Transmisiuni Live eFortuna

Recomandată

Transmisiuni live disponibile la Fortuna

4000

De evenimente

24 iulie 2018 reprezintă o dată importantă pentru Fortuna Bet, pentru că a fost ziua în care platforma de pariuri sportive a fost îmbunătățită vizibil. Una din facilitățile introduse o reprezintă serviciul de live streaming Fortuna Bet care îți permite să urmărești LIVE VIDEO meciurile preferate direct din cadrul ferestrei de pariuri live.

Pariază live și urmărește meciurile preferate LIVE VIDEO chiar acum!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Urmărește gratuit la Fortuna TV evenimentele sportive preferate
  2. Ce sporturi și competiții acoperă Fortuna LIVE?
  3. Cum poți urmări un meci pe Fortuna Streaming?

 

1. Urmărește gratuit la Fortuna TV evenimentele sportive preferate

Poți accesa gratuit serviciul Fortuna TV, condiția de bază fiind aceeași ca la orice altă casă de pariuri online cu un serviciu similar: trebuie să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Deci este bine să lași pe cont măcar un leu, pentru că nu știi când vei avea nevoie de el. Acest serviciu de live streaming este disponibil și de pe mobil prin intermediul aplicației Fortuna, dar pe de altă parte nu poți urmări stream-uri live dacă accesezi site-ul din browser-ul telefonului sau a tabletei. 

De asemenea trebuie menționat că pe mobil poți mări FULLSCREEN fereastra cu transmisia live, dar de pe PC nu poți face acest lucru. Poți în schimb să deschizi o fereastră pop-up, care este mai mare decât cea standard accesibilă din partea dreaptă a paginii.

 

2. Ce sporturi și competiții acoperă Fortuna LIVE?

La momentul actualizării acestei recenzii (24 iulie 2018) serviciul Fortuna Live Stream abia fusese implementat, astfel încât transmisiunile disponibile erau ca și inexistente. În afară de câteva meciuri de eSports nu am găsit nimic. Dar cu siguranță lucrurile nu vor sta așa mult timp. Voi reveni cu o actualizare atunci când oferta de streamuri live va fi pusă la punct.

 

3. Cum poți urmări un meci pe Fortuna Streaming?

  • Intră pe efortuna.ro sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
  • Efectuează un depozit pentru a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri.
  • Accesează secțiunea Pariuri Live
  • Intră pe pagina de live betting a unui meci transmis live video (are în dreptul său ca simbol un triunghi într-un cerc), iar transmisia live va începe automat. De asemenea poți selecta direct din fereastra de live streaming meciul pe care dorești să îl urmărești.

  • Pentru a vizualiza o listă cu toate meciurile transmise live video dă click pe butonul încercuit în poza de mai jos.

  • Pentru a vedea o listă cu meciurile care urmează să fie transmise live la Fortuna în viitorul apropiat dă click pe Calendar, și apoi pe butonul încercuit în poza de mai jos.

Pariază live și urmărește meciurile preferate LIVE VIDEO chiar acum!

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii