportive verificare – ce acte sunt solicitate?

  • copie după un act de identitate. Este recomandat să trimiți o copie după buletin, dar poți și după pașaport sau permis de conducere.
  • dovadă a adresei -  aici ai două variante. Fie trimiți o copie după un extras de cont, fie după o factură de utilități pe numele tău. Documentul trebuie să nu fie mai vechi de 30 de zile și să conțină și adresa.
  • copie după card bancar - dacă ai depus cu cardul atunci va trebui să trimiți și copii față / verso a acestuia, acoperind o parte din cifre. Vei primi în acest sens instrucțiuni exacte de la staff-ul agenției, care îți va trimite un mail la momentul respectiv.

Actele trebuie să fie în format .jpg sau .png, iar staff-ul Fortuna Bet recomandă ca acestea să fie scanate. Dacă totuși nu ai un scanner, le poți fotografia cu condiția ca poza să nu fie blurată sau pixelată, iar informațiile să fie clare și citibile.De asemenea, ai grijă să prinzi toate cele 4 colțuri ale actului în poze, deci pozele să nu pară decupate!

 

2. Cum trimit documentele la Fortuna Bet?

  • Intră pe efortuna.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri. Dacă nu ești deja client, deschide cont acum!
  • Dă click pe ”Contul meu” și alege ”Setări” - ”Verificarea identității”.
  • Se va deschide o pagină precum cea din poza de mai jos, unde va trebui să încarci documentele solicitate așa cum ți-am explicat mai sus.


3. ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Cât timp am la dispoziție să trimit actele solicitate?

Conform legii trebuie să verifici identitatea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare, în caz contrar contul tău de pariuri va fi blocat, iar banii de pe acesta vor fi expediați către bugetul statului.
 

Sunt necesare și alte acte?

În mod normal nu, dar în orice moment staff-ul Fortuna (vezi site-ul agenției) are dreptul de a face o verificare amănunțită dacă consideră că acest lucru este necesar.
 

În cât timp este contul verificat?

În mod normal durează 24 – 48 de ore, dar este posibil ca uneori să dureze și mai mult. În momentul în care procesul este finalizat, vei primi o înștiințare pe email.
 

Am anumite restricții cu un cont neverificat?

Da, conform legii nu poți efectua depuneri cumulate mai mari de 200€, și nici nu poți solicita retrageri.
 

Ce ar mai trebui să știu?

Din secțiunea ”Help” de pe efortuna.ro aflăm că doar angajații Fortuna au acces la datele tale, acestea nu ajung la persoane terțe, iar documentele sunt arhivate într-un centru de date de maximă securitate. Atunci când încarci documentele pe site, ele sunt securizate printr-un certificat SSL. Mai multe informații generale despre procesul de verificare a contului de pariuri poți afla din articolul Verificarea cont KYC la Top Case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple”.

Joacă acum la Fortuna Bet cu un bonus atractiv de bun venit!

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii