Fortuna Verificare Bilet - află dacă ai câștigat!

2021-09-01 17:09:00 310,6k 0

Verificare bilet Fortuna – verifică-ți biletul de pariuri acum indiferent că l-ai jucat online sau offline! Ca orice parior ești probabil nerăbdător să afli dacă biletul jucat de tine este câștigător sau nu. Fiecare casă de pariuri, indiferent că este online sau offline, îți permite să verifici rapid pe internet din doar câteva click-uri statusul biletului tău fără a fi necesar să intri pe site-uri de rezultate live pentru a verifica scorul de la fiecare meci în parte.

Joacă acum și încasează un pachet de bun venit de 100% până la 500RON!

Verificarea biletului de pariuri este un proces ușor de făcut la orice agenție, dar când ești începător chiar și cele mai simple lucruri pot părea grele. De aceea m-am gândit să vin în ajutorul celor care iau primul contact cu pariurile sportive și să le arăt ce au de făcut, iar pentru acest lucru am luat ca punct de reper o casă de pariuri care oferă servicii de calitate atât în mediul online cât și offline: Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016). Informațiile din acest articol au fost actualizate în 2021, deci poți găsi aici procesul nou de verificare (care este ușor diferit față de cel cu care erai poate obișnuit în urmă cu câțiva ani)

 

Fortuna verificare bilet - cum verific biletele jucate online?

 1. Dacă ți-ai deschis un cont de pariuri online la Fortuna (vezi aici site-ul agenţiei) și ai plasat pariuri direct de pe calculator sau un dispozitiv mobil, atunci uite ce ai de făcut pentru a verifica statusul biletului tău.
 2. Loghează-te în cont și dă click pe numele tău (din colțul dreapta sus).
 3. Apasă pe ”Istoric Pariuri” și alege ”Istoric Pariuri prematch” sau ”Istoric Pariuri live”.
 4. Vei fi redirecționat direct către lista ta de pariuri, acolo unde poți căuta pariurile jucate în funcție de tipul lor (câștigătoare, pierzătoare, deschise etc) sau de perioada în care au fost jucate (ultima săptămână, ultima lună, ultimele trei luni etc).

În cazul în care vrei să te lauzi la un prieten cu un bilet câștigător, poți folosi funcția ”Distribuie bilet” din partea de jos pentru a îl arăta și la alții. Poți să îl distribui direct pe Facebook, sau îi poți copia link-ul pentru a îl da mai departe cuiva. Astfel amicii tăi vor ști că biletul a ieșit pe bune, și că nu îi păcălești :)

 

Cum verific de pe mobil biletele jucate online?

De pe telefon sau tabletă este chiar mai ușor să afli dacă ai câștigat. 

 1. Descarcă aplicația Fortuna pentru IOS / Android și intră în ea.
 2. Loghează-te pe cont sau deschide cont acum dacă nu ești deja client. 
 3. Plasează biletul dorit.
 4. Atunci când biletul este câștigător / pierzător, vei primi o notificare pe ecranul principal al telefonului prin care vei fi anunțat dacă biletul a ieșit sau nu.

De asemenea poți accesa secțiunea de ”Bilete” din partea de joc a aplicației pentrua  vedea o listă cu toate biletele jucate de tine, și statusul lor. 


eFortuna verificare bilet - Cum parcurg procesul la agenții stradale?

Chiar dacă n-ai un cont de pariuri sportive Fortuna site, și ai pariat la cea mai apropiată agenție stradală, tot poți verifica dacă ai câștigat sau nu direct de pe site-ul agenției.

 1. Intră pe efortuna.ro.
 2. Dă click pe butonul reprezentat de un fel de pătrat tăiat cu o linie (îl găsești în colțul din dreapta sus, lângă cel de search).
 3. Se va deschide o fereastră în care va trebui să treci codul biletului. 

 

Rezultate Fortuna - află rapid rezultatul meciurilor

Cei de la Fortuna Bet pariuri sportive au pe site-ul propriu și o secțiune intitulată ”Rezultate” unde poți consulta rezultatele tuturor evenimentelor sportive care au fost în ofertă. Astfel poți afla rezultatul unui anumit meci sau pariu, simplu și rapid, direct de pe site-ul operatorului. Sunt oferite rezultate chiar și pentru sporturi mai puțin populare precum sporturi electronice, darts, curse de cai sau Florball. Acest lucru este important de menționat deoarece există site-uri de statistici care se concentrează doar pe discipline sportive importante precum fotbal sau tenis. 

Joacă acum și încasează un pachet de bun venit de 100% până la 500RON la eFortuna pariuri sportive!

 

FAQ - Întrebări comune de la pariori

Am plasat la Fortuna pariuri sportive. Cum aflu dacă am câștigat?

Există câteva moduri principale. Poți verifica biletul jucat de tine direct pe site-ul Fortunei, poți consulta un site de rezultate pentru a verifica scorul de la fiecare meci în parte, poți instala aplicația Fortuna pe telefon pentru a primi notificări cu rezultatele pariurilor tale etc.

Cum parcurg procesul de verificare bilet Fortuna la pariuri online?

Dacă ai pariat online, atunci este foarte simplu să verifici dacă ai câștigat. Loghează-te pe cont și dă click pe numele tău (din colțul dreapta sus), apoi accesează ”Istoric Pariuri”. De aici poți selecta”Istoric Pariuri prematch” sau ”Istoric Pariuri live”, în funcție de cum ai pariat (înainte de startul meciului, sau în timpul lui). De asemenea, balanța contului va fi actualizată automat atunci când ai un pariu câștigător.

Cum verific un bilet la Fortuna de pe mobil?

Instalează pe telefon sau tabletă aplicația Fortuna pentru IOS sau Android. De fiecare dată când vei avea la pariuri online un bilet câștigat sau pierdut vei primi o notificare pe ecranul principal prin care ești înștiințat de statusul biletului tău.

Verificare cod Fortuna – cum verific un bilet la Fortuna jucat offline?

Dacă ai plasat la Fortuna pariuri sportive dintr-o locație stradală, atunci uite ce ai de făcut. Intră pe agentii.efortuna, dă click pe butonul reprezentat de un fel de pătrat tăiat cu o linie (îl găsești în colțul din dreapta sus, lângă cel de search), și introdu codul biletului.

Pot verifica un bilet direct din agenții Fortuna?

Dacă ai jucat bilete din agenții Fortuna, atunci ai putea ruga pe casieră să ți-l verifice pentru a îți spune dacă acesta este câștigător sau nu.

Scanare bilet Fortuna – pot scana codul unui bilet jucat offline?

Din ce știm, nu merg scanate codurile biletelor Fortuna, așa că va trebui să optezi pentru una dintre celelalte metode prezentate.

Cum parcurg procesul de verificare bilet Lucky Six Fortuna?

Dacă ai pariat online loghează-te pe cont și dă click pe numele tău (din colțul dreapta sus), apoi accesează ”Istoric Pariuri” – ”Istoric Lucky Six / X / Next 6”. Dacă ai pariat offline verifică codul biletului așa cum ți-am arătat mai sus.

Cum verific rezultate loto Fortuna?

Dacă ai pariat online loghează-te pe cont și dă click pe numele tău (din colțul dreapta sus), apoi accesează ”Istoric Pariuri” – ”Istoric Loto”. Dacă ai pariat offline verifică codul biletului așa cum ți-am arătat mai sus. Vezi că pe site-ul Fortuna există și o secțiune de rezultate loto.

 

Verificare bilet la eFortuna Pariuri Sportive - concluzii finale

Așa cum poți vedea, procesul de verificare bilet Fortuna este unul simplu indiferent că pariezi online sau offline. Pariurix îți recomandă să optezi pentru prima variantă deoarece nu va mai trebui să plătești acea taxă de 5% la fiecare bilet jucat, ceea ce înseamnă că te poți bucura de câștiguri mai mari pe termen lung. Plus că online beneficiezi și de un bonus atractiv de bun venit pe care îl poți descoperi AICI, iar depunerile pot fi efectuate direct din agenții stradale, fără a fi necesar un card sau o altă metodă de plată. Fortuna  este una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate în România în 2021, așa că merită să deschizi un cont. Aceasta iese în evidență în special prin oferta sportivă, platforma de pariuri live si promoțiile atractive dar si datorită relațiilor cu clientela sa. În final poți vedea și o listă cu cele mai bune case de pariuri online licențiate la noi în țară în 2021:

Case de pariuri online recomandate
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Mozzart Bet
Mozzart Bet
Încasează bonusul Mozzartbet de 100% până la 1000RON - CLICK AICI

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult