Turbo 6 - joc de tip loto propus de Fortuna la care puteţi câştiga extrem de rapid!

Vezi cum poți juca la loteria virtuală Turbo 6 oferită de agenţia de pariuri Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016) și află cum poți verifica dacă ai câștigat, care este miza minimă pe bilet, când sunt oferite extrageri și dacă poți paria online. 

Joacă acum la Fortuna Bet cu un pariu fără risc de 100RON CASH, fără rulaj!


ÎN CE CONSTĂ EXTRAGERILE TURBO 6 DE LA FORTUNA?

Extragerile la acest joc au loc zilnic la intervale de 3 minute și jumătate una de cealaltă. Prima extragere este la ora 10:04:30, iar ultima la 21:58:30. Pe un bilet se pot paria între 6 şi 12 numere, iar la o extragere din totalul de 49 de numere existente se extrag 35. Miza minimă pe un bilet simplu este de 2 RON, iar pe biletele combinate miza minimă per variantă este de 0.10 lei (minim 2 RON biletul). Primele 5 numere nu sunt însoţite de cote, urmând ca restul până la 35 să aibă fiecare câte o cotă. Câştigaţi biletul dacă dintre cele 35 de numere extrase se găsesc cel puţin şase dintre numerele alese de voi pe bilet. Această loterie este disponibilă doar în agențiile stradale, nu și online. Extragerile pot fi urmărite direct din agențiile stradale, sau poți consulta rezultate accesând de pe site : Pariază din agenții - Loto - Loto - Rezultate Turbo 6.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre loteriile virtuale de tip Turbo 6, Lucky 6, Besix, V-Bingo sau Get’s Six  recomand să accesați link-ul : https://pariurix.com/pariuri-loterii-virtuale.html. Aici veți găsi regulamentul complet al lor, dar și o listă cu toate agențiile la care puteți plasa astfel de pariuri (inclusiv două case de pariuri online, noi o recomandăm pe ACEASTA). Dar atracția principală a ghidului o reprezintă secțiunea cu strategii, sisteme și scheme de joc pe care chiar nu trebuie să o ratezi!

 

CE POSIBILITĂȚI DE PARIERE AVEȚI LA LOTERIA VIRTUALĂ TURBO 6?

Acum sp revenim la loteria virtuală Turbo 6 de la Fortuna Bet. Aici găsiți următoarele tipuri de pariuri:

  1. Pariul simplu - alegeţi şase numere de la 1 la 49 - câştigaţi dacă toate cele şase numere sunt extrase. Câştigul se calculează înmulţind cota avută de ultimul număr tras din cele pariate înmulţită cu miza jucată.
  2. Pariu par / impar primul numar extras - pariaţi pe tipul de număr (par / impar) care va ieşi primul la extragere. Cota va fi afişată pe bilet şi câştigul se calculează înmulţind miza la această cotă
  3. Pariu pe culoarea primei bile extrase - bilele sunt împărţite în şapte culori; puteţi paria pe culoarea primei bile extrase. Dacă ghiciţi culoarea primei bile primiţi ca şi câştig miza x cota afişată pe bilet
  4. Pariu sub / peste - pariaţi pe faptul că prima bilă extrasă va fi mai mică sau egală cu 24 (1-24) sau mai mare de 24 (25-49); câştigaţi cota (1.94) x miza dacă pariul ales corespunde cu prima bilă extrasă.
  5. Pariu sistem - puteţi paria şi mai mult de şase numere (maxim 12). În acest caz se pot obţine mai multe combinaţii câştigătoare. Câştigul se calculează prin înmulţirea mizei pe combinaţie (minim 0.10 lei) cu cota celui de-al şaselea număr. Numărul maxim de combinaţii pe care-l puteţi juca este 924 (6 din 12), iar miza minimă va fi de 92.40+5%.

Află ce promoții și bonusuri oferă Fortuna Bet: https://pariurix.com/agentii/fortuna/promotii

Avantajul avut de Turbo 6 faţă de extragerile loteriilor internaţionale prezente şi ele în oferta agenţiilor de pariuri este că suma câştigată poate fi ridicată, în general, imediat după ce aţi câştigat. Sfatul nostru dacă jucaţi la Turbo 6 este să nu vă "aruncaţi" cu mize mari. Deşi poate părea profitabil, ţineţi cont că organizatorul are acces la secundă la toate sumele şi numerele jucate şi el nu va ieşi niciodată în minus. Poate o dată câştigaţi o sumă importantă, dar după aceea veţi fi tentat să riscaţi şi mai mult şi să pierdeţi astfel toţi banii.

Joacă acum la Fortuna Bet cu un pariu fără risc de 100RON CASH, fără rulaj!


Te-ar putea interesa și :

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi