Fortuna Live Betting & Live Streaming în 2022

2022-03-09 14:54:24 908 0

Platforma de pariuri live a celor de la Fortuna este una destul de interesantă, care vine cu multe avantaje ce merită descoperite. În cele ce urmează vom studia oferta live, dar vom vedea și cât de performantă este platforma din punct de vedere tehnic. Nu în ultimul rând, vom arunca un ochi și peste alte servicii și facilități oferite de platforma de live betting efortuna.ro, cel mai important fiind serviciul de live streaming Fortuna!

Deschide cont și joacă acum pe platforma Fortuna Live Betting cu un bonus atractiv de bun venit!

 

1. Aspecte  tehnice despre Fortuna Live Betting

Dacă ești o persoană care obișnuiește să joace cu regularitate la pariuri live, atunci știi mai bine decât oricine că viteza de încărcare a meciului sau de procesare a unui pariu plasat sunt aspecte cel puțin la fel de importante ca oferta în sine. Degeaba oferta live este bogată dacă durează prea mult până este acceptat un pariu, sau dacă platforma pică atunci când îți este lumea mai dragă. Din fericire nu este cazul de așa ceva la Fortuna Live Betting.

Atunci când intri pe pagina de live betting de la efortuna.ro, aceasta încarcă instant în ciuda numărului extrem de mare de evenimente sportive acoperite în timp real. Mai mult decât atât, pariurile sunt plasate în maxim câteva secunde din momentul în care apeși butonul ”Pariați”, cotele și informațiile de la meciuri sunt actualizate rapid, iar câștigurile sunt și ele plătite de obicei în câteva minute din momentul în care un pariu este decis (poate dura mai mult dacă pariezi pe meciuri mai puțin importante).

 

2. Oferta de pariuri live Fortuna

Acesta este punctul forte al agenției, mai ales dacă pariezi pe tenis. De obicei nu vei găsi la nici o altă agenție licențiată la fel de multe meciuri live de tenis ca la efortuna.ro. Iar spre deosebire de pariurile pre-meci unde la majoritatea meciurilor găseai doar 5-6 opțiuni de pariere, aici găsești +20, deși este drept că sunt și unele jocuri unde sunt oferite doar opțiunile principale.

Chiar și dacă luăm în considerare întreaga ofertă live pe toate sporturile, sunt momente în care Fortuna este agenția care acoperă cele mai multe evenimente live, sau este măcar în top 3. Numărul de opțiuni de pariere nu este foarte mare, dar la fiecare partidă, indiferent de sport, vei găsi măcar opțiunile principale.

Și la fotbal oferta live Fortuna este uneori chiar mai generoasă decât cea pre-meci, în condițiile în care putem paria pe meciuri de tineret de prin Cehia și Slovacia sau liga a doua greacă. Evident că nu lipsesc nici meciurile din România Liga 2. Din nou, nu sunt oferite foarte multe opțiuni de pariere, dar ar trebui să fie suficiente pentru cei mai mulți clienți. Lucrurile se pot schimba însă dacă ești un parior pretențios care caută anumite piețe de pariere mai inedite. Așa că cel mai bine este să consulți singur oferta de pariuri live de la Fortuna Bet pentru a vedea dacă aceasta te mulțumește sau nu.

Deschide cont și joacă acum pe platforma Fortuna Live Betting cu un bonus atractiv de bun venit!

 

3. Fortuna Live Streaming  - serviciu de transmisiuni live în timp real

Poți accesa gratuit serviciul Fortuna TV, condiția de bază fiind aceeași ca la orice altă casă de pariuri online cu un serviciu similar: trebuie să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Deci este bine să lași pe cont măcar un leu, pentru că nu știi când vei avea nevoie de el. Acest serviciu de live streaming este disponibil și de pe mobil prin intermediul aplicației Fortuna, dar pe de altă parte nu poți urmări stream-uri live dacă accesezi site-ul din browser-ul telefonului sau a tabletei. 

De asemenea trebuie menționat că pe mobil poți mări FULLSCREEN fereastra cu transmisia live, dar de pe PC nu poți face acest lucru. Poți în schimb să deschizi o fereastră pop-up, care este mai mare decât cea standard accesibilă din partea dreaptă a paginii.

La momentul scrierii acestui articol (martie 2022) serviciul Fortuna Live Stream acoperea o gamă largă de meciuri din foarte multe sporturi diferite. Nu avem însă o listă completă cu competițiile acoperite. Însă poți vedea din timp ce meciuri urmează să fie transmise în orele / zilele următoare, pentru a ști dacă partida care te interesează este acoperită sau nu.

 

4. Cum poți urmări un meci pe Fortuna Streaming Live?

  • Intră pe efortuna.ro sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
  • Efectuează un depozit pentru a avea o balanță pozitivă a contului de pariuri.
  • Accesează secțiunea Pariuri Live
  • Intră pe pagina de live betting a unui meci transmis live video (are în dreptul său ca simbol un triunghi într-un cerc), iar transmisia live va începe automat. De asemenea poți selecta direct din fereastra de live streaming meciul pe care dorești să îl urmărești.

Deschide cont și joacă acum pe platforma Fortuna Live Betting cu un bonus atractiv de bun venit!

  • Pentru a vizualiza o listă cu toate meciurile transmise live video dă click pe butonul încercuit în poza de mai jos.

  • Pentru a vedea o listă cu meciurile care urmează să fie transmise live la Fortuna în viitorul apropiat dă click pe Calendar, și apoi pe butonul încercuit în poza de mai jos.


5. Fortuna Live – alte servicii și facilități disponibile

Opțiunea de ”Pariu Rapid” nu mai este disponibilă

Pe vremuri era oferită și o opțiune de ”Pariuri rapide” ce îți permitea să stabilești din avans miza următorului pariu. Atunci când pariai, era suficient să dai click pe cota corespunzătoare pariului pe care vroiai să îl joci, iar în dreptul acestuia încărca o fereastră în care trebuia să apeși ”OK” pentru a confirma pariul. Era o facilitate foarte interesantă, care îți oferea posibilitatea de a economisi secunde prețioase, mai ales că vorbim de pariuri live unde orice secundă contează.

Din păcate opțiunea de pariuri rapide la Fortuna Bet a fost scoasă. Nu știm exact motivele, poate pentru că unii pariori ajungeau să plaseze din greșeală pariuri pe care nu le gândeau. Însă cred că fiecare parior ar fi trebuit să decidă singur dacă merită sau nu să se riște activând această opțiune. Mie unul îmi plăcea, mai ales că eram destul de atent când venea vorba de utilizarea ei. Dar asta este!

 

Centru de statistici live Fortuna

Există de sigur și un centru de statistici live prin intermediul căruia poți vedea în timp real cine are posesia, cine atacă, și ce se întâmplă în meci (cum ar fi faulturi, cartonașe, cornere etc). La meciuri din sporturi secundare (cum ar fi tenis de masă), o astfel de fereastră ar putea să lipsească. Totuși la partidele cât de cât decente din sporturile principale vei avea mereu acces la un centru de statistici live.

 

Fortuna Livescore fotbal și alte sporturi

Dacă intri pe pagina principală a site-ului efortuna.ro (INTRĂ ACUM) vei vedea că în primul meniu din stânga, adică ”Link-uri rapide”, este o opțiune intitulată ”Rezultate live Fortuna”. Aici poți consulta scoruri live la meciuri și evenimente sportive din 8 sporturi diferite, dar poți vedea și rezultate de la partide deja încheiate. Acest serviciu reprezintă o alternativă interesantă la servicii mult mai consacrate precum Flashscore.com sau Livescore.com.

 

Posibilitatea de a adăuga la favorite

Poți adăuga la favorite orice echipă, meci sau tip de pariu pentru ca acestea să apară în prim plan, iar această opțiune cu siguranță este foarte folositoare pentru că îți permite să ai acces rapid la tot ce te interesează.

Deschide cont și joacă acum pe platforma Fortuna Live Betting cu un bonus atractiv de bun venit!

 

Te-ar putea interesa și:

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult