Multiplicator de cotă eFortuna - Fortuna Bet România

Multiplicator de cotă

”Multiplicator de cotă” este un bonus specific Fortuna Bet pe care clienții fideli îl pot primi ocazional în contul de jucător, și pe care îl pot utiliza pe un anumit bilet ales de aceștia, cu condiția să respecte termenii de mai jos.

Deschide cont și pariază chiar acum la Fortuna Bet!
 

Ce este bonusul de tip Multiplicator de cotă de la Fortuna Bet?

Acest bonus este acordat sub forma unei cote ”sigure” (care e din start câștigătoare) pe care o poți adăuga pe biletul tău de pariuri pentru a îți spori câștigurile. Bonusurile de tipul Multiplicator de cote sunt disponibile în 2 variante:

  • Multiplicator +5 – poate fi adăugat pe un bilet care conține minim 5 evenimente, crescând cota biletului cu o cotă de 1.50.
  • Multiplicator +8 – poate fi adăugat pe un bilet care conține minim 8 evenimente, crescând cota biletului cu o cotă de 1.80.

Ia în considerare faptul că fiecare selecție de pe bilet trebuie să aibă o cotă de minim 1.50, iar promoția nu poate fi utilizată în combinație cu o altă ofertă de tipul ”Multiplicator”.

Exemplu: Ai primit în contul de jucător un bonus de tipul ”Multiplicator +5”. Joci pe 10RON un bilet care conține 5 selecții de cotă 2.00 fiecare, și din cadrul biletului virtual selectezi adăugarea bonusului Multiplicator. Acesta acordă automat biletului tău o cotă suplimentară de 1.50, ceea ce înseamnă că în locul câștigului obișnuit de 320RON (10 * 32) vei lua 480RON, desigur cu condiția ca biletul să fie câștigător.

 

Termeni și condiții Multiplicator de cotă

  • Oferta nu este disponibilă la toate biletele care conțin minim 5 / 8 selecții, ci poate fi folosită doar dacă primești un astfel de bonus în contul de jucător (fiecare astfel de bonus poate fi folosit o dată, dar poți primi în timp mai multe bonusuri).
  • Pentru a vedea dacă ai primit un bonus Multiplicator de cotă la Fortuna Bet accesează Contul Meu – Bonusuri – Bonusuri active.
  • Poți utiliza un multiplicator de cotă direct din cadrul biletului virtual de pariuri.
  • Fiecare selecție de pe bilet trebuie să aibă o cotă de minim 1.50.
  • Promoția nu poate fi utilizată în combinație cu o altă ofertă de tipul ”Multiplicator”
  • Promoția se supune regulilor și termenilor generali Fortuna Bet, și se adresează doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani.

Deschide cont și pariază chiar acum la Fortuna Bet!

Pariază live la casa de pariuri online eFortuna - Fortuna Bet România

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

12799 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii