Înainte de a paria online la FORTUNA BET este important să citești asta!

10,7k 0

Înainte de a deschide un cont nou la Fortuna Bet sunt câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști și pe care ți le voi prezenta în acest articol. Astfel vei exact ști la ce să te aștepți pentru a nu avea parte de surprize!

Joacă acum cu un bonus de până la 500RON!

 

1. Atenție! Nu poți depune prin Skrill!

Depunerile prin Skrill - cel mai cunoscut portofel electronic pentru pariori, nu sunt permise, deși este drept că o astfel de metodă de plată pică pe plan secund la un operator care permite tranzacțiile financiare direct din agențiile stradale fără a avea nevoie de card sau cont bancar.

 

2. Trebuie să știi că nu ai nevoie de card sau cont bancar

Nu ai nevoie de card sau cont bancar pentru a depune și retrage banii de pariuri de pe contul online, totul se realizează orin CASHPOINT în agențiile stradale. Fortuna Cashpoint este un serviciu care îți permite să depui și să retragi direct din agențiile de cartier deținute de acest operator. Astfel nu ai nevoie de un card, de un portofel electronic sau de o altă metodă de plată pentru a îți alimenta contul de pariuri.

Fiindcă există peste 600 de agenții Fortuna în România (deschide un cont la acest operator), cu siguranță vei găsi una în vecinătatea ta. Nici măcar nu trebuie să anunți în avans că vrei să depui; este suficient să te duci într-o sucursală, să înmânezi unei casiere banii și să îi spui userul tău. Încă un lucru important pe care trebuie să îl știi: depunerea minimă prin această metodă de plată este de doar 10RON, deci nu îți trebuie mulți bani ca să te joci online! Pentru mine punctul forte al acestei metode de plată este faptul că pot avea acces la banii câștigați imediat, fără a mai aștepta cu zilele până intră pe card.

Mai multe informaţii despre depunerile şi retragerile direct din agenţiile Fortuna Bet afli din articolul https://pariurix.com/fortuna-cashpoint-depune-fara-card-si-retrage-banii-din-agentiile-fortuna.html.

 

3. Foarte important pentru mulți! Nu este oferită o aplicație pentru mobil!

Din păcate nu este oferită o aplicație pentru mobil, dar vestea bună este că site-ul este optimizat suficient de bine încât să poți paria în condiții optime de pe orice telefon sau tabletă. Tot ce ai de făcut este să intri din browserul dispozitivului tău mobil pe site-ul oficial, iar de aici poți pune pariurile dorite!

 

4. Nu este oferită o cameră de poker

Fortuna se bazează în mod deosebit pe pariuri sportive la ora actuală, deci înainte de a deschide un cont trebuie să știi că nu vei putea juca poker. Sunt oferite în schimb ”păcănele” și jocuri de masă ce pot fi accesate atât direct din browser, dar și jocuri de cazino live precum ruletă sau blackjack. Clienții noi pot primi și până la 2,000RON EXTRA + 100 FREESPINS!

 

5. Citește cu atenție termenii bonusului pentru prima depunere

Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016)  oferă un bonus tentant pentru prima depunere, dar este neapărat obligatoriu să înțelegi cum funcționează această promoție înainte de a aplica pentru ea, deoarece termenii ei sunt ceva mai complicați decât la ofertele de bun venit oferite de agențiile concurente. Pentru că este mult de explicat și nu are rost să o fac aici, îți recomand mai bine să accesezi acest link: https://pariurix.com/agentii/fortuna/promotii

 

6. De reținut că îți poți securiza câștigurile tale prin serviciul Early Cashout

Echipa pe care ai pariat conduce cu 1:0 în minutul 85, dar este dominată din ce în ce mai mult de adversar? Îți este teamă ca va veni golul egalizator cu câteva secunde înainte de a pune mâna pe câștiguri? Acum ai control total asupra pariurilor tale deoarece prin serviciul Early Cashout poți închide pariul dorit pentru a lua o parte din eventualul câștig. Astfel ești doar la mâna ta și nu mai poți da vina pe destin dacă te scoate un gol în ultimul moment. Sunt mulți care nu știu acest lucru, și pierd bani pe care îi puteau lua fără probleme. Apropo, poți da cashout chiar și de pe telefon sau tabletă!

 

7. Știai că poți câștiga mai mult de pe urma pariurilor multiple

La Fortuna Bet (vezi site-ul agenției) beneficiezi de un bonus cuprins între 10% și 60% la pariurile multiple. Înainte de a te grăbi să joci bilete cu multe selecții, trebuie să știi că nu toate pariurile se califică pentru această promoție. Se califică doar biletele simple puse pe minim 5RON care conțin 5-13 selecții de cotă 1.20 din prima ligă de fotbal ale următoarelor țări: Spania, Anglia, Germania, Italia, Franța, România, Portugalia, Olanda și Turcia. De asemenea, verifică întâi secțiunea Promoții de pe site pentru a vedea dacă această ofertă mai este sau nu de actualitate.

 

8. Studiază biletul de pariuri, îl poți paria în mai multe moduri

Miza minimă pe combinație este de doar 0.39RON, iar pe lângă pariuri single, multiple și în sistem (disponibile peste tot) poți plasa inclusiv pariuri rapide sau cu baze. Un pariu rapid îți permite să stabilești din start miza următorului pariu, iar apoi trebuie doar să dai click pe selecția dorită și să confirmi pariul. Această opțiune este utilă în special la pariuri live deoarece poți paria instant, dar la fel de bine o poți folosi și la pariuri pre-meci, fiind singura agenție licențiată unde acest lucru este posibil.

fortuna-pariu-rapid.png
 

9. Nu este oferit un serviciu de transmisii live video

Dacă ai de gând să urmărești în timp real meciurile pe care pariezi live, atunci am o veste proastă: nu este oferit un serviciu Fortuna Live Streaming. Poate în viitor va fi implementat și un astfel de serviciu, ar fi păcat ca un astfel de operator să nu ofere soluții complete. Pentru a descoperi toate modurile în care poți urmări meciuri live online din fața calculatorului accesează următorul link: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html.

 

10. Nu uita că ai un bonus pentru pariuri de pe mobil

Fortuna oferă un bonus de fidelitate pentru pariurile de pe mobil, dar această ofertă este schimbată constant, motiv pentru care trebuie să consulți de pe pagina de promoții termenii atașați pentru a vedea exact ce ai de făcut.

Dacă ai orice întrebare sau problemă cu acest operator o poți adresa printr-un comnetariu la acest articol sau și mai recomandat în subiectul de discuții despre Fortuna. Vei primi în cel mai scurt timp un răspuns de la cei mai buni pariori din țară.

Joacă acum cu un bonus de până la 500RON!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult