eFortuna - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Recomandată

Fortuna pe dispozitive mobile

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

La Fortuna Bet poți plasa pariuri de pe orice telefon sau tabletă. Cum? Vom afla în această secțiune! Tot aici îți vor arăta dacă platforma pentru mobil este suficient de performantă încât să merite să o utilizăm cu regularitate, și nu doar ocazional.

Pariază din mers la efortuna.ro chiar acum!
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum pariez de pe mobil la Fortuna Bet?
 2. Cum descarc și instalez aplicația Fortuna?
 3. Facilități oferite de Fortuna App
 4. Cum merge Efortuna de pe mobil?

 

1.Cum pariez de pe mobil la Fortuna Bet?

Pentru o lungă perioadă de timp Fortuna Bet a fost singura din agențiile licențiate de top din România care nu avea o aplicație proprie pentru pariuri de pe IOS și Android. Acest lucru s-a schimbat pe la finalul lui 2017, atunci când a fost lansată aplicația oficială Fortuna, care poate fi descărcată atât pe Iphone și Ipad, cât și pe dispozitivele mobile cu Android.

Dacă în schimb ai un Blackberry (serios, cine mai folosește așa ceva?) sau un telefon / o tabletă cu Windows, atunci poți paria direct din browser! Partea bună este că site-ul este optimizat foarte bine, astfel încât experiența pariurilor de pe mobil nu va fi cu nimic mai prejos decât cea a utilizatorilor Apple sau Android. Și dacă deții un dispozitiv cu unul din aceste două sisteme de operare și din diferite motive nu poți sau nu vrei să descarci soft-ul, atunci poți utiliza fără probleme varianta web.

 

2.Cum descarc și instalez aplicația Fortuna?

Procesul de instalare Fortuna App Ios

 • Intră în AppStore, iar în căsuța de ”Search” scrie ”Fortuna România”.
 • După ce îți este găsită aplicația, apasă pe butonul ”Obțineți” din dreptul ei.
 • După ce aplicația este instalată, apasă pe butonul ”Deschideți”.
 • Loghează-te pe contul de pariuri sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 • Începe să plasezi pariuri din mers la Fortuna Bet de pe Iphone sau Ipad!


Procesul de instalare Fortuna App Android

 • Intră pe efortuna.ro de pe  telefonul tău sau tableta ta cu Android.
 • Descarcă aplicația Fortuna Android. Accesează opțiunea ”Aplicație mobil”. Aici vei găsi un link pe care îl poți accesa pentru a descărca programul de pariuri. Vezi că această aplicație nu poate fi descărcată direct din PlayStore, ca orice altă aplicație de gambling pentru Android. De aceea este posibil să fii atenționat că acest fișier poate dăuna dispozitivului tău. Stai liniștit, nu se va întâmpla nimic, poți instala aplicația fără probleme.
 • Activează sursele necunoscute. Accesează de pe telefon / tabletă : ”Setări” – ”Securitate” și bifează căsuța din dreptul ”Surse necunoscute” (poate diferi un pic în funcție de dispozitiv).
 • Instalează Fortuna App Android. Accesează fișierele descărcate recent și parcurge procesul de instalare a programului de pariuri.

 

3.Facilități oferite de Fortuna App

 • Pariuri pre-meci: oferta este identică cu cea de pe varianta full a site-ului din toate punctele de vedere: sporturi acoperite, număr de meciuri, opțiuni de pariere etc. Deci poți juca liniștit biletul zilei la pariuri sportive chiar și atunci când nu ești acasă.
 • Pariuri live de pe mobil la Fortuna: deși este un pic anevoios de pariat în timp real de pe un telefon mobil, această facilitate este de real folos atunci când te afli la terasă cu prietenii urmărind echipa preferată în acțiune sau chiar la meci la fața locului.
 • Opțiuni de pariere: Poți plasa noile tipuri de pariuri SOLO, AKO, DOMINO și MAXIKOMBI direct de pe mobil!
 • Cash out: poți închide pariurile aflate în desfășurare indiferent de locul în care te afli în acel moment. Află mai multe despre opțiunea de Early Cash Out la Fortuna!
 • Bară de instrumente personalizată: poți sorta și alege icon-urile pe care dorești să le vizualizezi.
 • Jocuri de cazino: pe lângă pariuri sportive poți chiar să joci și jocuri de cazino! Sunt oferite destul de multe jocuri care să te țină ocupat.
 • Promoții: poți vizualiza rapid din doar 2 click-uri orice ofertă promoțională disponibilă în acel moment. De asemenea, poți profita de diferite oferte promoționale valabile doar după mobil!
 • Setări: poți umbla pe la diferite setări, cum ar fi cea a limbii unde ai de ales între română și engleză.
 • Depuneri / retrageri: poți efectua tranzacții financiare din mers , fără nici cel mai mic efort
 • Ajutor și asistență: dacă vrei să contactezi serviciul de suport clienți o poți face direct de pe dispozitivul tău mobil.

 

4.Cum merge Efortuna de pe mobil?

Site-ul mobil este optimizat, are o interfață modernă și plăcută ochiului și se încarcă destul de rapid. Deci te poți descurca și fără aplicație, deși este drept că aceasta oferă câteva facilități suplimentare cum ar fi posibilitatea de a rămâne logat pe cont, de a primi notificări, sau de a personaliza bara de opțiuni.

În urma testelor mele pot spune că atât site-ul pentru mobil Fortuna cât și aplicația au fost destul de stabile și nu mi-au făcut probleme. Am observat că în ambele cazuri nu lipsește niciuna din facilitățile importante disponibile pe PC, astfel încât pot efectua depuneri și retrageri din mers, oferta sportivă este identică cu cea de pe calculator (atât pre-meci cât și live), pot da cash out, iar serviciul de relații cu clienții este și el disponibil de pe mobil.

Plasează pariuri de pe mobil la efortuna.ro chiar acum!

Pe de altă parte nici nu pot spune că am în față cea mai performantă platformă de pariuri de pe mobil. Sunt momente în care încarcă un pic cam greu (cel puțin la mine), iar asta poate fi deranjant mai ales la pariuri live. De asemenea, mi-ar fi plăcut să pot să adaug la favorite meciurile și opțiunile de pariere care mă interesează. Cel puțin pentru mine această facilitate este importantă când vine vorba de un ecran atât de mic cum este cel al telefonului. Ea ar fi fost de real folos mai ales la pariuri live. Din păcate acest lucru nu este posibil, deși chiar lăudam platforma de PC pentru faptul că pot adăuga la favorite orice meci, echipă, competiție sau opțiune de pariere.

Dar una peste alta platforma de mobil Fortuna Bet reprezintă o opțiune mai mult decât decentă pentru pariorii care vor să plaseze pariuri sportive din mers.

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii