Fortuna Mobil de pe Iphone, Ipad și dispozitive Android 2022

2022-03-09 15:36:22 1,4k 0

La Fortuna Bet poți plasa pariuri de pe orice telefon sau tabletă, și de asemenea poți să te joci cele mai tari jocuri de cazino. Cum? Vom afla în această secțiune! Tot aici îți vor arăta dacă platforma pentru mobil este suficient de performantă încât să merite să o utilizăm cu regularitate, și nu doar ocazional.

Descarcă acum aplicațiile Fortuna pentru pariuri și cazino și joacă-te cu bonusuri atractive de bun venit!

 

1.Cum joc de pe mobil la Fortuna Bet?

Fortuna Bet pune la dispoziția jucătorilor două aplicații, disponibile atât pe IOS cât și pe Android. Prima este cea pentru pariuri sportive, aceasta purtând numele de ”Fortuna România”. A doua aplicație este cea pentru jocuri de cazino și poate fi găsită sub numele de ”Fortuna Games”. 

Ca alternativă, poți accesa site-ul mobil Fortuna și din cadrul browser-ului. Site-ul mobil este optimizat, are o interfață modernă și plăcută ochiului și se încarcă destul de rapid. Deci te poți descurca și fără aplicație, deși este drept că aceasta oferă câteva facilități suplimentare cum ar fi posibilitatea de a rămâne logat pe cont, de a primi notificări, sau de a personaliza bara de opțiuni. De aceea totuși recomandăm utilizarea aplicațiilor.

În orice caz, în urma testelor mele pot spune că atât site-ul pentru mobil Fortuna cât și aplicația au fost destul de stabile și nu mi-au făcut probleme. Am observat că în ambele cazuri nu lipsește niciuna din facilitățile importante disponibile pe PC, astfel încât pot efectua depuneri și retrageri din mers, oferta sportivă este identică cu cea de pe calculator (atât pre-meci cât și live), oferta la cazino acoperă majoritatea jocurilor disponibile pe PC (inclusiv cele live), pot da cash out, iar serviciul de relații cu clienții este și el disponibil de pe mobil. Dar hai să vedem cum se instalează cele două aplicații, și ce oferă ele mai exact.

 

2.Cum descarc și instalez aplicațiile Fortuna?

Procesul de instalare Fortuna App Ios

 • Intră în AppStore, iar în căsuța de ”Search” scrie ”Fortuna România” (dacă vrei să joci la pariuri sportive) sau ”Fortuna Games” (dacă vrei să joci la cazino)
 • După ce îți este găsită aplicația, apasă pe butonul ”Obțineți” din dreptul ei.
 • După ce aplicația este instalată, apasă pe butonul ”Deschideți”.
 • Loghează-te pe contul de pariuri sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 • Începe să plasezi pariuri din mers la Fortuna Bet de pe Iphone sau Ipad!


Procesul de instalare Fortuna App Android

 • Intră pe efortuna.ro de pe  telefonul tău sau tableta ta cu Android.
 • Accesează opțiunea ”Sports App” sau ”Games App” de pe pagina principală a site-ului. Aici vei găsi un link pe care îl poți accesa pentru a descărca programul de pariuri. Vezi că această aplicație nu poate fi descărcată direct din PlayStore, ca orice altă aplicație de gambling pentru Android. De aceea este posibil să fii atenționat că acest fișier poate dăuna dispozitivului tău. Stai liniștit, nu se va întâmpla nimic, poți instala aplicația fără probleme.
 • Activează sursele necunoscute. Accesează de pe telefon / tabletă : ”Setări” – ”Securitate” și bifează căsuța din dreptul ”Surse necunoscute” (poate diferi un pic în funcție de dispozitiv).
 • Instalează Fortuna App Android. Accesează fișierele descărcate recent și parcurge procesul de instalare a programului de pariuri.

Descarcă acum aplicațiile Fortuna pentru pariuri și cazino și joacă-te cu bonusuri atractive de bun venit!

 

3.Facilități oferite de Fortuna România App pentru pariuri sportive

 • Pariuri pre-meci: oferta este identică cu cea de pe varianta full a site-ului din toate punctele de vedere: sporturi acoperite, număr de meciuri, opțiuni de pariere etc. Deci poți juca liniștit biletul zilei la pariuri sportive chiar și atunci când nu ești acasă.
 • Pariuri live de pe mobil la Fortuna: deși este un pic anevoios de pariat în timp real de pe un telefon mobil, această facilitate este de real folos atunci când te afli la terasă cu prietenii urmărind echipa preferată în acțiune sau chiar la meci la fața locului. Anual sunt oferite pariuri live Fortuna pe peste 420,000 de evenimente anual!
 • Transmisiuni LIVE STREAMING: poți urmări live video meciurile preferate în format fullscreen, fiind transmise peste 140,000 de meciuri live video anual.
 • Opțiuni de pariere: Poți plasa noile tipuri de pariuri SOLO, AKO, DOMINO și MAXIKOMBI direct de pe mobil!
 • Cash out: poți închide pariurile aflate în desfășurare indiferent de locul în care te afli în acel moment. 
 • Bară de instrumente personalizată: poți sorta și alege icon-urile pe care dorești să le vizualizezi.
 • Jocuri de cazino: pe lângă pariuri sportive poți chiar să joci și jocuri de cazino! Sunt oferite destul de multe jocuri care să te țină ocupat (Detalii mai jos)
 • Promoții: poți vizualiza rapid din doar 2 click-uri orice ofertă promoțională disponibilă în acel moment. De asemenea, poți profita de diferite oferte promoționale valabile doar după mobil!
 • Setări: poți umbla pe la diferite setări, cum ar fi cea a limbii unde ai de ales între română și engleză.
 • Depuneri / retrageri: poți efectua tranzacții financiare din mers , fără nici cel mai mic efort
 • Ajutor și asistență: dacă vrei să contactezi serviciul de suport clienți o poți face direct de pe dispozitivul tău mobil.
 • Notificări: vei primi instant notificări legate de bilete tale, astfel încât vei ști imediat dacă acestea sunt câștigătoare sau pierzătoare.
 • Scanare bilet: Dacă ai jucat un bilet offline la o agenție de cartier, poți scana codul în doar câteva secunde pentru a primi notificări legate de rezultatele de pe bilet.

Descarcă acum aplicațiile Fortuna pentru pariuri și cazino și joacă-te cu bonusuri atractive de bun venit!

 

4. Facilități oferite de Fortuna Games App pentru jocuri de cazino

 • Sloturi video: poți juca zeci de sloturi video Fortuna direct din aplicația pentru mobil Casino Games. Totuși ia în considerare că nu sunt oferite toate jocurile disponibile pe PC, dar găsești destule încât să nu te plictisești.
 • Jocuri Live: majoritatea jocurilor live disponibile pe PC pot fi accesate și din aplicația pentru mobil, important este să te țină bateria și netul
 • Pariuri loto: secțiunea de Pariuri Loto apare în aplicație, dar ea de fapt te va redirecționa către site-ul mobil unde poți paria pe loteriile internaționale preferate.
 • Jucate recent: vezi o listă cu jocurile de cazino jucate de tine în ultima vreme, pentru a le putea accesa rapid dintr-un click.
 • Promoții: poți vizualiza rapid din doar 2 click-uri orice ofertă promoțională disponibilă în acel moment. De asemenea, poți profita de diferite oferte promoționale valabile doar după mobil!
 • Setări: poți umbla pe la diferite setări, cum ar fi cea a limbii unde ai de ales între română și engleză.
 • Depuneri / retrageri: poți efectua tranzacții financiare din mers , fără nici cel mai mic efort
 • Ajutor și asistențădacă vrei să contactezi serviciul de suport clienți o poți face direct de pe dispozitivul tău mobil.

Descarcă acum aplicațiile Fortuna pentru pariuri și cazino și joacă-te cu bonusuri atractive de bun venit!

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult