Singura agenţie de pariuri offline la care vă recomandăm să jucaţi şi online - FORTUNA - a luat licenţa ONJN

2016-08-31 20:42:00 6,0k 2

Află mai multe despre Fortuna Bet, singura agenție de pariuri offline la care îți recomand să joci și online! SC BET ZONE SRL sau mai bine cunoscut ca Fortuna Bet (vezi site-ul agenției) a primit din partea ONJN licenţa permanentă (pentru 10 ani) prin Decizia nr. 1560/25.08.2016. Cu o prezenţă remarcabilă şi extrem de vizibiă în România în ultimul an, FORTUNA îşi confirmă angajamentul luat pe termen lung pentru piaţa românească, într-un cadru legal 100% reglementat, pentru siguranţa deplină a jucătorilor.

Pariază online la Fortuna Bet pentru a încasa un pachet atractiv de bun venit!


CINE ESTE FORTUNA?

Fortuna este un nume cunoscut în Europa de Est, cu peste 5 milioane de clienţi în ţări precum Cehia, Slovacia, Polonia sau România. Compania a investit în România, oferind clienţilor o platformă complexă, în limba română. Datorită faptului că este licenţiat, acest operator contribuie în mod constant la bugetul de stat, lucru de altfel corect pe piaţa jocurilor de noroc.

Clienţii Fortuna se bucură în mod constant de oferte, de bonusuri şi de inovaţii tehnologice, dar în acelaşi timp şi de un mediu securizat şi verificat de către autoritatea naţională în domeniu din România (ONJN). Termenii şi condiţiile, practic contractul dintre jucător şi agenţia de jocuri de noroc, sunt aprobate de Comitetul de supraveghere al ONJN şi cuprind prevederile referitoare la descrierea activităţii, procedura de omologare a rezultatelor şi de validare a premiilor.

Astfel jucătorii români au garanţia unui mediu corect, fair play din toate punctele de vedere. Piaţa românească este una competitivă, care oferă divertisment de calitate şi asigură alocarea corectă de venituri către bugetul de stat al României.


FORTUNA - SERVICII DE CALITATE ATÂT ONLINE CÂT ȘI OFFLINE

Atunci când a intrat pe piața din România, Fortuna a preluat unul dintre cei mai importanți operatori offline, și anume Publicbet. Astfel peste noapte acest bookmaker a reușit să dețină peste 600 de agenții de pariuri stradale, iar numărul lor a ajuns în 2017 chiar la peste 750. Și în ceea ce privește mediul online serviciile sunt de o calitate superioară: site-ul este stabil, platforma de pariuri live este una performantă, cotele sunt atractive, oferta sportivă este una bogată, iar exemplele pot continua. Și să nu uităm că sunt oferite și foarte multe bonusuri și promoții atractive (inclusiv un pachet ofertant de bun venit) ce pot fi descoperite aici: https://pariurix.com/agentii/fortuna/promotii.

Nu pot spune că Fortuna este chiar una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate (deși nu e departe), dar pot să afirm că este cea mai bună din rândul celor care oferă atât servicii online cât și offline. Puteți să jucați cu încredere la acest operator pe platforma virtuală, mai ales că aveți posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri direct din sucursalele stradale prin serviciul Fortuna Cashpoint

DESCHIDE CONT LA FORTUNA - SERVICII DE CALITATE ONLINE ȘI OFFLINE!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii