Bonus eFortuna - Fortuna Bet România și promoții pariuri

Recomandata

Promoții și bonusuri oferite de Fortuna

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

300RON pariu fără risc

rambursare de 50% CASH, fără rulaj!
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Pe partea de bonusuri Fortuna Bet stă destul de bine oferind un pachet foarte atractiv pentru prima depunere, promoții constante de pe urma cărora poți profita în fiecare zi, dar și diferite oferte periodice pe care nu ar trebui să le ratezi.

Deschide cont și pune mâna pe pachetul de bun venit chiar acum!


Bonus de bun venit Fortuna și alternative la acesta

Începând cu data de 24 iulie 2018 Fortuna Bet oferă ca bonus de bun venit un pariu fără risc de 50% până la 300RON, CASH, fără condiții de rulaj! Ce înseamnă asta mai exact? Deschizi un cont și joci suma de 600RON pe primul pariu. Dacă acesta este pierzător primești înapoi 300RON. Aceștia nu trebuiesc rulați în nici un fel, și pot fi retrași direct dacă dorești acest lucru! Pentru mai multe informații despre bonusul de bun venit accesează ACEST LINK.

Pentru a pune mâna pe o cotă mărită de 10.00 la efortuna.ro, urmărește constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX.com deoarece te vom înștiința imediat ce o astfel de ofertă devine disponibilă! Așa că fii pe fază!


Promoții Fortuna Bet oferite constant după 24 iulie 2018

Aceste promoții au început să fie oferite începând cu data de 24 iulie 2018, atunci când Fortuna Bet a trecut la noua platformă. Ele sunt disponibile tot timpul:

  • Cote mărite - zilnic la anumite evenimente sportive vei beneficia de cote mărite. Așa că fii pe fază pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte de cote mărite!
  • Multiplicator de cotă - clienții noi vor primi ocazional în contul de jucători bonusuri de tipul ”Multiplicator de cotă” pe care le pot adăuga pe biletul de joc pentru a își spori câștigurile. Practic, pe lângă pariurile adăugate de tine, vei primi o cotă garantată de 1.50 sau 1.80 care este dată din start ca și câștigătoare
  • Expert - Staff-ul Fortuna va propune din când în când o listă de meciuri din diferite competiții din care tu trebuie să alegi minim 8 pentru a beneficia de cote mărite. La 8-9 meciuri se adaugă o cotă de 1.11, la 10-11 meciuri se adaugă o cotă de 1.22, iar la peste 12 meciuri se adaugă o cotă de 1.33.
  • Favorit Plus - Evenimentele din oferta Favorit PLUS pot fi combinate cu alte evenimente alese de tine. Cu cât adaugi mai multe evenimente pe bilet, cu atât cota aleasă de tine din Favorit PLUS este mai mare.

 

Oferă Fortuna bonus fără depunere?

Este o întrebare pe care o primesc în legătură cu orice casă de pariuri online, iar Fortuna Bet nu este nici ea o excepție. Și într-un fel nu mă miră. Cine nu ar vrea să joace gratis la Fortuna sau la o altă agenție de top? Cine nu ar vrea un bonus fără depozit la Fortuna pentru a putea juca fără să riște vreun ban? Din păcate agenția nu a venit niciodată cu o astfel de ofertă, și nici nu cred că va veni în viitorul apropiat. Totuși depunerea minimă pornește de la doar 10RON, deci te poți juca și cu un buget mai mult decât limitat.

 

Este necesar un cod promoțional eFortuna?

Nu ai nevoie de un cod Fortuna pentru a activa bonusul pentru prima depunere, și nici pentru a putea profita de pe urma altor promoții ocazionale. Totuși ia în considerare faptul că dacă aplici pentru o promoție cu cote mărite, te vei putea califica pentru ea doar dacă deschizi un cont prin intermediul link-urilor speciale din cadrul articolului asociat acelei promoții! Este un lucru firesc din moment ce nu ai nevoie de un cod bonus Fortuna.

Descoperă toate promoțiile și bonusurile eFortuna - Fortuna Bet România

Profită acum de ofertele oferite de aceasă casă de pariuri online.

12799 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii