Contact și relații cu clienții Fortuna

Detalii de contact EFORTUNA
Program de lucru 10:00 - 22:00
Suport live chat
Telefon +4031 423 15 00
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Str. Orzari, nr.86A, Sector 2, București

Mai deveme sau mai târziu poate apărea necesitatea de a lua legătura cu serviciul de relații cu clienții Fortuna. Poate ai o întrebare a cărui răspuns nu o poți afla direct de pe site sau din alte surse, poate nu ți s-a creditat un bonus deși ar fi trebuit, sau poate dai de un bug deranjant care nu te lasă în pace. Indiferent de motiv, trebuie să știi că Fortuna Bet stă foarte bine pe partea de relații cu clienții, oferind suport pariorilor prin intermediul tuturor metodelor de contact populare.

Joacă acum la Fortuna Bet cu un bonus de 100% până la 500RON!


Fortuna Contact – cum iau legătura cu un operator?

Serviciul de contact clienți de la Fortuna România poate fi contactat zilnic între orele 10:00 și 22:00 prin următoarele metode:

  • Fortuna mail – poți trimite un mail la adresa [email protected], iar în maxim câteva ore vei primi un răspuns la solicitarea ta. Dacă trimiți un mail în afara programului de lucru, atunci vei primi un răspuns a doua zi.
  • completarea unui formular online – Intră pe platforma de pariuri sportive efortuna.ro și accesează opțiunea ”Formular contact” din meniul orizontal din partea de jos a site-ului.

  • apel telefonic – dacă dorești să vorbești la telefon cu un operator, atunci poți suna la numărul +4031 423 15 00. Această opțiune îți permite să discuți cu un angajat Fortuna în timp real, ceea ce poate fi de real folos dacă ești în căutarea de răspunsuri rapide, și dacă nu vrei să stai să scrii și să citești răspunsuri lungi. 

  • Fortuna Live Chat – Cea mai populară metodă de contact rămâne fără îndoială live chat-ul, deoarece astfel poți primi un răspuns la problema sau întrebarea ta în maxim câteva minute. Tot ce ai de făcut este să dai click pe butonul ”start chat” din partea de jos a site-ului. Tot de acolo poți afla rapid dacă la respectiva oră este sau nu vreun operator disponibil cu care să vorbești.

 

Părerea noastră despre serviciul de relații cu clienții Fortuna

Ne place faptul că la Fortuna Bet serviciul de relații cu clienții este disponibil pe tot parcursul zilei, de dimineața până seara. Apreciem și faptul că putem lua legătura cu un operator atât prin mail, cât și în timp real prin live chat sau apel telefonic. Am testat și noi acest serviciu și putem spune că am fost mulțumiți de calitatea răspunsurilor primite, acestea fiind mai puțin robotice decât la alte case de pariuri online. 

În încheiere vrem să îți spunem că te așteptăm cu întrebări despre Fortuna Bet și pe forumul de discuții PariuriX, acolo unde avem un topic dedicat special acestei case de pariuri online – INTRĂ ACUM. Tot acolo te așteptăm cu păreri și impresii, dacă ai apucat să te joci deja.

Joacă acum la Fortuna Bet cu un bonus de 100% până la 500RON!

Detalii de contact EFORTUNA
Program de lucru 10:00 - 22:00
Suport live chat
Telefon +4031 423 15 00
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Str. Orzari, nr.86A, Sector 2, București

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii