eFortuna - Pariuri speciale, viruale și eSports

Recomandată

Pariuri speciale, virtuale și eSports la Fortuna

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

În ceea ce privește pariurile speciale, Fortuna nu impresionează în mod deosebit, dar oferă câteva tipuri interesante de pariuri.

Pariuri speciale pe fotbal
Agenția iese în evidență la acest capitol; oferă pariuri pe câștigătorul Balonului de Aur, pariuri pe antrenori (de exemplu cine va fi următorul selecționer al Angliei), dar și pe echipele din Premier League. Dacă vrei, poți paria că Manchester United va termina mai jos de locul 7 următorul sezon, sau că Hull va retrogra iar Sunderland rămâne în prima ligă. Sunt oferite câteva zeci de astfel de pariuri.

Pariuri pe curse de cai
Este oferită o gamă largă de pariuri pe cai, fiind acoperite zilnic zeci de curse de pe nouă circuite diferite din Marea Britanie. La fiecare cursă poți paria pe câștigător, dar și pe top2 / top3.

Pariuri pe divertisment
Nu lipsec pariurile pe emisiuni populare de televiziune din Marea Britanie (X-Factor, Big Brother) sau pe personalitatea sportivă a anului BBC, dar în rest nu găsim mare lucru. Nu sunt oferite pariuri pe următorul James Bond sau pe Game of Thrones așa cum se întâmplă la Unibet sau Betano.

Pariuri pe politică
Și aici oferta conține câteva pariuri importante cum ar fi pe următorul președinte al Americii. Interesant este că 12 ore după ce Donald Trump a fost desemnat oficial candidatul republicanilor la președinție, încă se puteau plasa pariuri pe alți republicani, deci informațiile sunt actualizate cam greu.

Pariuri pe poker
Acesta este un tip de pariu ce recunosc că nu l-am prea văzut pe la alte agenții. Sunt oferite pariuri pe World Series of Poker, dar și pe alte turnee și evenimente de interes major.

Pariuri virtuale și pe eSports
Aceste două tipuri de pariuri lipsesc din păcate din oferta Fortuna, și nu există semne că vor fi adăugate în curând.

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii