2022-12-04 01:36:17

Fortuna Bet - eFortuna pariuri sportive România

Fortuna Bet este în acest moment una din cele mai bune 5-6 case de pariuri online licențiate în România, dar și una dintre primele 3 care oferă atât servicii online cât și offline. Iar așa cum vei putea vedea de-a lungul acestei recenzii, există câteva avantaje pentru a juca la o agenție online care este prezentă și offline, cea mai evidentă constând în posibilitatea de a putea efectua depuneri și retrageri de bani pe contul online direct din locații stradale. Dar cel mai bine este să citești această recenzie Fortuna pentru a descoperi toate facilitățile oferite, și motivele pentru care merită să îți deschizi un cont! De asemenea, te invităm să accesezi și recenzia Fortuna Casino!

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu un bonus de 100% până la 500RON! 

 

1. Fortuna Bet - istoria și progresul casei de pariuri online 

Fortuna Bet a fost înființată în 1990 la Praga de către patru antreprenori, aceștia fiind îndrumați de către Michael Horacek. În același an a fost înființată prima filială a companiei, ca un an mai târziu aceasta să se extindă și în Slovacia cu ajutorul lui Richard Muller și Igor Nosko. Agenția slovacă s-a numit inițial Terno, dar și-a modificat și ea ulterior numele în Fortuna.

Acela a fost doar începutul, pentru că Fortuna s-a extins rapid și în Polonia, iar în ziua de astăzi este recunoscută ca fiind cea mai bună casă de pariuri din Europa Centrală. Ea funcționează atât online cât și offline, deținând nu mai puțin de 1600 de agenții stradale în cele trei țări menționate mai devreme: Cehia, Slovacia și Polonia.

În acest moment Fortuna Bet este sponsorul celei mai importante echipe de fotbal din Polonia, Legia Varșovia, dar și a primei ligi din Slovacia care chiar i-a preluat numele: Slovacia Fortuna Liga.

 

Fortuna în România și preluarea agențiilor Public Bet

În 2015 Fortuna a intrat spectaculos pe piața din România preluând Publicbet, unul din cei mai buni operatori offline până în acel moment. În urma acestei preluări ne-am trezit peste noapte cu aproximativ 600 de agenții Fortuna împrăștiate pe întreg teritoriul țării. Deși majoritatea sunt amplasate în orașe mari, găsim destule sucursale și în orașe mici sau chiar în comune. De exemplu în comuna Berca, județul Buzău, poate fi găsită o agenție stradală care este mult mai spațioasă decât cele amplasate în orașele mari, fiind comparabilă ca mărime cu cazinouri importante din țară.

La puțin timp după ce a preluat Publicbet, Fortuna s-a lansat și în mediul virtual sub numele eFortuna (vezi site-ul agenției), ceea ce nu a fost o surpriză pentru că ea avea deja o platformă online. Practic tot ce a avut de făcut a fost să adapteze site-ul pentru piața românească, lucru pe care l-a reușit cu brio. Acest operator a profitat la maxim de faptul că operează atât online cât și offline, unul din cele mai importante servicii oferite fiind ”Fortuna Cashpoint”, serviciu ce permite clienților să alimenteze contul de pariuri online direct din agenții Efortuna. Dar voi vorbi mai în amănunt despre acest serviciu în secțiunea ”Plăți”.


Este Efortuna.ro legal în România?

Bineînțeles că da! Operatorul economic SC BET ZONE SRL deține conform D.ONJN 1560/25.08.2016 licența L1160665W000326 prin care poate oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino pe site-ul efortuna.ro până la data de 31.08.2026.
 

2. Efortuna este sponsor al echipei naționale de fotbal a României 

Pe data de 20 martie 2017 casa de pariuri Fortuna Bet a semnat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal prin care devine pentru următorii 4 ani sponsor oficial al echipei Naționale de Fotbal a României. Parteneriatul se desfășoară sub sloganul ”Mai multe victorii pentru suporteri”, obiectivul fiind acela ca și susținătorii selecționatei tricolore să aibă de câștigat de pe urma acestei înțelegeri, și nu doar FRF și Fortuna.

De aceea nu a durat deloc mult până când a fost lansată platforma http://nationala.efortuna.ro. Aceasta este de fapt un hub unde suporterii primei reprezentative, fie de pe stadion sau din fața televizorului, și clienții Fortuna.ro, atât cei ai platformei online cât și cei ai agențiilor stradale, se pot întâlni în spațiul virtual pentru a discuta despre meciurile primei reprezentative, primul din această serie fiind România vs Danemarca, partidă ce s-a disputat pe data de 26 martie 2017.

Din ce știu, de-a lungul timpului au fost organizate și câteva concursuri. De exemplu, cu seria unică de pe biletele de la meciurile echipei naționale sau cu un cod unic ce este difuzat în timpul transmisiunii TV, fanii echipei naționale pot participa la diferite concursuri unde pot câștiga pachete speciale pentru suporteri, sau pot fi aleși pentru a participa la diferite acțiuni prin care vor putea să îi întâlnească față în față pe membri ai echipei naționale. Sau cel puțin acesta era planul inițial. Sincer să fiu, nu am urmărit să văd dacă chiar au avut loc astfel de acțiuni, sau dacă au loc în continuare, dar presupun că da.


Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Convingerea Fortuna este că fotbalul, precum și toți cei implicați în acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a crește acest sport și de a menține integritatea sa. Împreună cu Federația Română de Fotbal ne dorim să susținem și să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate.

- Per Widerstrom – CEO Fortuna Group

 

Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federația Română de Fotbal a implementat-o și să primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele Echipei Naționale și pentru reușitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În același timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întărește și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat și să evolueze.

- Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal

 

3. Fortuna Bet în mediul offline – agenții și servicii oferite

Așa cum menționam mai sus, Fortuna Bet a preluat peste noapte peste 600 de agenții Public Bet, la care s-au mai adăugat între timp peste 150. Deci la momentul actualizării acestei recenzii în 2022, există peste 750 de lagenții Fortuna în întreaga țară.

Dacă intri pe site-ul efortuna.ro, vei fi redirecționat către platforma de pariuri online. Dacă în schimb vrei să intri pe platforma destinată pariurilor offline, adică pe site-ul unde să poți vedea oferta din agențiile Fortuna de cartier, să generezi bilete și să verifici bilete aflate în desfășurare, atunci va trebui să selectezi opțiunea ”Agenții” din meniul orizontal de sus.

În agențiile stradale Fortuna Bet pariuri sportive te așteaptă o ofertă sportivă bogată, dar specifică agențiilor stradale. Poți plasa pariuri pe loto la Fortuna, îți poți încerca norocul la populara loterie virtuală Turbo 6, sau poți plasa pariuri pe curse virtuale de câini. Nu lipsesc nici popularele păcănele care te întâmpină cu o serie de jackpot-uri atractive!

Poate te întrebi care este la Fortuna programul de funcționate al agențiilor stradale? Acestea sunt deschise zilnic, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00!

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu un bonus de 100% până la 500RON! 

 

4. Fortuna pariuri - deschidere cont și plasarea primului pariu

Este simplu să faci un cont nou de pariuri la Fortuna. Cei care au pariat măcar o dată la o casă de pariuri online cunosc modul prin care se pot înregistra. Ceilalţi vor observa cât de uşor este să își facă un cont şi să parieze apoi online, fără să mai fie nevoie să facă drumuri până la agenţii eFortuna pentru a juca biletul zilei la pariuri sportive.  Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a avea cont la Fortuna Bet este să dai click pe unul din link-urile sau pe una din imaginile din această recenzie (CLICK AICI), după care se va deschide un formular de înregistrare care este foarte intuitiv. Astfel și un începător se poate descurca fără probleme. Dacă totuși ai nevoie de ajutor pentru a îl completa, accesează tutorialul nostru pas cu pas deschidere cont Fortuna.

Te-ar mai putea interesa să vezi și biletul nostru pe cele mai bune ponturi, dar și top pronosticuri pariuri sportive unde eFortuna apare deseori cu oferte interesante.

Următorul pas după crearea contului este efectuarea unei depuneri. În partea dreptă sus a paginii vei vedea butonul "Depunere". Dai click pe el şi se va deschide o pagină unde vei avea de ales între card de credit / debit, Paysafecard, Neteller și Skrill. Dar mai ai o alternativă – Fortuna CashPoint. Acesta este un serviciu care îți permite să efectuezi depuneri și retrageri din oricare din cele peste 750 de locații stradale Fortuna din România, fără a avea nevoie de un card și fără a plăti taxe! Deci este practic ca și cum ai juca la o agenție stradală, de acolo bagi banii, de acolo îi ridici.

 

5. Fortuna Bet - ofertă sportivă și pariuri de pe mobil

Oferta sportivă Fortuna Bet este suficientă pentru ce am eu nevoie de obicei, chiar dacă sunt convins că sunt și clienți care au motive să nu fie mulțumiți. Îmi place în mod deosebit faptul că pot paria pe cornere, cartonașe și jucători la partidele importante, alte agenții neglijând aceste tipuri de pariuri. Îmi place și faptul că am acces la toate pariurile oferite de Fortuna direct din cadrul unei aplicații pentru mobil, aceasta fiind disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. Iar dacă ai un dispozitiv mobil cu Windows, atunci trebuie să știi că acest operator și-a optimizat site-ul foarte bine, astfel încât poți paria direct din browser în cele mai bune condiții. Află mai multe despre pariuri din mers la Fortuna!

 

5.1 Ofertă pe pariuri loto

La Fortuna Bet poți paria, atât online cât și offline, pe cele mai populare loterii internaționale după cum urmează:

 • Grecia Kino - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România! Fortuna Bet oferă pariuri pe aceasta pe tot parcursul zilei, așa că merită să arunci un ochi.
 • Polonia Multi - o altă loterie populară care face parte din oferta Fortuna este loteria poloneză Multi 1 & 2. Aceasta este tot o loterie de tipul 20 / 80, dar extragerile au loc doar de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
 • Loto Win For Life - aceasta este o loterie italienească de tipul 10 / 20, ceea ce o face perfectă pentru aplicarea diferitor strategii precum Martingale, Fibonacci sau Easy Money.

Alte loterii internaționale ce pot fi găsite în ofertă și merită menționate sunt  Letonia KenoSpania BonoFinlanda KenoLoto AustriaLoto UK sau Loto Italia Keno

Află totul despre pariuri loto la Fortuna Bet!


6. Fortuna Live – pariază în timp real pe evenimentele preferate!

Platforma de pariuri live a celor de la Fortuna este una destul de interesantă, care vine cu multe avantaje ce merită descoperite. În primul rând putem plasa la Fortuna pariuri live în cele mai bune condiții, și asta pentru că platforma este optimizată bine (pariuri plasate rapid, câștiguri plătite în cel mai scurt timp, cote blocate rar), iar oferta live va mulțumi majoritatea pariorilor.

Oferta de pariuri live este și ea una excelentă, mai ales dacă obișnuiești să pariezi pe tenis. De obicei nu vei găsi la nici o altă agenție licențiată la fel de multe meciuri live de tenis ca la efortuna.ro. Iar spre deosebire de pariurile pre-meci unde la majoritatea meciurilor găseai doar 5-6 opțiuni de pariere, aici găsești +20, deși este drept că sunt și unele jocuri unde sunt oferite doar opțiunile principale.Și la celelalte sporturi putem spune că oferta live nu dezamăgește deloc. 

De ceva timp este oferit și un serviciu de live streaming Fortuna TV, deci putem urmări meciuri live online pe efortuna.ro. Poți accesa gratuit serviciul Fortuna TV, condiția de bază fiind aceeași ca la orice altă casă de pariuri online cu un serviciu similar: trebuie să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Deci este bine să lași pe cont măcar un leu, pentru că nu știi când vei avea nevoie de el. Acest serviciu de live streaming este disponibil și de pe mobil prin intermediul aplicației Fortuna

 

7. Bonus Fortuna pentru prima depunere și alte promoții

Fortuna Bet (deschide cont acum) oferă un bonus pentru prima depunere de 100% până la 500RON. Uite ce ai de făcut pentru a beneficia de pe urma acestei oferte de bun venit:

 1. Deschide cont prin acest link și acceptă oferta în maximum 3 zile de la înregistrare.
 2. În următoarele 3 zile de la activare efectuează un depozit.
 3. Rulează de 6 ori jumătate din suma depusă la cote de minim 1.80 (cotă totală per bilet, nu per selecție) pentru a primi 50% din bonus.
 4. Rulează și restul sumei de 6 ori pentru a primi și restul bonusului.
 5. Rulează bonusul o dată, după care îl poți retrage.

Termeni și condiții bonus Fortuna Bet

 • Oferta este destinată doar clienților noi.
 • Clientul trebuie să aplice pentru ofertă în maximum 3 zile de la deschiderea contului.
 • Clientul trebuie să efectueze un depozit în maximum 3 zile de la acceptarea ofertei.
 • Suma depusă trebuie rulată de 6 ori pe cote de minim 1.80 (cotă totală per bilet, nu per selecție) înainte ca suma extra să fie creditată.
 • După îndeplinirea a 50% din rulaj, jucătorul va primi 50% din valoarea bonusului. La îndeplinirea a 100% din rulaj, clientul primește restul de bonus, până la 100%. Suma bonus astfel primită trebuie rulată minimum o dată înainte de a fi retrasă.
 • Oferta este destinată persoanelor cu vârsta de 18+ cu rezidența în România.
 • Oferta se supune termenilor generali ai agenției și este limitată la o singură utilizare per persoană / IP / familie / adresă etc.

Deschide cont și încasează bonusul Fortuna Bet de 100% până la 500RON!

Fortuna Bet pariuri vine și cu alte promoții constante cum ar fi Cote mărite, Multiplicator de cotă, Expert și Favorit Plus. În trecut mai erau oferite promoții precum Bonus Acumulator sau Derby Fun, dar acestea au fost scoase din ofertă, și probabil nu vor mai fi oferite în viitorul apropiat.

 

8. Fortuna Bet - relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Poți lua legătura cu staff-ul Fortuna Bet prin toate metodele cunoscute : mail, apel telefonic, completarea unui formular online sau chiar prin live chat. Dar cel mai bine este să intri pe pagina ”Contact și relații cu clienții” pentru detalii complete.

Ca alternativă, ai putea să pui întrebările tale și pe forumul de discuții Fortuna Bet de pe site-ul PariuriX, acolo unde un membru al staff-ului nostru sau unul din utilizatorii PariuriX va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot acolo poți citi păreri Fortuna lăsate de alți pariori, sau poți împărtăși experiențele tale la această agenție de pariuri cu alți utilizatori.  

 

9. Articole recomandate Fortuna Bet

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu un bonus de 100% până la 500RON! 

Pe lângă faptul că vorbim de sponsorul echipei naționale la fotbal, vorbim și de o casă de pariuri ce impresionează prin serviciile oferite: oferta sportivă bogată, cote, platforma de pariuri live, bonusuri disponibile.

Poți lua legătura cu staff-ul Fortuna Bet prin toate metodele cunoscute : mail, apel telefonic, completarea unui formular online sau chiar prin live chat. Dar cel mai bine este să accesezi recenzia noastră pentru detalii complete.

Fortuna Verificare Bilet - află dacă ai câștigat!

Verificare bilet Fortuna – verifică-ți biletul de pariuri acum indiferent că l-ai jucat online...

01 Sep 2021 17:09
0
Fortuna Mobil de pe Iphone, Ipad și dispozitive Android 2022

La Fortuna Bet poți plasa pariuri de pe orice telefon sau tabletă, și de asemenea poți să...

09 Mar 2022 15:36
0
Agentii de pariuri Fortuna în România - Adresa exactă a fiecărei agenții Fortuna

Aici găsești lista întreaga cu agenții de pariuri Fortuna în România, vezi ad...

10 Dec 2015 08:21
0
Plăți Fortuna - Depuneri și retrageri de bani în 2022

A venit momentul să vorbim despre depuneri și retrageri de bani la Fortuna Bet și For...

09 Mar 2022 14:12
0

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii