Fortuna pariuri - vezi ce tipuri de pariuri poți plasa la acest operator!

2016-06-14 20:42:00 6,2k 0

Vrei să plasezi la Fortuna pariuri sportive sau să joci jocuri de cazino? Atunci deschide cont acum şi vezi mai departe exact ce tipuri de pariuri îți oferă acest operator.

Joacă acum la FortunaBet, o agenție de top atât online cât și offline!

 

La Fortuna Bet poți paria atât online cât și offline

Casele de pariuri se împart în două mari categorii: online, adică agenții la care poți paria de pe calculator sau de pe un dispozitiv mobil, și offline, adică agenții la care trebuie să te deplasezi în sucursale stradale pentru a paria. Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016) este în acest moment cel mai bun operator de pariuri sportive din România din rândul celor care oferă atât servicii online cât și offline. În timp ce pe internet ea are o experiență bogată câștigată de-a lungul timpului în țări precum Slovacia sau Cehia, offline aceasta a preluat infrastructura și sucursalele celor de la Publicbet, astfel încât n-a fost nevoie s-o ia de la zero.

 

Pariuri pre-meci și live la Fortuna

Ca orice agenție care se respectă, poți plasa atât pariuri pre-meci înainte ca meciurile să înceapă, cât și live. Pariurile live sunt disponibile atât de pe platforma de pariuri online cât și din agențiile de la colțul străzii, dar fără nici un dubiu recomand prima variantă deoarece ai acces la mult mai multe meciuri și poți juca din confortul casei tale sau direct de pe mobil la orice oră din zi sau din noapte. Plus că poți plasa orice pariu în doar câteva secunde fără a fi necesar să stai la coadă de fiecare dată. Pariază online acum!


Pariuri de pe mobil

Și că tot veni vorba de pariuri de pe dispozitive mobile, poți paria de pe orice telefon sau tabletă direct din browser pe efortuna.ro, fără a fi necesar să descarci vreo aplicație.


Oferta de pariuri sportive Fortuna

Dacă pariezi pe internet o poți face pe aproximativ 24 de sporturi diferite, printre care și ciclism, curse de cai, volei pe plajă sau MMA. Pe lângă evenimentele sportive importante sunt acoperite inclusiv competiții de mâna a doua și a treia de la majoritatea sporturilor populare. Ar mai trebui precizat că la partidele de fotbal de top pot fi găsite pariuri care de care mai diversificate, de la pariuri pe handicapuri, goluri și reprize, până la pariuri pe cornere, cartonașe și jucători.


Pariuri non-sportive la Fortuna Bet

Fortuna oferă inclusiv pariuri politice, cum ar fi de exemplu pe următorul președinte al Statelor Unite ale Americii, cât și pariuri pe divertisment (câștigător X-Factor Marea Britanie, Big Brother UK etc). Mai mult decât atât, online poți plasa pariuri pe ruletă, la blackjack dar și la sloturi online, în timp ce în sălile de jocuri de prin orașe îți poți încerca norocul la ”păcănele” sau la pariuri pe loto.Din păcate pariurile pe cele mai populare loterii internaționale, dar și pe loteria virtuală Turbo 6 sunt disponibile doar offline, nu și online. Află mai multe despre Turbo 6 la Fortunahttps://pariurix.com/turbo-6-joc-de-tip-loto-propus-de-publicbet-la-care-puteti-castiga-extrem-de-rapid.html.

Joacă acum la Fortuna, o agenție de top atât online cât și offline!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

teSalvează

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult