Fortuna Cashpoint

Pariuri online fără card prin Fortuna Cashpoint.  Află tot ce trebuie să știi despre această nouă metodă de plată ce-ți permite să depui și să retragi bani fără a utiliza un card. Fortuna este o casă de pariuri sportive care a intrat puternic pe piața din România în 2015 și care și-a îmbunătățit rapid serviciile oferite pentru a face față celor mai înalte standarde. Unul din atuurile principale ale acestei case de pariuri online îl reprezintă serviciul Fortuna Cashpoint. 

DESCHIDE CONT ȘI EFECTUEAZĂ UN DEPOZIT PRIN FORTUNA CASHPOINT!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Ce este Fortuna Cashpoint?
  2. Cum depun utilizând Fortuna Cashpoint?
  3. Întrebări comune de la pariori

 

1. Ce este Fortuna Cashpoint?

Acesta este un serviciu ce permite clienților să efectueze depuneri și retrageri direct din agențiile de cartier Fortuna, fără a fi necesar să folosească un card de credit / debit, un portofel electronic sau o altă metodă de plată. 


Avantaje oferite de această metodă de plată

Sunt mulți pariori cărora le este teamă să-și expună datele cardului pe un site de jocuri de noroc. Chiar dacă în realitate nu există niciun risc, este întotdeauna bine ca o agenție să ofere și alte metode de plată ușor de folosit. În plus, dacă retragi direct dintr-o agenție stradală nu trebuie să mai aștepți ore sau zile până îți intre banii pe card, în contul bancar sau într-un portofel electronic. Odată ce cererea de retragere a fost acceptată, te poți duce imediat la cea mai apropiată agenție pentru a ridica banii.  

Nu sunt puțini cei care spun că nu pariază online fiindcă nu pot avea acces la bani în orice moment doresc. Acum cu introducerea acestei noi metode de plată, combinată cu posibilitatea de a retrage chiar și 10 RON, pariorii nu mai au chiar nici un motiv să prefere pariurile offline în detrimentul celor online.  Mai sunt și alte agenții de pariuri care funcționează atât offline cât și online și care oferă posibilitatea de a depune direct din agenții, dar diferența este că majoritatea n-au o platformă de pariuri online stabilă și bine pusă la punct. Fortuna este o excepție, ea fiind în acest moment în top 5 case de pariuri online licențiate.


2. Depuneri și retrgeri din locații stradale Fortuna Bet

Cum depun prin Fortuna Cashpoint?

Dacă vrei să efectuezi un depozit este suficient să te duci la cea mai apropiată agenție stradală Fortuna, să înmânezi casierei suma pe care vrei s-o depui și să-i spui userul tău de pariuri online. Este obligatoriu să ai la tine un act de identitate valid. Ținând cont că în România sunt peste 600 de sucursale Fortuna, n-ar trebui să fie prea greu să găsești una în vecinătatea ta. Nu este necesar să anunți în prealabil că intenționezi să efectuezi o depunere din agenție. 


Cum retrag prin Fortuna Cashpoint?

Pentru a putea efectua retrageri direct din agenție este necesar să fi depus măcar o dată dintr-o locație stradală. De asemenea, trebuie întâi să faci o rezervare din interiorul contului de pariuri, din secțiunea Casierie - Retragere. Va trebui să specifici suma pe care vrei s-o retragi și sucursala de unde intenționezi să ridici banii. Dacă dai click pe opțiunea ”Toate agențiile” (se poate vedea în poza de mai jos) atunci se va deschide un drop menu care conține o listă cu toate sucursalele Fortuna și o poți selecta pe cea dorită. Vei primi pe mailul asociat contului de pariuri Fortuna un cod de rezervare, pe care trebuie să-l arăți casierei alături de un act de identitate.  


3. Întrebări comune de la pariori

Care este suma minimă pe care o pot depune prin Fortuna Cashpoint?

Depunerea minimă este de numai 10 RON, ceea ce este o veste foarte bună în condițiile în care niciuna din agențiile de pariuri online importante din România nu permit depuneri mai mici de atât. Dacă depui la Fortuna cu cardul sau cu un Paysafecard, atunci sunt permise doar depuneri de minim 25 RON. 


Care este suma minimă pe care o pot retrage?

Ca și în cazul depunerilor, sunt acceptate chiar și tranzacții de numai 10 RON, deși nu văd de ce cineva ar retrage o sumă atât de mică din contul de pariuri. Dacă ești un jucător high roller, atunci trebuie să știi că atât depunerea maximă cât și retragerea maximă este de 30.000 RON. 
 

Există posibilitatea să îmi fie refuzate tranzacțiile?

Conform regulamentului intern, cei de la efortuna.ro își rezervă dreptul de a refuza tranzacții de depuneri / retrageri direct din agenție unui client fără a-i prezenta acestuia un motiv. Ar mai trebui spus că în cazul în care vrei să utilizezi această metodă de plată fără a avea contul de pariuri verificat riști ca tranzacția solicitată să fie refuzată.Am fost într-o agenție Fortuna dar m-au trimis la alta, de ce?

Dacă sunt două sucursale Fortuna Bet la distanță mică una de cealaltă (să zicem 1 km), atunci este posibil ca doar din una din ele să poți efectua tranzacții online. În rest toate agențiile ale acestui operator oferă serviciul de Cashpoint.

DESCHIDE CONT ȘI EFECTUEAZĂ UN DEPOZIT PRIN SERVICIUL DE CASHPOINT FORTUNA!

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii