Păreri Fortuna – una din agențiile bune atât online cât și offline

2021-01-01 02:20:00 8,1k 0

În acest articol vreau să împărtășim câteva păreri Fortuna, iar aici mă refer în special la platforma de pariuri online. Am avut ocazia să o testez în amănunt, așa că îți pot spune ce impresie mi-a lăsat, iar la final aș fi interesat să aflu și părerea ta.

Deschide cont la FortunaBet și testează serviciile oferite!

 

Fortuna Bet - singura agenție venită din offline pe care aș recomanda-o

În ultimii ani am testat în amănunt serviciile oferite de fiecare casă de pariuri online licențiată în parte, și am observat ceva interesant. Majoritatea celor venite din offline au avut sau au în continuare probleme serioase cu platforma de pariuri online. Aici mă refer la site-uri care merg prost sau pică atunci când îți este lumea mai dragă, site-uri care au multe bug-uri enervante, sau un serviciu slab de suport clienți (răspunsuri întârziate la semnalarea diferitor probleme, care nici nu sunt de mare folos). Care este motivul? Lipsa de experiență în primul rând.

Din fericire, Fortuna Bet este o excepție. Se simte faptul că are deja de ani buni site-uri de pariuri online prin alte țări precum Polonia, Slovacia sau Cehia, pentru că și site-ul efortuna.ro este unul bine optimizat pe care poți paria în condiții mai mult decât decente. Faptul că poți juca la o casă de pariuri prezentă atât online cât și offline prezintă câteva avantaje, cel mai vizibil în cazul de față fiind posibilitatea de a utiliza ”Fortuna Cashpoint”.  Acesta este un serviciu prin care poți depune și retrage rapid bani fără a plăti taxe din oricare din cele peste 600 de sucursale Fortuna.

Mai sunt și alte lucruri care îmi plac la această casă de pariuri online: site-ul ușor de folosit, oferta sportivă bogată (atât pre-meci cât și live), posibilitatea de a închide pariurile aflate în desfășurare prin utilizarea opțiunii de Cash Out, numărul mare de bonusuri și promoții etc.

Fortuna are și un cazino online bazat pe tehnologie Playtech, unul din puținele din România de altfel, ceea ce înseamnă că vei găsi aici câteva jocuri ce nu pot fi găsite pe alte site-uri, printre care și jocul live de Casino Hold’em.

 

Păreri Fortuna – lucrurile care îmi plac mai puțin

Mă aflu mult în mișcare, astfel încât nu am mereu acces la calculator. Din acest motiv pariez destul de des de pe telefon sau tabletă. Din păcate, o lungă perioadă de timp Fortuna Bet nu a avut o aplicație pentru mobil, astfel încât trebuia să pariez direct din brower. Iar asta nu prea m-a încântat. O fi site-ul optimizat, dar nu se ridică la nivelul aplicațiilor de top. În 2017 a fost lansată aplicația pentru Android, la 2 ani după intrarea agenției pe piața din România, dar utilizatorii de Iphone încă trebuie să parieze în browser.

Nu este oferit un serviciu de live chat, deși este drept că este pus la dispoziție suport telefonic care compensează din plin. Sunt surprins și de faptul că nu sunt oferite pariuri online pe loto, în condițiile în care vorbim de o casă de pariuri ce vine din mediul offline. Oferta sportivă este bogată așa cum am spus mai sus, dar cel puțin pe fotbal nu vei găsi o varietate la fel de mare de opțiuni de pariere precum la alte agenții licențiate.

 

Păreri Fortuna – câteva concluzii de final

Din punctul meu de vedere este cea mai bună agenție online din rândul celor provenite din offline. Iar dacă ar fi să o compar și cu restul agențiilor licențiate, atunci aș trece-o undeva pe locul 6. Sau altfel spus, prima în afara top case de pariuri online recomandate.

Tu ai pariat online la Fortuna Bet până acum? Ce părere ți-a lăsat această casă de pariuri? Poți să ne spui printr-un reply la articol, sau te așteptăm pe forumul de discuții Fortuna.

Deschide cont la FortunaBet și testează serviciile oferite!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult