Pariuri live la FORTUNA

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Platforma de pariuri live a celor de la Fortuna este una destul de interesantă, care are multe plusuri, dar și câteva minusuri. În cele ce urmează vom studia oferta live, dar vom vedea și cât de performantă este platforma din punct de vedere tehnic. Nu în ultimul rând, vom arunca un ochi și peste alte servicii și facilități oferite de platforma de live betting efortuna.ro

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Aspecte  tehnice despre Fortuna Live Betting
 2. Oferta de pariuri live Fortuna
 3. Fortuna Live – alte servicii și facilități disponibile


1. Aspecte  tehnice despre Fortuna Live Betting

Am observat că atunci când intru pe pagina de live betting de la efortuna.ro, durează câteva secunde până când aceasta se încarcă, spre deosebire de paginile altor agenții care încarcă instant. Chiar și atunci când schimb de pe un meci pe altul, schimbarea nu are loc chiar imediat. Odată ce un meci încarcă în totalitate, nu mai sunt probleme, dar pentru mine este destul de enervant să aștept secunde bune de fiecare dată când accesez pagina de live bet Fortuna a unui meci. Poate că aceasta este o problemă cu care mă confrunt doar eu, iar de aceea nu ezita să dai un reply dacă ție nu ți se întâmplă așa ceva.

Lăsând asta la o parte, nu am alte motive să mă plâng. Pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care apeși butonul ”Pariați”, cotele și informațiile de la meciuri sunt actualizate rapid, iar câștigurile sunt și ele plătite de obicei în câteva minute din momentul în care un pariu este decis (poate dura mai mult dacă pariezi pe meciuri mai puțin importante).

Cu siguranță nu este cea mai rapidă platformă de pariuri live, mai ales că pariurile sunt blocate un pic mai des ca în alte părți, dar per total se poate paria în condiții bune.

Deschide cont și joacă acum pe platforma Fortuna Live Betting!

 

2. Oferta de pariuri live Fortuna

Acesta este punctul forte al agenției, mai ales dacă pariezi pe tenis. De obicei nu vei găsi la nici o altă agenție licențiată la fel de multe meciuri live de tenis ca la efortuna.ro. Iar spre deosebire de pariurile pre-meci unde la majoritatea meciurilor găseai doar 5-6 opțiuni de pariere, aici găsești +20, deși este drept că sunt și unele jocuri unde sunt oferite doar opțiunile principale.

Chiar și dacă luăm în considerare întreaga ofertă live pe toate sporturile, sunt momente în care Fortuna este agenția care acoperă cele mai multe evenimente live, sau este măcar în top 3. Numărul de opțiuni de pariere nu este foarte mare, dar la fiecare partidă, indiferent de sport, vei găsi măcar opțiunile principale.

Și la fotbal oferta live Fortuna este uneori chiar mai generoasă decât cea pre-meci, în condițiile în care putem paria pe meciuri de tineret de prin Cehia și Slovacia sau liga a doua greacă. Evident că nu lipsesc nici meciurile din România Liga 2. Din nou, nu sunt oferite foarte multe opțiuni de pariere, dar ar trebui să fie suficiente pentru cei mai mulți clienți. Lucrurile se pot schimba însă dacă ești un parior pretențios care caută anumite piețe de pariere mai inedite. Așa că cel mai bine este să consulți singur oferta de pariuri live de la Fortuna Bet pentru a vedea dacă aceasta te mulțumește sau nu.

 

3.     Fortuna Live – alte servicii și facilități disponibile


Opțiunea de ”Pariu Rapid” nu mai este disponibilă

Pe vremuri era oferită și o opțiune de ”Pariuri rapide” ce îți permitea să stabilești din avans miza următorului pariu. Atunci când pariai, era suficient să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vroiai să îl joci, iar în dreptul acestuia încărca o fereastră în care trebuia să apeși ”OK” pentru a confirma pariul. Era o facilitate foarte interesantă, care îți oferea posibilitatea de a economisi secunde prețioase, mai ales că vorbim de pariuri live unde orice secundă contează.

Din păcate opțiunea de pariuri rapide la Fortuna Bet a fost scoasă. Nu știm exact motivele, poate pentru că unii pariori ajungeau să plaseze din greșeală pariuri pe care nu le gândeau. Însă cred că fiecare parior ar fi trebuit să decidă singur dacă merită sau nu să se riște activând această opțiune. Mie unul îmi plăcea, mai ales că eram destul de atent când venea vorba de utilizarea ei. Dar asta este!

 

Centru de statistici live Fortuna

Aici Fortuna are o problemă. Sunt unele meciuri, în special pe la tenis de masă și alte sporturi mai mici, unde nu este afișat nici măcar scorul, deci practic pariezi la nimereală. La un meci de fotbal cât de cât decent poți vedea scorul, raportul cornerelor, al cartonașelor și al loviturilor libere, dar nici la acesta nu vei vedea mereu o fereastră 2D care să îți arate cine atacă, când se întâmplă ceva notabil în meci etc. Doar la partide între echipe cât de cât cunoscute această opțiune este disponibilă.

 

Fortuna Livescore fotbal și alte sporturi

Dacă intri pe pagina principală a site-ului efortuna.ro (INTRĂ ACUM) vei vedea că în primul meniu din stânga, adică ”Link-uri rapide”, este o opțiune intitulată ”Rezultate live Fortuna”. Aici poți consulta scoruri live la meciuri și evenimente sportive din 8 sporturi diferite, dar poți vedea și rezultate de la partide deja încheiate. Acest serviciu reprezintă o alternativă interesantă la servicii mult mai consacrate precum Flashscore.com sau Livescore.com.

 

Posibilitatea de a adăuga la favorite

Poți adăuga la favorite orice echipă, meci sau tip de pariu pentru ca acestea să apară în prim plan, iar această opțiune cu siguranță este foarte folositoare pentru că îți permite să ai acces rapid la tot ce te interesează.

Deschide cont și plasează pariuri live la Fortuna chiar acum!

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii