Fortuna Verificare Bilet - pariuri sportive online 2020

218,3k 0

Verificare bilet Fortuna – verifică-ți biletul de pariuri acum indiferent că l-ai jucat online sau offline! Ca orice parior ești probabil nerăbdător să afli dacă biletul jucat de tine este câștigător sau nu. Fiecare casă de pariuri, indiferent că este online sau offline, îți permite să verifici rapid pe internet din doar câteva click-uri statusul biletului tău fără a fi necesar să intri pe site-uri de rezultate live pentru a verifica scorul de la fiecare meci în parte.

Joacă acum și încasează un pachet de bun venit de 100% până la 500RON!

Verificarea biletului de pariuri este un proces ușor de făcut la orice agenție, dar când ești începător chiar și cele mai simple lucruri pot părea grele. De aceea m-am gândit să vin în ajutorul celor care iau primul contact cu pariurile sportive și să le arăt ce au de făcut, iar pentru acest lucru am luat ca punct de reper o casă de pariuri care oferă servicii de calitate atât în mediul online cât și offline: Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016).

 

Fortuna verificare bilet - cum verific biletele jucate online?

Dacă ți-ai deschis un cont de pariuri online la Fortuna (vezi aici site-ul agenţiei) și ai plasat pariuri direct de pe calculator sau un dispozitiv mobil, atunci uite ce ai de făcut pentru a verifica statusul biletului tău. Loghează-te în cont și accesează ”Contul meu”. Vei fi redirecționat direct către lista ta de pariuri, acolo unde poți căuta pariurile jucate în funcție de tipul lor (câștigătoare, pierzătoare, deschise etc) sau de perioada în care au fost jucate (ultima săptămână, ultima lună, ultimele trei luni etc).

fortuna bet pariuri verificare bilet


eFortuna verificare bilet - Cum parcurg procesul la agenții stradale?

Chiar dacă n-ai un cont de pariuri sportive Fortuna site, și ai pariat la cea mai apropiată agenție stradală, tot poți verifica dacă ai câștigat sau nu direct de pe site-ul agenției. Intră pe efortuna.ro, iar în meniul de sus vei găsi o opțiune numită ”Pariază în agenții”. Aceasta te va redirecționa către site-ul destinat caselor de pariuri offline. În partea dreaptă a paginii vei vedea o opțiune numită ”Verifică bilet”, iar sub se află un chenar unde trebuie să treci un cod de cinci caractere ce poate fi găsit pe biletul tău de pariuri chiar deasupra codului de bare. Ți-am pregătit un exemplu mai jos ca să-ți fie mai ușor de înțeles:

efortuna verificare bilet pariuri sportive

fortuna bet pariuri verificare bilet online

 

Verificare bilet la eFortuna Pariuri Sportive - concluzii finale

Așa cum poți vedea, procesul de verificare bilet Fortuna este unul simplu indiferent că pariezi online sau offline. Pariurix îți recomandă să optezi pentru prima variantă deoarece nu va mai trebui să plătești acea taxă de 5% la fiecare bilet jucat, ceea ce înseamnă că te poți bucura de câștiguri mai mari pe termen lung. Plus că online beneficiezi și de un bonus atractiv de bun venit pe care îl poți descoperi AICI, iar depunerile pot fi efectuate direct din agenții stradale, fără a fi necesar un card sau o altă metodă de plată.

Joacă acum și încasează un pachet de bun venit de 100% până la 500RON la eFortuna pariuri sportive!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi