Cum joci la pariuri online la agenția Fortuna?

21,1k 2

Fortuna Bet este un nume relativ nou pe piaţa pariurilor online din România. Platforma de pariuri pe internet s-a lansat în data de 29 noiembrie 2015 şi într-un timp foarte scurt a reuşit să atragă foarte mulţi pariori, captaţi probabil de faptul că agenţia care a migrat din offline în online şi-a creat rapid un nume pe piaţa pariurilor din ţara noastră.

JOACĂ ACUM! TE AȘTEAPTĂ UN BONUS ATRACTIV!
 

CUM JOC LA FORTUNA BET - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL

 1. Despre operator

 2. Cum deschid cont

 3. Cum depun la Fortuna Bet
  3.1 Depunerea minimă și miza minimă

 4. Cum plasez primul pariu
  4.1 Cum verific istoricul pariurilor

 5. Cum se face verificarea contului

 6. Cum retrag bani de la Fortuna?

 7. Bonusuri și promoții atractive

 8. Cashout la Fortuna Bet

 9. Fortuna pe mobil

 10. Concluzii finale

Accesează recenzia detaliată și actualizată despre Fortuna Bet!

 

1. DESPRE FORTUNA BET

Compania care deţine Fortuna Bet (vezi site-ul agenției) este S.C. Bet Zone S.R.L., aceasta primind dreptul temporar de funcţionare în România din partea O.N.J.N: prin decizia numărul 2159 din 28 august 2015. Un an mai târziu licența a devenit una definitivă prin D.ONJN 1560/25.08.2016.

Dacă pe piaţa din România a intrat relativ recent, chiar şi offline, în schimb la nivel european este deja un nume, cu 25 de ani de experienţă în spate. Ea s-a lansat în anul 1990 la Praga, iar una mai târziu reuşea să inaugureze o companie "soră" numită Terno. A fost printre primii operatori de pariuri online din Slovacia, Cehia şi Polonia iar acest lucru, dar nu numai el, face din agenţie una dintre cele mai puternic nume de pe piaţa din Europa Centrală.

Unul din punctele forte ale agenției este reprezentat de bonusurile și promoțiile atractive, dar despre acest aspect vom vorbi la momentul potrivit (la punctul 7 mai exact).

 

2. CUM DESCHID CONT?

Este simplu să faci un cont nou de pariuri la Fortuna. Cei care au pariat măcar o dată la o casă de pariuri online cunosc modul prin care se pot înregistra. Ceilalţi veţi observa cât de uşor este să vă faceţi un cont şi să pariaţi apoi online, fără să mai fie nevoie să faceţi drumuri până la agenţii pentru a vă juca biletul zilei la pariuri sportive.

Primul pas pe care trebuie să-l faceţi pentru a avea cont la Fortuna Bet este să daţi click pe unul din link-urile sau pe una din imaginile din acest articol (CLICK AICI). Recomandarea mea este să vă deschideţi cont accesând link-urile şi bannerele de pe site-ul nostru deoarece vor urma surprize dedicate special celor care au deja cont deschis prin noi. Apoi, pe pagina operatorului veţi găsi opţiunea "Înregistraţi-vă acum". Daţi click pe ea şi vi se va deschide o pagină de forma:

fortuna-inregistrare.png

 

Completaţi pe această pagină toate datele cerute, după cum urmează:

 • Prenume: scrieţi-l exact aşa cum apare în buletin (specific acest lucru deoarece am întâlnit de-a lungul timpului multe persoane pe care în cartea de identitate le chemau Ion sau Dumitru, ei scriau Nelu sau Mitică la înregistrare şi după aceea spuneau că au probleme cu efectuarea retragerilor.
 • Nume: scrieţi numele de familie (valabil ce am scris mai sus)
 • Ţara: este presetată România; bifaţi căsuţa prin care confirmaţi că sunteţi rezident român
 • Adresa: scrieţi adresa completă din cartea de identitate
 • Oraş: scrieţi orașul din cartea de identitate
 • Cod poştal: completaţi codul poştal din 6 cifre
 • Telefon mobil: numărul tău de telefon
 • CNP: completaţi cu codul numeric personal din cartea de identitate
 • Email: scrieţi o adresă de email validă
 • Data naşterii: selectaţi data naşterii
 • Nume utilizator: scrieţi un nume de utilizator format din 5-16 caractere cu care vă veţi loga mai apoi de fiecare dată în cont
 • Parolă: scrieţi o parolă care să aibă 8-20 de caractere şi cel puţin o literă mare şi o cifră
 • Confirmare parolă: rescrieţi parola
 • Monedă: nu puteţi modifica
 • Cod promoţional: lăsaţi spaţiul gol
 • Sex: bifaţi sexul corespunzător
 • Bifaţi căsuţa prin care confirmați că aveți 18 ani
 • Bifaţi căsuţa prin care sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile agenţiei
 • Lăsaţi bifată căsuţă din stânga dacă vreţi să primiţi oferte pe email
 • Daţi click pe Înregistrare pentru a finaliza înregistarea.

După ce aţi urmat şi aceşti paşi o să vă apară următorul mesaj

fortunaa.JPG

 

3. CUM DEPUN LA FORTUNA?

Următorul pas după creearea contului este efectuarea unei depuneri. În partea dreptă sus a paginii aveţi butonul "Depunere". Daţi click pe el şi vi se va deschide o pagină precum cea de mai jos:

depunere-la-fortuna.JPG

Selectaţi metoda prin care doriţi să depuneţi dând click pe opţiunea "Depuneţi acum" din dreptul ei.
 

Cum depun cu cardul la Fortuna?

Dacă alegeţi să depuneţi cu cardul vi se va deschide o pagină de forma celei de mai jos. Acolo va trebui să completaţi suma pe care vreţi s-o depuneţi, să selectaţi cardul de pe care depuneţi (dacă aveţi mai multe înregistrate), să scrieţi CVV2 (codul de securitate din trei cifre de pe spatele cardului) şi să scrieţi codul promoţional, dacă aveţi unul. Daţi click apoi pe "Depune" şi depozitul va fi procesat.
 

depunere-card-fortuna.JPG

 

La efectuarea primei depuneri cu cardul va trebui să înregistraţi un card. Daţi click pe această opţiune din pagină şi vi se va deschide o pagină de forma celei de mai jos. Toatele datele sunt completate, mai puţin numărul cardului (din 16 cifre),  luna şi data expirării, pe care le găsiţi pe card şi trebuie să le selectaţi. În final daţi click pe "Continuă" şi cardul vostru va fi înregistrat.

 

inregistrare-card-fortuna.JPG

 

Cum depun cu Paysafecard?

Selectaţi metoda de plată Paysafecard, în pagina nou deschisă scrieţi suma şi daţi click pe "Depunere". Vi se va deschide pagina mypaysafecard.com, unde trebuie să vă logaţi în cont şi să confirmaţi plata. Află mai multe despre Paysafecard!


Depuneri direct din agenții stradale

La Fortuna Bet poți efectua depozite și direct din agențiile stradale. Tot ce trebuie să faci este să te duci cu buletinul și cu banii la casierie, iar domnișoara de la ghișeu se va ocupa de restul. 
 

3.1 Depunerea minimă și miza minimă

Fortuna Bet acceptă chiar și depuneri foarte mici, suma minimă fiind de doar 25RON dacă depui cu cardul / Paysafecard și 10RON dacă depui direct dintr-o sucursală stradală. În ceea ce privește miza minimă, se poate paria cel mai puţin pe un bilet sau pe o combinaţie contravaloarea a 0.10$. Asta însemnă că se poate juca chiar şi mai puţin de 50 de bani. Acesta reprezintă un avantaj în mod special dacă aveţi de gând să jucaţi sisteme cu mai multe pronosticuri, la restul agenţiilor de pariuri online miza minimă fiind de 1 RON pe variantă.

Află mai multe despre depuneri și retrageri de bani la agenția de pariuri sportive Fortuna Bet: https://pariurix.com/agentii/fortuna/plati

 

4. CUM PARIEZ LA FORTUNA?

Totul este foarte simplu. Daţi click pe "PARIAZĂ ONLINE" (dacă nu sunteţi deja pe pagina respectivă). Apoi în partea dreaptă găsiţi lista de sporturi. După ce accesaţi sportul dorit selectaţi ţara, apoi competiţia. Vă vor fi afişate toate meciurile disponibile pentru pariere din competiţia respectivă. În cazul în care vreţi să plasaţi un pariu pe rezultatul final 1x2 daţi click pe cota pronosticului dorit şi aceasta se va îngălbeni (precum în imagine). Mai departe o să vă spun puţin mai jos cum procedaţi.

 

pariu-online-fortuna.JPG

 

În cazul în care doriţi să mizaţi pe alt rezultat în afară de cel final daţi click pe numărul din dreptul meciului dorit. Dacă vreţi să vedeţi cotele la toate meciurile din competiţia respectivă pentru un anumit timp de pariu daţi click pe tipul pariului şi selectaţi una din opţiunile existente.

 

alegere-pronostic-fortua.JPG

 

În momentul în care aţi selectat toate pronosticurile vă uitaţi în partea dreaptă la biletul de pariuri. Aici vă alegeţi ce anume vreţi să jucaţi.

 • Pariu simplu - îl plasaţi scriind miza în dreptul pronosticului dorit. În imaginea de mai jos avem trei pariuri single de câte 100 RON fiecare.
 • Pariu multiplu - dacă vreţi să jucaţi un pariu multiplu clasic (adică nu sistem) scrieţi miza dorită în căsuţa care are în dreptul ei "1 Pariu". Eu de exemplu în imagine am scris miza 50 în dreptul pariului multiplu.
 • Pariu tip sistem - aici scrieţi miza, atenţie miza scrisă este pentru fiecare combinaţie în parte, în dreptul sistemului dorit. Eu spre exemplu am scris 20 şi s-a înmulţit cu 3 pariuri (variante) trecute în partea dreaptă şi astfel s-au adăugat 60 RON la miza totală.

După ce aţi selectat ce anume doriţi să pariaţi vă puteţi uita încă odată jos la miza totală, ca să fie totul în regulă. Daţi apoi click pe "Plasaţi Pariul" şi biletul vostru a fost jucat! Ţineţi cont că odată jucat un bilet nu-l mai puteţi anula.

 

bilet-simplu-fortuna.JPG

 

 

 • Pariu tip sistem cu bază - dacă doriţi să jucaţi un astfel de pariu daţi click pe biletul de pariuri pe link-ul pus pe "Baze", apoi selectaţi fiecare bază bifând căsuţa din dreptul ei. La completarea mizei ţineţi cont ce v-am spus mai sus la pariul tip sistem. 

PariuriX.com îți arată cum se pune primul pariu online la Fortuna Bet!

 

bilet-simplu-fortuna.JPG

 

4.1 Cum verific istoricul pariurilor?

După cum se poate vedea şi în imaginea următoare primul lucru pe care trebuie să-l faceţi pentru a vedea ce pariuri aţi jucat este să daţi click pe "Contul meu", apoi puteţi tria ce anume doriţi să fie afişat şi pe ce perioadă.
 

istoric-pariuri.JPG

 

5. CUM SE FACE VERIFICAREA CONTULUI

Chiar înainte să mă apuc să scriu acest review am primit un mail în care eram învăţat ce trebuie să fac pentru a face verificarea contului.

În conformitate cu cerințele legale în vigoare, este necesar să ne trimiți o copie după un extras de cont care să includă adresa înregistrată în contul tău. Te rugăm să te asiguri că pe extrasul de cont apar numele și logo-ul băncii emitente.

De asemenea, te rugăm să ne trimiți, în cazul în care nu ai făcut acest lucru deja, o copie după cartea de identitate folosind instrumentul special creat în acest scop, pe care îl poți găsi pe pagina de Asistență, în cadrul secțiunii "Verificarea identității". Ne poți trimite copii scanate sau fotografii la rezoluție înaltă.
-  mail primit de la fortuna.ro  în care mi se spune cum se face verificarea contului

Mai multe detalii despre verificarea contului de pariuri la Fortuna poți găsi urmând acest link: https://pariurix.com/agentii/fortuna/verificare-cont

 

6. CUM RETRAG BANI DE LA FORTUNA?

Pentru a retrage bani de la acest operator trebuie să daţi click sus în dreapta pe "Depunere" (aşa cum v-am explicat şi la modul în care alimentaţi contul) şi în pagina nou deschisă să daţi click pe "Retragere". Din păcate eu neavând vreo depunere şi cu atât mai puţin o retragere la nu-mi arată absolut nimic pe pagina "Retragere". În mod normal ar trebui să vi se solicite să scrieţi suma pe care doriţi s-o retrageţi, să rescrieţi parola şi cam atât (dacă cuiva îi apare pagina de retrageri cum trebuie şi mă poate ajuta cu un print screen ar fi perfect).

Suma minimă ce poate fi retrasă de la Fortuna este de 50 RON! O retragere durează între 3 şi 9 zile lucrătoare, cel puţin atât scrie pe site-ul agenţiei. Unele persoane ne-au spus că au primit bani şi în două zile de la solicitarea retrfgarerii.


7. BONUSURI ȘI PROMOȚII ATRACTIVE

Fortuna Bet oferă clienților noi un pachet atractiv de bun venit, și vine și cu alte promoții interesante cum ar fi bonus la pariurile de pe mobil, bonus la pariurile multiple sau oferte la diferite meciuri și competiții de top. Dar pentru că aceste oferte sunt schimbate o dată la câteva luni, nu pre are rost să le prezint aici. Cel mai bine este să accesezi ACEST LINK deoarece vei fi redirecționat către o pagină actualizată constant unde poți descoperi cele mai noi oferte.
 

8. CASHOUT LA FORTUNA BET

early-cashout.png

Operatorul vă oferă posibilitatea să închideţi pariul în orice moment prin opţiunea Early Cashout. Puteţi opta pentru această facilitate dacă doriţi să vă asiguraţi un câştig sau o pierdere mai mică. Se poate închide un pariu atât live cât şi înainte ca meciul să înceapă. Se poate face cashout atât la pariurile simple, cât şi la cele de tip sistem. Opţiunea este disponibilă doar la evenimentele principale existente în ofertă pentru meciurile de fotbal şi tenis.

Early Cashout nu mai este disponibil dacă pe unul dintre evenimentele de pe bilet nu se mai poate paria, dacă pariul a fost plasat prin utilizarea unui free bet, un eveniment de pe bilet a fost suspendat, precum şi dacă cotele evenimentelor în momentul respectiv sunt mai mici de 1.05.

Pe desktop opţiunea Cashout o găsiţi atunci când comtaţi de la "Bilet de pariuri" la "Pariuri deschise" şi faceţi click pe "Early Cashout". De asemenea puteţi activa opţiunea din cadrul secţiunii "Contul meu", selectând Early Cashout la pariul din listă.

turbo-cashout-1-ro.JPG

turbo-cashout-2-ro.JPG

Pe telefonul mobil mergeţi la secţiunea "Contul meu" din meniul "Istoric pariuri" şi apăsaţi butonul "Early Cashout".

5ro.JPG

 

9. FORTUNA PE MOBIL

Am accesat site-ul de pe mobil şi cel puţin la prima vedere am o părere bună despre modul în care se încarcă paginile (bine, aici mai ţine şi de conexiunea la internet), de aranjarea în pagină etc.

În imaginea de mai jos puteţi vedea pagina care se încarcă imediat după logarea de pe mobil. Observaţi că avem în prim plan principalele meciuri pe care se poate paria live, link-uri către principalele sporturi, mai sunt prezentate promoţiile agenţiei etc.


mobil-1.jpg
În partea dreaptă dacă dăm click pe balanţa contului mergem în secţiunea depuneri (posibil să se ajungă tot de acolo şi la retrageri), iar dacă accesăm opţiunea de lângă balanţă putem vedea cuponul de pariuri.

Dacă dăm click pe cele patru linii din partea stângă (încadrate de mine în imaginea de mai sus) vi se va deschide o pagină precum cea de mai jos. În ea puteţi căuta rapid o echipă sau un jucător pe care doriţi să pariaţi, puteţi vedea oferta completă de sporturi, puteţi vizita casino-ul online, dar se poate să intraţi şi în cont, să vedeţi pariurile deschise, să stabiliţi anumite setări şi, bineînţeles, să vă deconectaţi.. 

Află mai multe despre pariuri de pe mobil la Fortunahttps://pariurix.com/agentii/fortuna/mobil

 

mobil-1.jpg

 

10. CONCLUZII FINALE

În final vreau să vă prezint câteva puncte forte, dar şi câteva puncte slabe avute de acest operator.

Puncte forte

 • nume consacrat în Europa Centrală, astfel că nu se pune problema seriozităţii
 • ofertă destul de vastă de pariere, incluzând şi pariuri pe handicapuri asiatice şi total goluri cu returnări parţiale de miză
 • limite de mize minime foarte mici (chiar mai puţin de 50 de bani), un mare plus pentru cei care joacă pariuri tip sistem
 • singura casă de pariuri online care oferă bonusuri pentru pariuri multiple
 • interfaţa site-ului se încarcă uşor atât în varianta desktop, cât şi în cea pentru mobil, iar site-ul este foarte bine compartimentat, astfel încât găsim foarter rapid ceea ce ne interesează
 • este una cele două agenţii de pariuri care oferă bonus pentru mobil pariorilor români

 

Puncte slabe

 • un bonus nu foarte atractiv la prima depunere (aspect care urmează să fie rezolvat când veţi avea la Fortuna bonus exclusiv dacă deschideţi cont prin PariuriX)
 • nu acceptă depuneri prin Skrill
 • singura modalitate de contact este emailul, live chatul lipsind
 • nu transmite meciuri live vdeo
 • pe pagina de pariuri live nu avem la fiecare meci în parte opţiunea de a vedea, grafic, ce se întâmplă important în jocul respectiv.

Opiniile voastre, de preferat argumentate, pro sau contra acestui operator le puteţi adresa fie ca şi comentariu la acest articol, fie în topicul de discuţii, întrebări şi reclamaţii Fortuna de pe forumul PariuriX.com.

Deschide acum un cont la Fortuna! Te așteaptă un bonus atractiv!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Autor

Discutii