Pariuri loto la Fortuna Bet – cote mărite și ofertă bogată pe cele mai populare loterii din lume!

5,1k 0

Descoperă oferta de pariuri loto de la Fortuna Bet și pariază pe cele mai populare loterii din lume: Polonia Multi, Grecia Keno, Win For Life și multe altele! Beneficiezi de cote mărite, poți juca la loteria virtuală Turbo 6, plus că te așteaptă și multe alte surprize!

DESCHIDE ACUM CONT FORTUNA! TE AȘTEAPTĂ UN BONUS ATRACTIV!


PARIURI LOTO LA FORTUNA BET - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL?

  1. Pariuri loto online la Fortuna Bet

  2. Întrebări comune de la pariori

  3. Cote mărite la Fortuna Loto


1. PARIURI LOTO ONLINE LA FORTUNA BET

Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) oferă servicii atât online cât și offline, dar din păcate pariurile pe loto sunt disponibile momentan doar din cadrul agențiilor stradale. Poate că în timp acest lucru se va schimba în condițiile în care majoritatea operatorilor prezenți în ambele medii oferă posibilitatea de a plasa pariuri loto de pe calculator sau mobil.

Chiar și așa, noi tot îți recomandăm să îți deschizi un cont online la Fortuna deoarece ai multe avantaje: poți alimenta contul de pariuri direct din agenții de cartier prin serviciul Fortuna Cashpoint, vei beneficia de un bonus atractiv de bun venit, poți plasa pariuri sportive online 24 / 7, iar exemplele pot continua. Deschide cont acum!


2. ÎNTREBĂRI COMUNE DESPRE PARIURI PE LOTERII LA FORTUNA

Pe ce loterii pot paria?

Casa de pariuri Fortuna oferă pariuri pe loterii din peste 20 de țări, iar din ofertă nu lipsesc loterii populare precum Polonia Multi 1 și Multi 2, Win For Life, Grecia Keno, Spania Bono sau Euro Millions.


Ce sisteme pot juca?

Pe un bilet poți adăuga maxim 15 numere și poți juca combinații de maxim 8 numere. Deci poți juca orice sistem îți trece prin cap, de la 1/1 (adică pariu pe un singur număr) și până la 8/15.


Care este miza minimă pe bilet?

Miza minimă pe bilet este de doar 1RON, iar vestea bună este că nu există o miză minimă pe combinație.  


Cum verific dacă am câștigat?

Pentru a vedea ce numere au ieșit la o anumită extragere intră pe site-ul Fortuna și accesează : Pariază din agenții – Loto – Rezultate loto. De asemenea, în partea dreaptă a paginii există o secțiune ”Verifică bilet” unde poți introduce codul de verificare online de pe bilet (este trecut în partea de jos a biletului). Apasă pe ”Trimite” și vei afla instant dacă ai câștigat sau nu. Pentru mai multe detalii despre verificarea biletului la Fortuna accesează link-ul: https://pariurix.com/verificare-bilet-fortuna-bet.html.


Este oferită o loterie virtuală?

Da, Fortuna Bet are propria loterie virtuală numită Turbo 6. Aceasta este o loterie de tipul 6 / 49 unde se extrag 35 de numere și unde poți câștiga o cotă cuprinsă între 1.00 și 10,000 în funcție de cât de rapid îți ies toate cele 6 numere. Află mai multe!

 
3. COTE MĂRITE LA FORTUNA LOTO

În aprilie 2017 a fost introdusă o facilitate foarte interesantă prin care poți beneficia de cote mărite la pariurile pe un număr și două numere jucate pe următoarele loterii: Win for Life 10/20, Letonia Keno 20/62, Italia SuperEnaloto 6/90, Finlanda Keno 20/70, Franta Keno 20/70, Grecia Kino 20/80, Spania Bono 6/49, Polonia Multi 20/80, Polonia Loto 6/49, Franta Loto 5/49 și Spania 6/49.

De exemplu dacă pariezi pe un singur număr la loteria Win For Life 10/20 vei beneficia de o cotă de 2.00, ceea ce înseamnă că aici casa nu are nici un avantaj! Poți vedea mai jos exact care sunt cotele actuale pentru extragerile care se califică pentru această ofertă. Mai trebuie precizat că nu vorbim de o promoție limitată; din ce știm cotele vor rămâne așa de tot!

DESCHIDE ACUM CONT FORTUNA! TE AȘTEAPTĂ UN BONUS ATRACTIV!


Te-ar mai putea interesa și: