Plăți Fortuna - Depuneri și retrageri de bani în 2022

2022-03-09 14:12:39 2,4k 0

A venit momentul să vorbim despre depuneri și retrageri de bani la Fortuna Bet și Fortuna Casino, capitol la care această casă de pariuri online / cazino online stă foarte bine, atât ca metode de plată oferite, cât și ca depunere / retragere minimă. Așa cum vei putea vedea, nu ai nevoie de sume mari de bani pentru a juca la efortuna.ro!

Deschide cont și efectuează un depozit la Fortuna Bet chiar acum, și vei încasa un bonus atractiv de bun venit

 

1. Fortuna depunere minimă și metode de plată disponibile

La casa de pariuri online Fortuna poți efectua un depozit optând pentru una din următoarele metode de plată:

 • card de credit / debit – depunere minimă de 25RON, procesare instant, taxe 0%
 • Skrill – depunere minimă de 25RON, procesare instant, taxe 0%
 • Neteller – depunere minimă de 25RON, procesare instant, taxe 0%
 • Paysafecard – depunere minimă de 25RON,  procesare instant, taxe 0%
 • Fortuna CashPoint - depunere minimă de 10RON, procesare instant, taxe 0%

Deci depozitul minim la Fortuna este de doar 10 – 25RON în funcție de metoda aleasă, sumă care este fără îndoială la îndemâna oricărei persoane, chiar și a celor cu un buget limitat.

 

2.Cum efectuez o depunere la Efortuna?

 1. Loghează-te pe contul de pariuri efortuna.ro sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 2. Apasă pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus pentru a fi redirecționat către pagina de plăți Fortuna.
 3. Selectează una din metodele de plată afișate și urmează instrucțiunile.

Mai jos vom intra în detalii despre fiecare metodă de plată în parte, pentru a vedea mai exact cum poți efectua un depozit la Fortuna Bet.

 

Depunere cu cardul la Fortuna

Selectează ”Adaugă card”, iar apoi vei fi redirecționat către o pagină unde trebuie să completezi:

 • Nume – trece numele și prenumele exact cum apar pe card (în aceeași ordine) 
 • Numărul cardului – numărul de 16 cifre de pe fața cardului 
 • Luna expirării – luna în care expiră cardul 
 • Anul expirării – anul în care expiră cardul  

După ce completezi aceste date dă click pe butonul ”Continuare” din partea de jos a paginii, după care vei fi redirecționat înapoi către pagina de depuneri acolo unde trebuie să completezi suma pe care vrei s-o depui și codul CVV al cardului (ultimele trei cifre de pe spatele cardului). Apoi apasă pe ”Depune”, iar banii vor fi transferați pe contul Fortuna. 

Deschide cont și efectuează un depozit la Fortuna Bet chiar acum, și vei încasa un bonus atractiv de bun venit!

 

Depunere prin Paysafecard

Dacă nu deții un card, atunci o alternativă foarte bună pentru efectuarea unui depozit este achiziționarea unui Paysafecard. Partea bună este că există mii de locații în țară de unde poți achiziționa o astfel de cartelă, iar procesul de depunere este destul de simplu. Această cartelă conține un număr pe care trebuie să-l introduci pe site-ul ”My Paysafecard”, iar de acolo mai departe pe contul de pariuri. Nu ești obligat să depui întreaga sumă de pe Paysafecard dacă nu dorești acest lucru. Oricum se găsesc cartele Paysafecard și de valori mici, precum 25 RON sau 50 RON. Pentru a afla mai multe informații despre această metodă de plată și pentru a găsi și o listă cu cele mai apropiate locații de unde poți cumpăra o astfel de cartelă, recomand să consulți articolul ”Ce este Paysafecard pentru pariuri sportive online și cum se folosește?” . 


 

Depunere utilizând portofele electronice Skrill / Neteller

La Fortuna Bet poți depune inclusiv prin portofelele elctronice Skrill / Neteller, dar noi recomandăm în special Skrill (deschide cont acum). Tot ce trebuie să faci este să selectezi această metodă de plată, să completezi suma dorită și să apeși butonul ”Depune”, după care vei fi redirecționat către site-ul Skrill unde trebuie să te loghezi și să confirmi tranzacția. Pentru a afla tot ce trebuie să știi despre această metodă de plată recomand articolul : ”Skrill - Portofel electronic pentru pariuri online”.

 

3.Efortuna retragere minimă și metode de plată disponibile

O retragere de bani poate fi solicitată doar prin metodele de plată utilizate anterior pentru depuneri, dar și prin transfer bancar și Paypoint (chiar dacă nu le-ai utilizat pentru un depozit). Nu poți retrage bani prin Paysafecard.

 • card de credit / debit – retragere minimă de 50RON, procesare 2-3 zile, taxe 0%
 • transfer bancar – retragere minimă de 50RON, procesare 2-3 zile, taxe 0%
 • Skrill – retragere minimă de 50RON, procesare maxim o zi, taxe 0%
 • Neteller –  retragere minimă de 50RON, procesare maxim o zi, taxe 0%
 • Paypoint – retragere minimă de 10RON, procesare maxim câteva ore, taxe 0%

Astfel retragerea minimă la Forrtuna Bet este de doar 10 – 50RON, ceea ce înseamnă că nu trebuie să câștigi averi pentru a îți putea scoate câștigurile de pe cont. 

Deși nu sunt percepute comisioane de către agenție, ia în considerare faptul că în cazul retragerilor prin bancă (transfer bancar sau cu cardul) există posibilitatea să trebuiască să plătești un mic impozit băncii (probabil câțiva RON). De asemenea, vezi că nu poți solicita retrageri dacă nu ai parcurs procesul de verificare KYC!
 

4.Cum efectuez la Efortuna o retragere de bani?

 • Accesează ”Contul Meu” din colțul dreapta sus a paginii principale.
 • Selectează ”Casierie” –  ”Retragere”
 • Selectează metoda de plată dorită.
 • În cazul retragerilor prin Paypoint, este de ajuns să introduci suma și sucursala de unde vrei să ridici banii. După ce primești pe mail confirmarea tranzacției, te poți duce în orice moment să îți iei câștigurile.

Deschide cont și efectuează un depozit la Fortuna Bet chiar acum, și vei încasa un bonus atractiv de bun venit!

 

5. Fortuna CashPoint – depuneri și retrageri din locații stradale

Fortuna CashPoint este un serviciu ce permite clienților să efectueze depuneri și retrageri direct din agențiile de cartier Fortuna, fără a fi necesar să folosească un card de credit / debit, un portofel electronic sau o altă metodă de plată.  Am decis să vorbim separat despre acest serviciu deoarece este unul destul de important. De asemenea vorbim de o metodă de plată în cazul căreia nu trebuie să folosim site-ul, ci trebuie să ne deplasăm fizic la cea mai apropiată agenție.

Avantaje oferite de această metodă de plată

Sunt mulți pariori cărora le este teamă să-și expună datele cardului pe un site de jocuri de noroc. Chiar dacă în realitate nu există niciun risc, este întotdeauna bine ca o agenție să ofere și alte metode de plată ușor de folosit. În plus, dacă retragi direct dintr-o agenție stradală nu trebuie să mai aștepți ore sau zile până îți intre banii pe card, în contul bancar sau într-un portofel electronic. Odată ce cererea de retragere a fost acceptată, te poți duce imediat la cea mai apropiată agenție pentru a ridica banii.  

Nu sunt puțini cei care spun că nu pariază online fiindcă nu pot avea acces la bani în orice moment doresc. Acum cu introducerea acestei noi metode de plată, combinată cu posibilitatea de a retrage chiar și 10 RON, pariorii nu mai au chiar nici un motiv să prefere pariurile offline în detrimentul celor online.  Mai sunt și alte agenții de pariuri care funcționează atât offline cât și online și care oferă posibilitatea de a depune direct din agenții, dar diferența este că majoritatea n-au o platformă de pariuri online stabilă și bine pusă la punct. Fortuna este o excepție, ea fiind în acest moment în top case de pariuri online licențiate.

 

Depuneri cash prin Fortuna Cashpoint

Dacă vrei să efectuezi un depozit este suficient să te duci la cea mai apropiată agenție stradală Fortuna, să înmânezi casierei suma pe care vrei s-o depui și să-i spui userul tău de pariuri online. Este obligatoriu să ai la tine un act de identitate valid. Ținând cont că în România sunt peste 600 de sucursale Fortuna, n-ar trebui să fie prea greu să găsești una în vecinătatea ta. Nu este necesar să anunți în prealabil că intenționezi să efectuezi o depunere din agenție. 


Retrageri cash prin Fortuna Cashpoint

Pentru a putea efectua retrageri direct din agenție este necesar să fi depus măcar o dată dintr-o locație stradală. De asemenea, trebuie întâi să faci o rezervare din interiorul contului de pariuri, din secțiunea Casierie - Retragere. Va trebui să specifici suma pe care vrei s-o retragi și sucursala de unde intenționezi să ridici banii. Dacă dai click pe opțiunea ”Toate agențiile” (se poate vedea în poza de mai jos) atunci se va deschide un drop menu care conține o listă cu toate sucursalele Fortuna și o poți selecta pe cea dorită. Vei primi pe mailul asociat contului de pariuri Fortuna un cod de rezervare, pe care trebuie să-l arăți casierei alături de un act de identitate.  

 Întrebări comune de la pariori despre Fortuna CashPoint

Care este suma minimă pe care o pot depune prin Fortuna Cashpoint?

Depunerea minimă este de numai 10 RON, ceea ce este o veste foarte bună în condițiile în care niciuna din agențiile de pariuri online importante din România nu permit depuneri mai mici de atât. Dacă depui la Fortuna cu cardul sau cu un Paysafecard, atunci sunt permise doar depuneri de minim 25 RON. 


Care este suma minimă pe care o pot retrage?

Ca și în cazul depunerilor, sunt acceptate chiar și tranzacții de numai 10 RON, deși nu văd de ce cineva ar retrage o sumă atât de mică din contul de pariuri. Dacă ești un jucător high roller, atunci trebuie să știi că atât depunerea maximă cât și retragerea maximă este de 30.000 RON. 
 

Există posibilitatea să îmi fie refuzate tranzacțiile?

Conform regulamentului intern, cei de la efortuna.ro își rezervă dreptul de a refuza tranzacții de depuneri / retrageri direct din agenție unui client fără a-i prezenta acestuia un motiv. Ar mai trebui spus că în cazul în care vrei să utilizezi această metodă de plată fără a avea contul de pariuri verificat riști ca tranzacția solicitată să fie refuzată.Am fost într-o agenție Fortuna dar m-au trimis la alta, de ce?

Dacă sunt două sucursale Fortuna Bet la distanță mică una de cealaltă (să zicem 1 km), atunci este posibil ca doar din una din ele să poți efectua tranzacții online. În rest toate agențiile ale acestui operator oferă serviciul de Cashpoint.

DESCHIDE CONT ȘI EFECTUEAZĂ UN DEPOZIT PRIN SERVICIUL DE CASHPOINT FORTUNA!

Te-ar putea interesa și: 

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult