eFortuna
L1160665W000326

eFortuna

8.5
user photo
Baicu Marius
2024-05-21 17:15:35

Fortuna Bet - eFortuna pariuri sportive România

Fortuna Bet este în acest moment una din cele mai bune 5-6 case de pariuri online licențiate în România,motiv pentru care în cele ce urmează vom vorbi pe larg despre serviciile oferite. Dar înainte de a prezenta recenzia eFortuna, vrem să îți menționăm faptul că jucătorii noi care se înregistrează prin link-urile din recenzie vor beneficia de un bonus eFortuna de 100% până la 500RON. 

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

1. Fortuna Bet - istoria și progresul casei de pariuri online 

Fortuna Bet a fost înființată în 1990 la Praga de către patru antreprenori, aceștia fiind îndrumați de către Michael Horacek. În același an a fost înființată prima filială a companiei, ca un an mai târziu aceasta să se extindă și în Slovacia cu ajutorul lui Richard Muller și Igor Nosko. Agenția slovacă s-a numit inițial Terno, dar și-a modificat și ea ulterior numele în Fortuna.

Acela a fost doar începutul, pentru că Fortuna s-a extins rapid și în Polonia, iar în ziua de astăzi este recunoscută ca fiind cea mai bună casă de pariuri din Europa Centrală. Ea funcționează atât online cât și offline, deținând nu mai puțin de 1600 de agenții stradale în cele trei țări menționate mai devreme: Cehia, Slovacia și Polonia.

În acest moment Fortuna Bet este sponsorul celei mai importante echipe de fotbal din Polonia, Legia Varșovia, dar și a primei ligi din Slovacia care chiar i-a preluat numele: Slovacia Fortuna Liga.

 

Fortuna în România și preluarea agențiilor Public Bet

În 2015 Fortuna a intrat spectaculos pe piața din România preluând Publicbet, unul din cei mai buni operatori offline până în acel moment. În urma acestei preluări ne-am trezit peste noapte cu aproximativ 600 de agenții Fortuna împrăștiate pe întreg teritoriul țării. Deși majoritatea sunt amplasate în orașe mari, găsim destule sucursale și în orașe mici sau chiar în comune. De exemplu în comuna Berca, județul Buzău, poate fi găsită o agenție stradală care este mult mai spațioasă decât cele amplasate în orașele mari, fiind comparabilă ca mărime cu cazinouri importante din țară.

La puțin timp după ce a preluat Publicbet, Fortuna Online s-a lansat și în mediul virtual sub numele eFortuna (vezi site-ul agenției), ceea ce nu a fost o surpriză pentru că ea avea deja o platformă online. Practic tot ce a avut de făcut a fost să adapteze site-ul pentru piața românească, lucru pe care l-a reușit cu brio. Acest operator a profitat la maxim de faptul că operează atât online cât și offline, unul din cele mai importante servicii oferite fiind ”Fortuna Cashpoint”, serviciu ce permite clienților să alimenteze contul de pariuri online direct din agenții Efortuna


Este Efortuna.ro legal în România?

Bineînțeles că da! Operatorul economic SC BET ZONE SRL deține conform D.ONJN 1560/25.08.2016 licența L1160665W000326 prin care poate oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino pe site-ul efortuna.ro până la data de 31.08.2026.

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

2. Efortuna este sponsor al echipei naționale de fotbal a României 

Pe data de 20 martie 2017 casa de pariuri Fortuna Bet a semnat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal prin care a devenit sponsor oficial al echipei Naționale de Fotbal a României, parteneriat ce încă este valabil acum în 2024. Parteneriatul se desfășoară sub sloganul ”Mai multe victorii pentru suporteri”, obiectivul fiind acela ca și susținătorii selecționatei tricolore să aibă de câștigat de pe urma acestei înțelegeri, și nu doar FRF și Fortuna.

Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Convingerea Fortuna este că fotbalul, precum și toți cei implicați în acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a crește acest sport și de a menține integritatea sa. Împreună cu Federația Română de Fotbal ne dorim să susținem și să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate.

- Per Widerstrom – CEO Fortuna Group

Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federația Română de Fotbal a implementat-o și să primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele Echipei Naționale și pentru reușitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În același timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întărește și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat și să evolueze.

- Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal

 

3. Fortuna Bet în mediul offline – agenții și servicii oferite

Așa cum menționam mai sus, Fortuna Bet a preluat peste noapte peste 600 de agenții Public Bet, la care s-au mai adăugat până în 2023 alte câteva sute. Deci la momentul actualizării acestei recenzii în 2024, există peste 800 de agenții Fortuna în întreaga țară.

Dacă intri pe site-ul efortuna.ro, vei fi redirecționat către platforma de pariuri online. Dacă ești interesat să vezi lista de agenții stradale Fortuna, poți accesa opțiunea Sport - Agenții din meniul principal. Iar dacă vrei să generezi un cod de bilet pentru a îl juca într-o agenție Fortuna, trebuie doar să creezi un bilet de pariuri și să selectezi opțiunea ”Agenție” din cadrul biletului tău virtual, și apoi să apeși butonul ”Pregătiți un bilet” pentru a îți genera codul.

În agențiile stradale Fortuna Bet pariuri sportive te așteaptă o ofertă sportivă bogată, identică cu cea online. De asemenea poți plasa pariuri pe loto la Fortuna, îți poți încerca norocul la populara loterie virtuală Turbo 6, sau poți plasa pariuri pe curse virtuale de câini. Nu lipsesc nici popularele păcănele care te întâmpină cu o serie de jackpot-uri atractive!

Poate te întrebi care este la Fortuna programul de funcționate al agențiilor stradale? Acestea sunt deschise zilnic, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00!

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

4. Fortuna Bet înregistrare - cum deschid cont nou pe eFortuna.ro?

Deschiderea unui cont Fortuna este foarte ușor de făcut, și durează maxim 2-3 minute.

 1. Intră pe efortuna.ro 
 2. Dă click pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus.
 3. Completează datele cerute (email, user, parolă, prenume, nume, adresă, oraș, CNP, sex, data nașterii, număr telefon, țară). 
 4. Alege din listă bonusul pentru care vrei să optezi (verifică pagina noastră de Promoții Fortuna pentru informații complete despre bonusurile disponibile) 
 5. Bifează căsuțele de marketing și 18+ și apasă butonul ”Înregistrare” .
 6. Dă click pe link-ul primit pe mail.
 7. Loghează-te pe noul tău cont Fortuna și începe să te joci la Fortuna Bet România!

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

 

5. Verificare cont eFortuna - cum parcurg procesul de verificare KYC?#

 1. Intră pe efortuna.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri. 
 2. Dă click pe ”Contul meu” și alege ”Setări” - ”Verificarea identității”.
 3. Se va deschide o pagină precum cea din poza de mai sus, unde va trebui să încarci documentele solicitate:
  • copie după un act de identitate. Este recomandat să trimiți o copie după buletin, dar poți și după pașaport sau permis de conducere.
  • dovadă a adresei -  aici ai două variante. Fie trimiți o copie după un extras de cont, fie după o factură de utilități pe numele tău. Documentul trebuie să nu fie mai vechi de 30 de zile și să conțină și adresa.
  • copie după card bancar - dacă ai depus cu cardul atunci va trebui să trimiți și copii față / verso a acestuia, acoperind o parte din cifre. Vei primi în acest sens instrucțiuni exacte de la staff-ul agenției, care îți va trimite un mail la momentul respectiv.

 

6. Metode de plată Fortuna - cum depun și retrag bani?#

 1. Intră pe efortuna.ro și loghează-te pe contul tău de pariuri. 
 2. Apasă pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus pentru a fi redirecționat către pagina de plăți Fortuna
 3. Selectează una din metodele de plată afișate și urmează instrucțiunile. Vei putea depune prin:
  • card de credit / debit – depunere minimă de 25RON, procesare instant, taxe 2%
  • Skrill – depunere minimă de 25RON, procesare instant, taxe 2%
  • Neteller – depunere minimă de 25RON, procesare instant, taxe 2%
  • Paysafecard – depunere minimă de 25RON,  procesare instant, taxe 2%
  • Fortuna CashPoint - depunere minimă de 10RON, procesare instant, taxe 2%

Poți retrage bani doar prin aceeași metodă prin care ai depus ultima dată, și trebuie să ai contul verificat. Retragerile sunt taxate cu 1% conform legii. 

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

 

7. Fortuna Pariuri Sportive  - cum plasez bilete pariuri la această agenție?

În urmă cu ceva timp Fortuna Bet și-a îmbunătățit platforma de pariuri sportive adăugând câteva facilități interesante, printre care și un mod nou de organizare al pariurilor. La Fortuna pariurile nu mai sunt single, multiple sau în sistem, așa cum se întâmplă la orice altă casă de pariuri online, ci lla eFortuna joci pariuri SOLO, AKO, DOMINO și MAXIKOMBI.

În timp ce pariurile SOLO și AKO sunt doar denumiri pompoase pentru pariurile single și multiple (nu vin cu nimic diferit), ultimele două denumiri (DOMINO și  MAXIKOMBI) vin cu noutăți pe care sigur nu le-ai mai văzut la alți operatori, cum ar fi posibilitatea de a organiza pariurile pe grupuri sau de a juca ”super bilete”.

Este totuși destul de mult de explicat, așa că nu are rost să abordăm acest subiect aici. Dacă vrei să afli cum se plasează bilete la Fortuna pariuri sportive, accesează articolul Pariuri Efortuna - Solo, AKO, Domino, Maxikombi & Early Cashout deoarece acolo am explicat tot ce trebuie să știi legat de acest subiect. 

 

8. Verificare bilet Fortuna - cum aflu dacă am câștigat?

Verificare bilet Fortuna – verifică-ți biletul de pariuri acum indiferent că l-ai jucat online sau offline! Ca orice parior ești probabil nerăbdător să afli dacă biletul jucat de tine este câștigător sau nu. Fiecare casă de pariuri, indiferent că este online sau offline, îți permite să verifici rapid pe internet din doar câteva click-uri statusul biletului tău fără a fi necesar să intri pe site-uri de rezultate live pentru a verifica scorul de la fiecare meci în parte.

Fortuna verificare bilet - cum verific biletele jucate online?

Dacă ți-ai deschis un cont de pariuri online la Fortuna (vezi aici site-ul agenţiei) și ai plasat pariuri direct de pe calculator sau un dispozitiv mobil, atunci uite ce ai de făcut pentru a parcurge procesul de verificare bilet Fortuna.

 1. Loghează-te în cont și dă click pe numele tău (din colțul dreapta sus).
 2. Apasă pe ”Istoric Pariuri” și alege ”Istoric Pariuri prematch” sau ”Istoric Pariuri live”.
 3. Vei fi redirecționat direct către lista ta de pariuri, acolo unde poți căuta pariurile jucate în funcție de tipul lor (câștigătoare, pierzătoare, deschise etc) sau de perioada în care au fost jucate (ultima săptămână, ultima lună, ultimele trei luni etc).

 

Cum verific de pe mobil biletele jucate online?

De pe telefon sau tabletă este chiar mai ușor să afli dacă ai câștigat. 

 1. Descarcă aplicația Fortuna pentru IOS / Android și intră în ea.
 2. Loghează-te pe cont sau deschide cont acum dacă nu ești deja client. 
 3. Plasează biletul dorit.
 4. Atunci când biletul este câștigător / pierzător, vei primi o notificare pe ecranul principal al telefonului prin care vei fi anunțat dacă biletul a ieșit sau nu. De asemenea poți accesa secțiunea de ”Bilete” din partea de joc a aplicației pentrua  vedea o listă cu toate biletele jucate de tine, și statusul lor. 

 

eFortuna verificare bilet - Cum parcurg procesul la agenții stradale?

Chiar dacă n-ai un cont de pariuri sportive Fortuna site, și ai pariat la cea mai apropiată agenție stradală, tot poți verifica dacă ai câștigat sau nu direct de pe site-ul agenției.

 1. Intră pe efortuna.ro.
 2. Dă click pe butonul reprezentat de un fel de pătrat tăiat cu o linie (îl găsești în colțul din dreapta sus, lângă cel de search).
 3. Se va deschide o fereastră în care va trebui să treci codul biletului jucat în agenții eFortuna.

De asemenea, poți utiliza aplicația ”Fortuna România” (IOS și Android) pentru scanare bilet Fortuna. Astfel poți scana biletele de pariuri jucate în agențiile stradale Fortuna pentru a afla instant dacă ai câștigat sau nu, sau poți primi notificări atunci când biletul este decis.

Bet Club, o nouă sursă de inspirație pentru pariori

Pe platforma agenției de pariuri online eFortuna a fost lansată o nouă secțiune, Bet Club. Găsești acolo biletele plasate de pariori și poți posta la rândul tău biletele pe care le joci. Astfel, te poți inspira din pronosticurile celorlalți și devii, la rândul tău, o sursă de inspirație pentru alții.

Loghează-te în contul tău eFortuna și folosește beneficiile Bet Club

Butonul „Bet Club” poate fi găsit în meniul principal. După ce dai click pe el, ai acces la o mii de bilete plasate de ceilalți pariori. În partea de sus a paginii ai mai multe filtre după care poți afișa sursele de inspirație:

 • după atractivitate, după miză, după cote, după insirații, după Top pariori, 
 • după tipul biletului: simplu, maxikombi, sistem, domino, lucky loser
 • după momentul în care sunt decise selecțiile: azi, mâine, în 1 oră, în 3 ore, în 3 zile, în 4 zile.

De asemenea, în partea de sus ai și o bară de căutare în care poți tasta numele sporturilor și turneelor care te interesează. De exemplu, dacă alegi „România - Liga 1” sunt afișate toate biletele care conțin selecții din campionatul intern. Tabelul afișat are 7 coloane: numele celui care a plasat biletul, sub care este trecut numărul de inspirații (de câte ori i-au fost copiate biletele); de câte ori a fost copiat respectivul bilet/tipul biletului; miza; cota; când se decide biletul; bilanțul pariorului; buton pentru copierea biletului.

Dacă apeși pe „Mai multe filtre”, mai ai „Cote”, „Total șanse”, „Status bilet”, „Pariu” și „Username”. Cu alte cuvinte, poți afișa toate biletele plasate de un anumit parior.

În cazul în care vrei să te inspiri după jucătorul „cel mai copiat”, trebuie doar să dai click pe butonul „Clasament” și este afișat topul pariorilor care au reprezentat surse principale de inspirație. 

Este foarte implu să distribui biletul tău: apeși pe pictograma “distribuie în Bet Club” din detaliile biletului sau prin butonul „Distribuiți în Bet Club”, după plasare. Vei câștiga un premiu pentru primul bilet distribuit.

Bet Club poate fi accesat de pe site saudin aplicație (pe telefon, tabletă, smart TV).

 

9. Ofertă Fortuna pariuri sportive - ce ne oferă efortuna.ro?#

La eFortuna oferta sportivă se bazează în mod special pe fotbal, cum de fapt se întâmplă la toate agențiile de pariuri. Totuși nu sunt neglijate nici celelalte sporturi. M-am bucurat să văd că pe lângă pariuri pe sporturi populare precum tenis, baschet sau handbal nu lipsesc nici pariurile pe ciclism, badminton, curse de cai, curse de câini, MMA și chiar politică și divertisment. În total sunt oferite pariuri pe vreo 23 de sporturi diferite, ceea ce nu este puțin, dar este un pic sub ce oferă Unibet.ro care acoperă 34 de sporturi.


Fortuna ofertă fotbal – am vești buni pentru iubitorii ”sportului rege”

În ceea ce privește oferta pe fotbal la pariuri Fortuna,  am remarcat că sunt acoperite inclusiv competiții mai mici, exact cum se întâmplă la majoritatea caselor de pariuri online recomandate de PariuriX. Per total nu este oferit un număr foarte mare de opțiuni de pariere, în jur de 120 la meciurile din România și 160 la campionatele de top din afară. Totuși oferta va mulțumi majoritatea pariorilor deoarece conține toate opțiunile principale de pariere, dar și piețe diverse precum pariuri pe cornere sau cartonașe.

Găsim și o gamă largă de handicapuri asiatice în oferta Fortuna, cu linii foarte diversificate ce pornesc de la cote de 1.01 și ajung până la cote de 20.00. Poți paria chiar și pe offide-uri, număr total de șuturi pe poartă, număr schimbări prima repriză și multe altele, așa că nu te lăsa păcălit de numărul aparent mic de opțiuni de pariere, pentru că în realitate nu îți lipsește aproape nimic! 


Efortuna ofertă tenis – nici fanii ”sportului alb” nu vor fi dezamăgiți

Oferta pe tenis la Fortuna Bet conține foarte multe meciuri de la turnee mai mici; de fapt nu cred că am văzut la nici un alt operator licențiat o ofertă atât de bogată pe tenis. Am găsit până și partide de la un turneu ITF Pitești. Pe de altă parte, la majoritatea meciurilor (inclusiv turnee ATP și WTA) vei găsi doar vreo șase opțiuni de pariere atunci când pariezi pre-meci. Sunt oferite totuși opțiunile principale, plus că sunt adăugate mult mai multe opțiuni la live betting. De altfel nu cred că este vreo casă de pariuri licențiată care să aibă mai multe meciuri de tenis în oferta de pariuri live ca Efortuna!
 

Fortuna pariuri ofertă azi

Zilnic Fortuna Bet vine cu sute de meciuri în ofertă, și mii sau chiar zeci de mii de piețe de pariuri. Evident că oferta sportivă este mai bogată în weekend deoarece se joacă mai multe meciuri, însă și în timpul săptămânii vei găsi destule evenimente sportive din fotbal, tenis, baschet dar și alte sporturi pe care să pariezi.

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

10. eFortuna Live Betting - pariuri în timp real

Platforma de pariuri Live de la Fortuna Bet este punctul forte al agenției, mai ales dacă pariezi pe tenis. De obicei nu vei găsi la nici o altă agenție licențiată la fel de multe meciuri live de tenis ca la efortuna.ro. Iar spre deosebire de pariurile pre-meci unde la majoritatea meciurilor găseai doar 5-6 opțiuni de pariere, aici găsești +20, deși este drept că sunt și unele jocuri unde sunt oferite doar opțiunile principale.

Chiar și dacă luăm în considerare întreaga ofertă live pe toate sporturile, sunt momente în care Fortuna este agenția care acoperă cele mai multe evenimente live, sau este măcar în top 3. Numărul de opțiuni de pariere nu este foarte mare, dar la fiecare partidă, indiferent de sport, vei găsi măcar opțiunile principale.

Și la fotbal oferta live Fortuna este uneori chiar mai generoasă decât cea pre-meci, în condițiile în care putem paria pe meciuri de tineret de prin Cehia și Slovacia sau liga a doua greacă. Evident că nu lipsesc nici meciurile din România Liga 2. Din nou, nu sunt oferite foarte multe opțiuni de pariere ca și număr, dar ar trebui să fie suficiente pentru cei mai mulți clienți, mai ales că diversitatea nu lipsește chiar deloc. 

Lucrurile se pot schimba însă dacă ești un parior pretențios care caută anumite piețe de pariere mai inedite. Așa că cel mai bine este să consulți singur oferta de pariuri live de la Fortuna Bet pentru a vedea dacă aceasta te mulțumește sau nu.

 

11. eFortuna Live Streaming - urmărește meciuri în timp real

Fortuna Bet este una din puținele case de pariuri online licențiate din România care are și un serviciu de live streaming. Aceasta transmite LIVE meciuri de fotbal, tenis, baschet, hochei, volei, handbal, darts dar și din alte sporturi. Nu lipsesc nici transmisiuni LIVE video din eSports (sporturi electronice). La cele din urmă poți urmări chiar full screen, în timp ce la meciurile din sporturile principale va trebui să te mulțumești pe desktop cu o fereastră ceva mai mică (însă acest lucru este valabil la orice casă de pariuri online).

Dacă intri pe pagina de pariuri live Fortuna, vei vedea că ai posibilitatea de a filtra doar evenimentele la care este disponibil live streaming, așa că este foarte simplu și intuitiv să pariezi pe meciuri însoțite de live video. Ca să ai acces la transmisiunile live video Fortuna, trebuie să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri, și să fi plasat minim un pariu sportiv în ultimele șapte zile. 

Un lucru inovativ cu care vine Fortuna Bet și pe care l-am mai văzut doar la Casa Pariurilor (agenție din aceeași rețea) este acela că la fiecare meci transmis live stream ai o fereastră de chat în care poți discuta cu alți pariori despre partida respectivă. Și așa cum veți vedea, sunt foarte mulți pariori care folosesc această opțiune, deci chiar și la meciuri mai puțin importante vei găsi alte persoane cu care să discuți despre ce se întâmplă pe teren. 

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

12. Pariuri Loto la Fortuna - pariază pe cele mai importante loterii

Efortuna România oferă de ceva timp și posibilitatea de a plasa pariuri loto online, direct din confortul casei. Oferta loto la Fortuna Bet este mai mult decât generoasă. Găsim nu mai puțin 74 de loterii din 23 de țări diferite, cele mai importante fiind:

 • Grecia Kino 20 / 80 – Fortuna Bet oferă pariuri pe loteria grecească din 5 în 5 minute, aceasta fiind cea mai populară loterie din ofertă.
 • Polonia Multi 20 / 80 – O altă loterie extrem de populară de tipul 20 / 80, unde avem extrageri din 4 în 4 minute, este Polonia Multi.
 • Italia Win For Life 10 / 20 – Aceasta este fără îndoială cea mai populară loterie italiană din ofertă, însă te așteaptă și altele precum Italia Numerone, Italia Classico, dar și loterii regionale din Bari, Mapoli, Palermo, Roma, Torino, Venetia, Genoa și multe alte orașe.
 • SUA MegaMillions 5/70 – poți paria și pe cea mai populară loterie din SUA, alături de loterii locale cum ar fi Connecticut Classic 6/44, Washington 6/49 sau Florida Fantasy 5/36

Oferta online de pariuri loto Fortuna conține și loterii din multe alte țări cum ar fi Ungaria, Spania, Slovenia, Slovacia, Letonia, Norvegia, Finlanda, Elveția, Singapore etc. Deci cu siguranță vei găsi ceva pe placul tău!


Top motive pentru a paria pe loto la Fortuna:

 • Poți adăuga până la 15 numere pe un bilet, și poți utiliza până la 8 numere în aceeași combinație! Deci poți juca sisteme precum 8/15, deși la fel de bine poți paria pe un singur număr dacă asta dorești.
 • Miza minimă este de doar 1RON / bilet, ceea ce este cu siguranță o veste bună.
 • Cotele sunt și ele printre cele mai bune, așa cum vei putea constata și singur.
 • Poți verifica oricând dacă ți-au ieșit biletele din secțiunea ”Istoric loto”.
 • Dacă ai aplicația de mobil Fortuna instalată, vei primi notificări pe ecranul principal al telefonului în legătură cu rezultatul biletului de îndată ce se termină extragerea!
 • Există și o secțiune de Rezultate Loto pe efortuna.ro dacă vrei să vezi ce numere au ieșit la extragerile precedente.
 • Descoperă și alte motive pentru a paria pe loterii internaționale la Fortuna!

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

13. Pariuri virtuale Fortuna pe sport și pe loto virtual

Poți paria la eFortuna și pe loterii virtuale precum Lucky Six, Lucky X și Next 6 (detalii aici). De asemenea, poți paria pe sporturi virtuale precum fotbal (două versiuni), curse de cai, curse de câini, curse de mașini și curse moto.

Așa că atunci când oferta sportivă este ceva mai săracă, sau nu prea ai noroc la pariurile pe loterii internaționale, îți poți încerca norocul și la pariurile virtuale de la Fortuna. 

De asemenea, recomandăm și cazinoul Fortuna Bet unde te așteaptă o gamă largă de sloturi video și jocuri live de cazino, dar nu vom intra în detalii deoarece avem în secțiunea Casino o recenzie detaliată a cazinoului Fortuna. 

14. Bonus Fortuna Bet - 100% până la 500 RON#

Fortuna Bet vine cu o ofertă atractivă de bun venit de 100% până la 500RON! Aceasta este disponibilă doar pentru clienții noi care își deschid cont acum prin linkurile din articol și urmează indicațiile de mai jos.

 1. Deschide cont prin acest link și acceptă oferta în maximum 3 zile de la înregistrare.
 2. În următoarele 3 zile de la activare efectuează un depozit.
 3. Rulează de 6 ori jumătate din suma depusă la cote de minim 1.80 (cotă totală per bilet, nu per selecție) pentru a primi 50% din bonus.
 4. Rulează și restul sumei de 6 ori pentru a primi și restul bonusului.
 5. Rulează bonusul o dată, după care îl poți retrage.

Pe lângă acest bonus, vei primi și un bonus EXCLUSIV de 20 RON RISK FREEBET! Oferta este disponibilă doar prin link-urile PariuriX!

Termenii și condițiile ofertei, dar și alte oferte alternative disponibile la eFortuna pot fi găsite în secțiunea Bonusuri și Promoții Fortuna Bet!

15. Fortuna App - aplicație pentru IOS și Android#

Poți paria la eFortuna România de pe mobil atât din browser, cât și din cadrul aplicației ”Fortuna România” disponibilă pe IOS și Android. Totuși aplicația Fortuna oferă câteva facilități în plus, așa că hai să vedem o listă cu cele mai importante lucruri pe care le poți face direct din Fortuna App:

 • Pariuri pre-meci: oferta este identică cu cea de pe varianta full a site-ului din toate punctele de vedere: sporturi acoperite, număr de meciuri, opțiuni de pariere etc. Deci poți juca liniștit biletul zilei la pariuri sportive chiar și atunci când nu ești acasă.
 • Pariuri live de pe mobil la Fortuna: deși este un pic anevoios de pariat în timp real de pe un telefon mobil, această facilitate este de real folos atunci când te afli la terasă cu prietenii urmărind echipa preferată în acțiune sau chiar la meci la fața locului.
 • eFortuna live streaming de pe mobil: poți urmări full screen transmisiuni live video direct din aplicația Fortuna pentru IOS și Android. 
 • Opțiuni de pariere: Poți plasa noile tipuri de pariuri SOLO, AKO, DOMINO și MAXIKOMBI direct de pe mobil!
 • Cash out: poți închide pariurile aflate în desfășurare indiferent de locul în care te afli în acel moment cu Early Cashout de la Fortuna!
 • Bară de instrumente personalizată: poți sorta și alege icon-urile pe care dorești să le vizualizezi.
 • Jocuri de cazino: pe lângă pariuri sportive poți chiar să joci și jocuri de cazino! Sunt oferite destul de multe jocuri care să te țină ocupat.
 • Loto & virtuale: de asemenea își poți încerca norocul de pe mobil la pariuri pe loterii internaționale, dar și la pariuri virtuale pe sport și loto.
 • Promoții Fortuna Online: poți vizualiza rapid din doar 2 click-uri orice ofertă promoțională disponibilă în acel moment. De asemenea, poți profita de diferite oferte promoționale valabile doar după mobil!
 • Setări: poți umbla pe la diferite setări, cum ar fi cea a limbii unde ai de ales între română și engleză.
 • Depuneri / retrageri: poți efectua tranzacții financiare din mers , fără nici cel mai mic efort
 • Verificare bilete online: cu aplicația Fortuna România poți scana bilete de pariuri jucate offline. Astfel poți afla instant dacă ai câștigat sau nu, și poți primi notificări legat de ce se întâmplă cu meciurile de pe bilet.
 • Ajutor și asistență Fortuna Online: dacă vrei să contactezi serviciul de suport clienți o poți face direct de pe dispozitivul tău mobil.

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

16. Fortuna Bet - relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Poți lua legătura cu staff-ul Fortuna Bet prin toate metodele cunoscute : mail, apel telefonic, completarea unui formular online sau chiar prin live chat. Trebuie doar să accesezi secțiunea ”Formular contact” din partea de jos a site-ului Fortuna Bet, și să alegi metoda de contact dorită!

Ca alternativă, ai putea să pui întrebările tale și pe forumul de discuții Fortuna Bet de pe site-ul PariuriX, acolo unde un membru al staff-ului nostru sau unul din utilizatorii PariuriX va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot acolo poți citi păreri Fortuna lăsate de alți pariori, sau poți împărtăși experiențele tale la această agenție de pariuri cu alți utilizatori.  

17. Articole recomandate Fortuna Bet

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna cu 50RON fără depunere + 150RON la depozit!

 • Merită să joc online la Fortuna Bet?
 • Cum iau legătura cu serviciul de relații clienții Fortuna?

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15