Bonus eFortuna și promoții pariuri

Recomandată

Promoții și bonusuri oferite de Fortuna

Promotii si bonusuri oferite Optiuni
Pachet de bun venit

100% până la 500RON

bonus egal cu suma depusă
Bonus Mobil

Bonus reincarcare
Bonus aniversare
Promotii

Pe partea de bonusuri Fortuna Bet stă destul de bine oferind un pachet foarte atractiv pentru prima depunere, promoții constante de pe urma cărora poți profita în fiecare zi, dar și diferite oferte periodice pe care nu ar trebui să le ratezi.

Deschide cont și pune mâna pe pachetul de bun venit chiar acum!


Bonus de bun venit Fortuna și alternative la acesta

Fortuna Bet (deschide cont acum) oferă un bonus pentru prima depunere de 100% până la 500RON. Rulează de 6 ori pe cote de minim 1.80 (cotă totală per bilet, nu per selecție) jumătate din suma depusă pentru a primi jumătate din bonus. Apoi îndeplinește condițiile de rulaj și pentru cealaltă jumătate pentru a primi și restul de bonus. Bonusul trebuie rulat o singură dată înainte de a putea fi retrasă. Află mai multe!

Pentru a pune mâna pe o cotă mărită de 10.00 la efortuna.ro, urmărește constant secțiunea de Promoții de pe site-ul PariuriX.com deoarece te vom înștiința imediat ce o astfel de ofertă devine disponibilă! Așa că fii pe fază!


Promoții Fortuna Bet oferite constant în 2021

Aceste promoții au început să fie oferite începând cu data de 24.07.18, atunci când Fortuna Bet a trecut la noua platformă. Ele sunt disponibile tot timpul:

  • Cote mărite - zilnic la anumite evenimente sportive vei beneficia de cote mărite. Așa că fii pe fază pentru a vedea care sunt cele mai noi oferte de cote mărite!
  • Multiplicator de cotă - pariorii pot beneficia de un bonus de până la 100% la pariurile multiple! Nu există prea multe condiții atașate - poți juca orice tipuri de pariuri vrei, orice cote, orice miză etc.
  • Expert - Staff-ul Fortuna va propune din când în când o listă de meciuri din diferite competiții din care tu trebuie să alegi minim 8 pentru a beneficia de cote mărite. La 8-9 meciuri se adaugă o cotă de 1.11, la 10-11 meciuri se adaugă o cotă de 1.22, iar la peste 12 meciuri se adaugă o cotă de 1.33.
  • Fortuna Plus - Evenimentele din oferta Fortuna PLUS pot fi combinate cu alte evenimente alese de tine. Cu cât adaugi mai multe evenimente pe bilet, cu atât cota aleasă de tine din Favorit PLUS este mai mare.
  • Lucky Looser - Joacă un bilet de tip AKO cu minim 4 evenimente și o cotă totală de minim 100, iar dacă biletul este pierzător din cauza unei singure selecții greșite, vei primi înapoi pe cont de 5 ori valoarea mizei.
  • Happy Hour - Joacă un bilet cu minim 3 evenimente pe o miză de maxim 100RON, de luni până vineri între orele 15:00 și 16:00, sau sâmbătă/ duminică între 11:00 și 12:00 și vei beneficia de câștiguri cu 30% mai mari (bonusul trebuie activat în secțiunea Happy Hour, care e activă doar în intervalul orar menționat).

 

Oferă Fortuna bonus fără depunere?

Este o întrebare pe care o primesc în legătură cu orice casă de pariuri online, iar Fortuna Bet nu este nici ea o excepție. Și într-un fel nu mă miră. Cine nu ar vrea să joace gratis la Fortuna sau la o altă agenție de top? Cine nu ar vrea un bonus fără depozit la Fortuna pentru a putea juca fără să riște vreun ban? Din păcate agenția nu a venit niciodată cu o astfel de ofertă, și nici nu cred că va veni în viitorul apropiat. Totuși depunerea minimă pornește de la doar 10RON, deci te poți juca și cu un buget mai mult decât limitat.

 

Este necesar un cod promoțional eFortuna?

fortuna bet ofera bonus de bun venit

Nu ai nevoie de un cod Fortuna pentru a activa bonusul pentru prima depunere, și nici pentru a putea profita de pe urma altor promoții ocazionale. Totuși ia în considerare faptul că dacă aplici pentru o promoție cu cote mărite, te vei putea califica pentru ea doar dacă deschizi un cont prin intermediul link-urilor speciale din cadrul articolului asociat acelei promoții! Este un lucru firesc din moment ce nu ai nevoie de un cod bonus Fortuna.

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii