Bonus de bun venit Fortuna eFortuna - Fortuna Bet România

Bonus de bun venit Fortuna

300RON pariu fără risc și fără condiții de rulaj!

Bonusul de bun venit Fortuna Bet constă într-un pariu fără risc de 50% în limita a 300RON CASH (fără condiții de rulaj atașate), iar în cele ce urmează îți voi arăta cum poți pune mâna pe acesta, și cum poți profita la maxim de pe urma lui.

Deschide cont și pune mâna acum pe pachetul de bun venit oferit de Fortuna Bet!


Bonus pariuri Fortuna pentru prima depunere – cum îl încasez

 1. Deschide un cont la Fortuna Bet și efectuează un prim depozit.
 2. Plasează un prim pariu pe orice vrei tu.
 3. Dacă pariul este câștigător te poți bucura de pe urma profitului acumulat, iar bonusul pentru prima depunere Fortuna este considerat ca fiind finalizat. Dacă pariul este pierzător primești înapoi jumătate din suma pariată, în limita a 300RON! Banii sunt rambursați CASH, deci fără condiții de rulaj atașate! Asta înseamnă că cei 300RON pot fi retrași imediat sau pot fi utilizați în orice mod dorești, fără restricții.


Termeni și condiții atașate bonus Fortuna

 • Bonusul poate fi revendicat doar de către jucătorii noi, care și-au creat un cont valid pe platforma online efortuna.ro, începând cu data de 24.07.2018.
 • Pentru această promoție se califică doar primul pariu plasat la Fortuna Bet.
 • Bonusul Fortuna trebuie activat în maxim 3 zile din momentul în care ți-ai deschis cont, iar în maximum 3 zile de la activarea lui trebuie plasat primul pariu.
 • Pariul de calificare poate fi atât pre-meci cât și live.
 • Miza minimă la pariul de calificare este de 10RON.
 • Această promoție este valabilă o singură dată pentru fiecare utilizator și poți plasa doar un singur pariu fără risc.
 • Pariul luat în calcul la această promoție trebuie să fie plasat cu bani reali.
 • Pariurile la care s-a folosit opțiunea cashout nu sunt luate în considerare.
 • Dacă primul pariu plasat și validat este anulat (void), miza este primită înapoi sub formă de cash și pariul fără risc este considerat încheiat.
 • Dacă pariul este câștigător nu vei mai primi nici un bonus, dar te poți bucura de pe urma câștigurilor acumulate. Dacă pariul este în schimb pierzător, atunci miza va fi rambursată 50% sub formă de bani CASH, dar în limita a 300RON.
 • Această ofertă nu poate fi utilizată împreună cu orice altă promoție sau ofertă specială.
 • Numai persoanele de peste 18 ani cu reședința în România și doar o singură persoană din locuință poate folosi acest bonus.
 • Se aplică termenii și condițiile generale Fortuna Bet

Deschide cont și pune mâna acum pe pachetul de bun venit oferit de Fortuna Bet!

 

Cum aș utiliza eu acest pariu fără risc Fortuna pentru a profita la maxim

Deci să recapitulăm, dar pe un limbaj mai puțin tehnic. Primul pariu la Fortuna este asigurat integral în limita a 300RON. Ce înseamnă asta mai exact? Să zicem că plasezi un pariu de cotă 3.00 în care ai încredere mare. Pentru că ești acoperit, te bagi cu tupeu și joci 300RON.

Dacă pariul este câștigător iei dintr-un foc 300RON! Din acest moment nu vei mai primi vreun bonus, dar poți să faci cu banii câștigați ce dorești, inclusiv îi poți retrage. Poate dacă nu aveai ”plasa de siguranță” nu te-ai fi riscat să joci această sumă. Spun asta fiindcă am văzut că sunteți destul de puțini care să puneți 300RON pe un pariu single. Eu astfel de oferte le joc la cote medii de 3, uneori am luat și cotă 5. Este păcat să nu profit, dacă iese am o sumă mare fără condiții, dacă nu iese îi primesc înapoi. 

Încă un lucru important - miza minimă la pariul de calificare este de 10RON. Dar ținând cont că în cazul unui pariu pierzător jumătate din bani sunt rambursați tot CASH, fără nici o condiție de rulaj atașată, nu ai nici un motiv să nu plasezi primul pariu pe miza maximă! Oricum primești înapoi tot ce ai pariat și poți retrage banii imediat, dacă dorești acest lucru. De altfel oferta de bun venit Fortuna este în acest moment singura din România de acest fel, așa că nu ar trebui ratată.

Deschide cont și pune mâna acum pe pachetul de bun venit oferit de Fortuna Bet!

Pariază live la casa de pariuri online eFortuna - Fortuna Bet România

Descoperă acum oferta de pariuri live și cotele oferite.

13162 utilizatori au ales eFortuna - Fortuna Bet România

Pariezi aici ?

Discutii