Public Bet a devenit Fortuna, casă de pariuri la care se poate paria offline, dar şi online!

53,5k 0

Publicbet a devenit Fortuna Bet - descoperă avantajele și facilitățile venite odată cu această schimbare, una dintre cele mai importante fiind aceea că poți juca acum atât online cât și offline la același operator! 

Joacă acum la Fortuna Bet cu un pariu fără risc de 100RON CASH, fără rulaj!
 

Schimbări aduse de reglementarea jocurilor de noroc

După ce piața jocurilor de noroc a fost reglementată, multe case de pariuri online au părăsit piața românească și au făcut loc altora mai puțin cunsocute, dar nu neapărat mai slabe. De această ocazie nu au profitat doar operatorii noi, ci și cei care aveau servicii în mediul offline. Treptat agenții precum Casa Pariurilor, Superbet, Mozzartbet sau Stanleybet au făcut una câte una trecerea către spațiul virtual.

Deși finalul lui 2015 și începutul lui 2016 a adus multe mutări importante pe piața din România, una dintre cele mai spectaculoase a avut în prim plan agenția Publicbet. La acel moment aceasta era în top3 cele mai bune agenții de pariuri stradale, dar și top3 din punct de vedere al numărului de sucursale deținute. Si acum, vorbim despre Fortuna.


Publicbet a devenit Fortuna Bet

Peste noapte aceasta a fost preluată de către Fortuna (D.ONJN 1560/25.08.2016), o casă de pariuri aproape necunoscută la noi în țară, dar care avea o istorie bogată în spate fiind numărul 1 în țări precum Slovacia, Cehia sau Polonia. De altfel prima ligă de fotbal din Slovacia și poartă numele acestei case de pariuri, ea fiind sponsorul principal.

Astfel în doar câteva săptămâni peste 600 de agenții de pariuri Publicbet au devenit agenții Fortuna, iar la scurt timp operatorul a lansat și platforma de pariuri online. Spre deosebire de Superbet sau Stanleybet, care nu aveau mai deloc experiență în acest domeniu, eFortuna (deschide cont acum) s-a folosit de experiența căpătată pe celelalte piețe europene pentru a veni rapid cu o platformă online stabilă, fără bug-uri deranjante, dar cu servicii de calitate.


Fortuna – o agenție de top atât online cât și offline

Astfel, dintr-un nume complet necunoscut în România, acest bookmaker a ajuns rapid să ofere servicii de top, atât online cât și offline. De fapt nimeni nu poate contesta că este cel mai bun operator din rândul celor care oferă ambele tipuri de servicii, în condițiile în care platformele online Superbet sau Mozzarbet au fost o lungă perioadă de timp destul de instabile.

eFortuna are o ofertă sportivă bogată, o platformă performantă de pariuri live, cote bune, dar și bonusuri și promoții tentante pe care le poți descoperi AICI. De asemenea, ea oferă câteva facilități și servicii foarte interesante precum Early Cashout, Fortuna Cashpoint, Derby Fun sau Turbo 6.

Pentru mai multe detalii recomand să citești recenzia Fortuna, iar dacă vrei să deschizi cont dar nu știi cum, accesează ghidul de pariuri sportive Fortuna Bet!

Joacă acum la Fortuna Bet cu un pariu fără risc de 100RON CASH, fără rulaj!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor