Early Cashout

Securizează-ți câștigurile cu Early Cashout de la Fortuna Bet, opțiunea prin care pierzi pariul dar nu și banii! Early Cashout este o opțiune oferită de FORTUNA BET, una din agențiile de pariuri top. Opțiunea dată îți oferă posibilitatea de a închide un pariu la pariuri sportive aflat în desfășurare în schimbul unei anumite sume de bani. Astfel norocul este doar în mâinile tale. Nu mai ai chiar nici un motiv să te plângi atunci când pierzi un pariu în ultimul moment, sau oferta de bun venit. Ideea e că acum ai posibilitatea  de a-ți securiza o parte din câștiguri utilizând această opțiune. Retrag banii la casa de pariuri online Fortuna Bet. 


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Early Cashout de pe PC
 2. Early Cashout de pe mobil
 3. Pariuri ce pot fi și ce nu pot fi închise

Securizează-ți câștigurile cu Early Cashout de la Fortuna! Deschide cont acum!


1. Eearly Cashout la Fortuna Bet de pe PC

Este foarte ușor să dai cashout la Fortuna Bet. Tot ce trebuie să faci este ca din biletul virtual de pariuri din partea dreaptă a paginii să alegi opțiunea ”Pariuri deschise”. În dreptul pariurilor aflate în desfășurare vei vedea un buton numit ”Early Cashout”. Pe acesta scrie și suma de bani pe care o poți primi în acel moment. Suma va diferi în funcție de șansele reale pe care le are biletul tău să fie câștigător în momentul în care folosești această opțiune la pariuri sportive.

Alternativ, poți da cashout din cadrul secțiunii ”Contul meu”, opțiunea ”Lista de pariuri”.

 

2. Early Cashout la Efortuna de pe mobil

Dacă pariezi la Fortuna de pe un telefon sau o tabletă, atunci intră pe aplicatia de mobil în secțiunea ”Contul meu”. Alege categoria ”Istoric Pariuri”, iar din tabul ”Status” selectează opțiunea ”Deschis”. Vor fi listate toate pariurile aflate în desfășurare. Acum nu ai decât să dai click pe cel care te interesează, iar aici vei găsi opțiunea Early Cashout. Aplicatia de mobil îți simplifică și depunerea minima pentru oferta de pariere aleasă, fiind un proces optimizat. 

 

3.Pariuri ce pot fi închise și pariuri ce nu pot fi închise

Ce pariuri pot închide la Fortuna?

Opțiunea de cash out poate fi folosită la o serie de sporturi în contul de pariuri.  Printre ele: ponturi fotbal, ponturi tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, volei, volei pe plajă. Nu sunt excluse și curse de cai, golf, cricket, rugby, badminton, snooker, darts, box, MMA, sporturi electronice. Sunt folosite atât la meciuri obișnuite cât și la pariuri live. 

Poți da early cashout la majoritatea tipurilor de pariuri, dar există și excepții. În primul rând, opțiunea poate fi folosită atât la pariuri single, cât și la pariuri multiple sau în sistem. De asemenea, ea poate fi utilizată atât la pariuri pre-meci cât și live la majoritatea agențiile de pariuri sau agențiile stradale. 


Ce pariuri NU pot închide la Fortuna?

În următoarele situații nu poți închide pariuri aflate în desfășurare:

 • biletul conține pariuri pe handicapuri europene, ponturi fotbal, handicapuri asiatice sau total goluri / puncte
 • ai plasat un pariu de tipul forecast sau tricast (pariuri populare la curse de câini și cai)
 • biletul a fost plasat utilizând un voucher sau bani bonus
 • pariul contează către îndeplinirea unei condiții de rulaj în cadrul unei anumite promoții
 • pariul a fost plasat pe cote de tipul SP (starting price), pariuri destul de frecvente la curse de cai și câini
 • un pariu a primit cota 1, a fost suspendat, anulat, a fost plasat la o cotă incorectă etc
 • cota evenimentului la care vrei să dai cash out este mai mică de 1.05 în acel moment
 • suma recuperată din utilizarea opțiunii Early Cashout este mai mică de 10% din valoarea mizei inițiale

Pe lângă prezența opțiunii Early Cashout pentru pariuri sportive, există și multe alte motive pentru care ai putea alege să deschizi un cont la Fortuna Bet. Primesti in contul tău și bonusuri, la o depunerea minima, ca o oferta de bun venit. Oferta de pariere este destul de bogată, cu pariuri live, și poți depune și retrage bani direct din agențiile de pariuri prin intermediul opțiunii Fortuna Cashpoint. beneficiezi și de pe urma unui bonus de bun venit foarte atractiv la jocurile de noroc pe care îl poți descoperi AICI

Securizează-ți câștigurile cu Early Cashout de la Fortuna! Deschide cont acum!

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii