Descoperă serviciile oferite de platforma de pariuri online Fortuna!

2021-01-01 05:50:00 28,7k 6

Descoperă serviciile oferite de platforma de pariuri online Fortuna și află dacă merită sau nu să joci pe internet la această casă de pariuri! Pe data de 26 noiembrie 2015 și-a făcut apariția pe piața din România o nouă agenție de pariuri sportive numită Fortuna Bet. Această intrare a fost una spectaculoasă, aceasta preluând peste noapte cele peste 600 de case de pariuri stradale deținute în acel moment de Publicbet.

JOACĂ LA FORTUNA, O AGENȚIE CU SERVICII DE CALITATE ONLINE ȘI OFFLINE!

Și online agenția s-a mișcat bine și rapid, luând întâi o licență provizorie ONJN care ulterior conform D.ONJN 1560/25.08.2016 a fost prelungită până în 2026. Site-ul a fost stabil din prima, fără bug-uri sau probleme deranjante, semn că cei de la Fortuna Bet știau exact ce au de făcut și că au ceva experiență în domeniu. Acest lucru nu este totuși o surpriză pentru că vorbim de operatorul considerat numărul 1 în Europa Centrală, Fortuna find o agenție foarte cunoscută în Cehia, Slovacia și Polonia.
 

CE OFERĂ FORTUNA ÎN MEDIUL ONLINE?

Sunt câteva criterii de bază de care trebuie să ținem cont atunci când alegem agenția la care să jucăm. Să vedem cum stă Fortuna la acestea:

 • Ofertă sportivă – Sunt agenții de pariuri care au per total o ofertă mai bogată, dar oricum Fortuna nu stă deloc rău la acest capitol, oferta fiind mai mult decât generoasă.
 • Cote bune cotele nu sunt excepționale, dar nici slabe. La acest capitol agenția este în rând cu concurența.
 • Metode de plată – depunerea minimă este de doar 10RON prin serviciul Fortuna Cashpoint (depuneri direct din agenții stradale) și 25RON cu cardul, Paysafecard sau Skrill.
 • Pariuri liveunul din punctele forte este reprezentat de oferta live pe tenis care în multe momente este cea mai bogată din România. Și din punct de vedere tehnic platforma live se ridică la standarde înalte.
 • Promoții și bonusuri oferiteclienții noi beneficiază de un bonus atractiv pentru primul depozit, plus că sunt puse la dispoziția clienților și alte promoții atractive.
 • Pariuri de pe mobil – nu este oferită o aplicație de pariuri din mers, dar poți juca direct din browser de pe orice telefon sau tabletă, site-ul fiind optimizat bine.
 • Serviciul de relații cu cliențiidin păcate nu este oferit un serviciu de live chat, dar poți contacta staf-ul trimițând un mail la adresa [email protected]. Serviciul funcționează zilnic între 08:00 și 22:00, iar răspunsurile vin de obicei rapid.


ALTE SERVICII ȘI FACILITĂȚI OFERITE DE FORTUNA

 • Early Cashout – este opțiunea prin care poți închide pariuri aflate în desfășurare pentru a securiza o parte din eventualul câștig! Pierzi pariul dar nu și banii!
 • Fortuna Cashpoint – este un serviciu care îți permite să depui și să retragi bani din orice sucursală stradală Fortuna. Simplu și fără card!
 • Pariuri virtuale Fortuna Bet are un serviciu de jocuri virtuale prin care poți paria online pe șase sporturi virtuale: fotbal, tenis, curse de câini, speedway, ciclism și curse de cai.
 • Derby Fun – este o competiție de pronosticuri pariuri la care poți participa gratuit și la care poți câștiga săptămânal freebet-uri de până la 100RON.
 • Casino online – eFortuna are propriul cazino online unde poți găsi zeci de sloturi video și jocuri de masă la care îți poți încerca norocul. Te așteaptă și bonusuri tentante.
 • Pariuri loto – poți paria pe cele mai populare loterii din lume, dar din păcate acest serviciu este disponibil momentan doar offline.
 • Turbo 6 – este o loterie virtuală de tip 6/49, dar și aceasta este disponibilă doar offline.

Per total nu putem spune că Fortuna Bet este în top5 case de pariuri online, dar nici departe nu e, asta e clar. Plus că este cea mai bună agenție de pariuri online din rândul celor care oferă inclusiv pariuri stradale!

JOACĂ LA FORTUNA, O AGENȚIE CU SERVICII DE CALITATE ONLINE ȘI OFFLINE!
 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Discutii