Merită să plasăm pariuri sportive online la Fortuna?

2021-01-01 06:20:00 5,7k 0

Merită să plasăm pariuri sportive Fortuna? Vom analiza oferta sportivă și serviciile oferite pentru a veni cu un răspuns cât mai bun la această întrebare! Atunci când a fost introdusă licența obligatorie în România cam toți ne așteptam să fie destul de puține acele case de pariuri online care să aplice pentru o licență. Este drept că multe din agențiile vechi au părăsit piața de la noi din țară, dar au venit multe nume noi de care nimeni nu mai auzise până atunci, unul dintre ele fiind chiar Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016).

VIZITEAZĂ SITE-UL CASEI DE PARIURI ONLINE FORTUNABET!


Merită să jucăm la Fortuna Bet?

Este adevărat că mulți din operatorii apăruți peste noapte nu vin cu nimic interesant și nou și nu văd de ce aș juca la ei. Dar face oare parte și Fortuna din această categorie? Ca să-mi deschid un cont la o casă de pariuri trebuie să am cel puțin un motiv s-o fac. Trebuie ori ca acel operator să-mi ofere ceva ce nu pot găsi nicăieri în altă parte ori să fie numărul unu la câteva criterii importante, sau măcar să fie în top 3-5 la toate criteriile care contează cu adevărat. Pentru mine Fortuna a venit cu suficiente lucruri încât să mă convingă să îmi deschid un cont.


Fortuna Cashpoint - un mare plus!

În primul rând m-a atras opțiunea Fortuna Cashpoint, opțiune care îmi permite să efectuez depuneri și retrageri direct din agențiile stradale. Ținând cont că vorbim de un operator care a preluat toate sucursalele Publicbet, acesta deține deja sute de agenții prin toată țara. Eu unul am vreo 3 sucursale pe o rază de 2km, astfel încât pot ajunge ușor la o agenție unde să efectuez un depozit. Nu prea sunt genul care să țin prea mult timp banii pe card sau în portofele electronice, plus că sunt momente când vreau acces rapid la banii din cont, deci această opțiune îmi este de folos. Mai sunt și alte agenții care oferă posibilitatea de a efectua tranzacții financiare din sucursale offline, dar nu sunt prea mulțumit de restul serviciilor oferite. 


Oferta sportivă și pariuri de pe mobil

Oferta sportivă Fortuna este suficientă pentru ce am eu nevoie de obicei, chiar dacă sunt convins că sunt și clienți care au motive să nu fie mulțumiți. Îmi place în mod deosebit faptul că pot paria pe cornere, cartonașe și jucători la partidele importante, alte agenții neglijând aceste tipuri de pariuri. Mi-ar fi plăcut să am acces la toate pariuri și din cadrul unei aplicații de pe mobil, dar din păcate Fortuna Bet nu oferă așa ceva. Pe de altă parte acest operator și-a optimizat site-ul foarte bine pentru mobil, astfel încât poți paria direct din browser în cele mai bune condiții.


Cote, Early Cashout și promoții

Cotele sunt și ele destul de decente, serviciul Early Cashout este util în multe momente, iar promoțiile nu sunt nici ele de neglijat (descoperă-le acum), astfel încât am motive să plasez pariuri sportive la Fortuna destul de des. Îmi pare rău că nu sunt oferite transmisiuni live video, că lipsește posibilitatea de a depune prin Skrill, dar și faptul că nu găsim pariuri online pe loterii internaționale, Fortuna fiind una din puținele agenții prezente atât online cât și offline care nu au această facilitate. Trăgând linie pot spune că agenția are atât puncte forte cât și slabe, dar per total parcă găsim mai multe avantaje decât dezavantaje. În momentul de față nu o văd ca fiind chiar una dintre cele mai bune 5 case de pariuri online din România, însă este undeva la limita acestui top. 

VIZITEAZĂ SITE-UL CASEI DE PARIURI ONLINE FORTUNABET!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult