Derby Fun de la Fortuna Bet – câștigă freebet-uri în cadrul acestui concurs săptămânal GRATUIT!

3,7k 0

Derby Fun de la Fortuna Bet – câștigă freebet-uri în cadrul acestui concurs săptămânal de pronosticuri sportive! Participarea este COMPLET GRATUITĂ, și deschisă chiar și celor fără bani pe contul de pariuri, deci ce mai aștepți?

PARTICIPĂ GRATUIT LA DERBY FUN ȘI CÂȘTIGĂ FREEBET-URI LA FORTUNA!


DERBY FUN DE LA FORTUNA BET - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL?

 1. Ce este derby fun?

 2. Cum pot participa?

 3. Cum acumulez puncte?

 4. Ce premii sunt puse în joc?


1. CE ESTE DERBY FUN?

Derby Fun este un concurs de pronosticuri pariuri sportive organizat săptămânal de agenția Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) la care poți participa din cadrul platformei de pariuri online Fortunadeschide cont acum!

Săptămânal agenția alege 10 meciuri de fotbal care au loc în weekend (de regulă sâmbăta și duminica). În cele mai multe cazuri este vorba de partide de top din fotbalul european, cu condiția să fie în același timp și meciuri echilibrate pe hârtie.

Zilnic poți adăuga câte un bilet, începând cu momentul în care se dă drumul la etapa săptămânală și până în ziua în care are loc primul meci. La fiecare meci va trebui să dai două tipuri de pronosticuri: câștigător 1x2 și scor corect, și vei acumula puncte (detalii mai jos). Participarea este COMPLET GRATUITĂ, iar jucătorii clasați în top 10 vor câștiga premii ce constau în freebets (detalii în ultima parte a articolului).


2. CUM POT PARTICIPA LA DERBY FUN FORTUNA?

 • Pasul 1 – Loghează-te pe contul tău Fortuna. Dacă nu ești client, deschide un cont acum! Efectuarea unui depozit NU este obligatorie, dar îți aduce un bonus consistent pentru prima depunere – află mai multe.
 • Pasul 2 – alege câte un pronostic de tipul ”Câștigător meci (1x2)” și ”Scor corect” pentru fiecare meci.
 • Pasul 3 – validează pronosticurile introducând CNP-ul sau adresa ta de email în căsuța corespunzătoare.
 • Pasul 4 – urmărește clasamentul pentru a vedea cum te situezi în raport cu ceilalți concurenți.


3. CUM ACUMULEZ PUNCTE LA DERBY FUN?

Obiectivul tău este acela de a da două tipuri de pronosticuri pentru fiecare meci în parte:

 • pronosticuri de tipul câștigător meci (1, x, 2)

 • pronosticuri pe scorul corect al meciului

Pentru fiecare pronostic corect de tipul 1x2 vei primi un punct, iar pentru fiecare pronostic corect de tip scor corect primești 3 puncte.

Exemplu : Luăm un meci între Real Madrid și Barcelona încheiat 2:3.

 • Dacă pronosticul tău a fost Câștigător meci : 2 și Scor corect : 2:3 atunci primești 4 puncte
 • Dacă pronosticul tău a fost Câștigător meci : X și Scor corect : 2:3 atunci primești 3 puncte (da, poți da la un meci 2 ponturi care să se contrazică unul pe celălalt).
 • Dacă pronosticul tău a fost Câștigător meci : 2 și Scor corect : 0:1 atunci primești 1 punct
 • Dacă pronosticul tău a fost Câștigător meci : 1 și Scor corect : 3:1 atunci nu primești nici un punct


4. CE PREMII SUNT PUSE ÎN JOC în CONCURSUL DERBY FUN?

Concurenții vor fi departajați în funcție de numărul de puncte acumulate. În cazul în care doi concurenți se află la egalitate, atunci jucătorii vor fi departajați în funcție de momentul în care au plasat biletul. În fiecare rundă săptămânală sunt puse în joc următoarele premii:

 • Locul 1 – un freebet de 100RON
 • Locul 2 – un freebet de 50RON
 • Locul 3 – un freebet de 30RON
 • Locurile 4-10 – câte un freebet de 10RON

Banii câștigați în cadrul acestui concurs vor fi creditați sub formă de freebet în maxim câteva zile de la încheierea rundei. Freebet-urile pot fi utilizate pe orice eveniment din oferta Fortuna Bet. Dacă nu știi ce este acela un pariu gratuit, atunci recomand să accesezi acest link: https://pariurix.com/ce-este-un-freebet.html.

PARTICIPĂ GRATUIT LA DERBY FUN ȘI CÂȘTIGĂ FREEBET-URI LA FORTUNA!


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult