2021-10-13 09:59:37

Fortuna Bet - eFortuna pariuri sportive România

Fortuna Bet este în acest moment una din cele mai bune 5-6 case de pariuri online licențiate în România, dar și numărul 1 din rândul celor care oferă atât servicii online cât și offline. Iar așa cum vei putea vedea de-a lungul acestei recenzii, există câteva avantaje pentru a juca la o agenție online care este prezentă și offline, cea mai evidentă constând în posibilitatea de a putea efectua depuneri și retrageri de bani pe contul online direct din locații stradale. Dar cel mai bine este să citești această recenzie Fortuna pentru a descoperi toate facilitățile oferite, și motivele pentru care merită să îți deschizi un cont!

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna!

 

1. Fortuna Bet - istoria și progresul casei de pariuri online 

fortuna bet pagina agentiei

Fortuna este una din cele mai bune cinci case de pariuri online licențiate în România, deși este drept că puțini români au auzit de ea înainte ca aceasta să intre pe piața de la noi din țară. Chiar și așa, vorbim de un operator cu o istorie bogată în spate și cu un nume cunoscut în alte țări europene.

 

Istoria agenției de pariuri sportive Fortuna Bet

A fost înființată în 1990 la Praga de către patru antreprenori, aceștia fiind îndrumați de către Michael Horacek. În același an a fost înființată prima filială a companiei, ca un an mai târziu aceasta să se extindă și în Slovacia cu ajutorul lui Richard Muller și Igor Nosko. Agenția slovacă s-a numit inițial Terno, dar și-a modificat și ea ulterior numele în Fortuna.

Acela a fost doar începutul, pentru că Fortuna s-a extins rapid și în Polonia, iar în ziua de astăzi este recunoscută ca fiind cea mai bună casă de pariuri din Europa Centrală. Ea funcționează atât online cât și offline, deținând nu mai puțin de 1600 de agenții stradale în cele trei țări menționate mai devreme: Cehia, Slovacia și Polonia.

În acest moment Fortuna Bet este sponsorul celei mai importante echipe de fotbal din Polonia, Legia Varșovia, dar și a primei ligi din Slovacia care chiar i-a preluat numele: Slovacia Fortuna Liga.

 

Fortuna în România și preluarea agențiilor Public Bet

fortuna bet oficiu cladirea public bet

În 2015 Fortuna a intrat spectaculos pe piața din România preluând Publicbet, unul din cei mai buni operatori offline până în acel moment. În urma acestei preluări ne-am trezit peste noapte cu aproximativ 600 de agenții Fortuna împrăștiate pe întreg teritoriul țării. Deși majoritatea sunt amplasate în orașe mari, găsim destule sucursale și în orașe mici sau chiar în comune. De exemplu în comuna Berca, județul Buzău, poate fi găsită o agenție stradală care este mult mai spațioasă decât cele amplasate în orașele mari, fiind comparabilă ca mărime cu cazinouri importante din țară.

La puțin timp după ce a preluat Publicbet, Fortuna s-a lansat și în mediul virtual sub numele eFortuna (vezi site-ul agenției), ceea ce nu a fost o surpriză pentru că ea avea deja o platformă online. Practic tot ce a avut de făcut a fost să adapteze site-ul pentru piața românească, lucru pe care l-a reușit cu brio. Acest operator a profitat la maxim de faptul că operează atât online cât și offline, unul din cele mai importante servicii oferite fiind ”Fortuna Cashpoint”, serviciu ce permite clienților să alimenteze contul de pariuri online direct din agenții Efortuna. Dar voi vorbi mai în amănunt despre acest serviciu în secțiunea ”Plăți”.


Este Efortuna.ro legal în România?

Bineînțeles că da! Operatorul economic SC BET ZONE SRL deține conform D.ONJN 1560/25.08.2016 licența L1160665W000326 prin care poate oferi în legalitate pariuri sportive și jocuri de cazino pe site-ul efortuna.ro până la data de 31.08.2026.
 

2. Efortuna este sponsor al echipei naționale de fotbal a României 

fortuna bet premii si cadouri

Pe data de 20 martie 2017 casa de pariuri Fortuna Bet a semnat un parteneriat cu Federația Română de Fotbal prin care devine pentru următorii 4 ani sponsor oficial al echipei Naționale de Fotbal a României. Parteneriatul se desfășoară sub sloganul ”Mai multe victorii pentru suporteri”, obiectivul fiind acela ca și susținătorii selecționatei tricolore să aibă de câștigat de pe urma acestei înțelegeri, și nu doar FRF și Fortuna.

De aceea nu a durat deloc mult până când a fost lansată platforma http://nationala.efortuna.ro. Aceasta este de fapt un hub unde suporterii primei reprezentative, fie de pe stadion sau din fața televizorului, și clienții Fortuna.ro, atât cei ai platformei online cât și cei ai agențiilor stradale, se pot întâlni în spațiul virtual pentru a discuta despre meciurile primei reprezentative, primul din această serie fiind România vs Danemarca, partidă ce s-a disputat pe data de 26 martie 2017.

Din ce știu, de-a lungul timpului au fost organizate și câteva concursuri. De exemplu, cu seria unică de pe biletele de la meciurile echipei naționale sau cu un cod unic ce este difuzat în timpul transmisiunii TV, fanii echipei naționale pot participa la diferite concursuri unde pot câștiga pachete speciale pentru suporteri, sau pot fi aleși pentru a participa la diferite acțiuni prin care vor putea să îi întâlnească față în față pe membri ai echipei naționale. Sau cel puțin acesta era planul inițial. Sincer să fiu, nu am urmărit să văd dacă chiar au avut loc astfel de acțiuni, sau dacă au loc în continuare, dar presupun că da.


Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Convingerea Fortuna este că fotbalul, precum și toți cei implicați în acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a crește acest sport și de a menține integritatea sa. Împreună cu Federația Română de Fotbal ne dorim să susținem și să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate.

- Per Widerstrom – CEO Fortuna Group

 

Suntem bucuroși să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federația Română de Fotbal a implementat-o și să primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele Echipei Naționale și pentru reușitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În același timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întărește și vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat și să evolueze.

- Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal

 

3.Fortuna Bet în mediul offline – agenții și servicii oferite

fortuna bet agentia

Așa cum menționam mai sus, Fortuna Bet a preluat peste noapte peste 600 de agenții Public Bet, la care s-au mai adăugat între timp peste 150. Deci la momentul scrierii acestei recenzii în 2018, Fortuna deține peste 750 de locații stradale în întreaga țară.

Dacă intri pe site-ul efortuna.ro, vei fi redirecționat către platforma de pariuri online. Dacă în schimb vrei să intri pe platforma destinată pariurilor offline, adică pe site-ul unde să poți vedea oferta din agențiile Fortuna de cartier, să generezi bilete și să verifici bilete aflate în desfășurare, atunci va trebui să selectezi opțiunea ”Pariază în agenții” din meniul orizontal de sus.

În agențiile stradale Fortuna Bet pariuri sportive te așteaptă o ofertă sportivă bogată, dar specifică agențiilor stradale. Poți plasa pariuri pe loto la Fortuna, îți poți încerca norocul la populara loterie virtuală Turbo 6, sau poți plasa pariuri pe curse virtuale de câini. Nu lipsesc nici popularele păcănele care te întâmpină cu o serie de jackpot-uri atractive!

Poate te întrebi care este la Fortuna programul de funcționate al agențiilor stradale? Acestea sunt deschise zilnic, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00!

 

4. Fortuna pariuri - deschidere cont și plasarea primului pariu

Este simplu să faci un cont nou de pariuri la Fortuna. Cei care au pariat măcar o dată la o casă de pariuri online cunosc modul prin care se pot înregistra. Ceilalţi vor observa cât de uşor este să își facă un cont şi să parieze apoi online, fără să mai fie nevoie să facă drumuri până la agenţii eFortuna pentru a juca biletul zilei la pariuri sportive.  Primul pas pe care trebuie să-l faci pentru a avea cont la Fortuna Bet este să dai click pe unul din link-urile sau pe una din imaginile din această recenzie (CLICK AICI), după care se va deschide un formular de înregistrare care este foarte intuitiv. Astfel și un începător se poate descurca fără probleme. Dacă totuși ai nevoie de ajutor pentru a îl completa, accesează ACEASTĂ SECȚIUNE deoarece avem aici un tutorial care te învață pas cu pas ce să faci.

Te-ar mai putea interesa să vezi și biletul nostru pe cele mai bune ponturi, dar și top pronosticuri pariuri sportive unde eFortuna apare deseori cu oferte interesante.

Următorul pas după crearea contului este efectuarea unei depuneri. În partea dreptă sus a paginii vei vedea butonul "Depunere". Dai click pe el şi se va deschide o pagină unde vei avea de ales între card de credit / debit, Paysafecard, Neteller și Skrill. Dar mai ai o alternativă – Fortuna CashPoint. Acesta este un serviciu care îți permite să efectuezi depuneri și retrageri din oricare din cele peste 750 de locații stradale Fortuna din România, fără a avea nevoie de un card și fără a plăti taxe! Deci este practic ca și cum ai juca la o agenție stradală, de acolo bagi banii, de acolo îi ridici.

 

5. Fortuna Bet - ofertă sportivă și pariuri de pe mobil

fortuna bet pe dispozitiv mobil

Oferta sportivă Fortuna Bet este suficientă pentru ce am eu nevoie de obicei, chiar dacă sunt convins că sunt și clienți care au motive să nu fie mulțumiți. Îmi place în mod deosebit faptul că pot paria pe cornere, cartonașe și jucători la partidele importante, alte agenții neglijând aceste tipuri de pariuri. Îmi place și faptul că am acces la toate pariurile oferite de Fortuna direct din cadrul unei aplicații pentru mobil, aceasta fiind disponibilă atât pe IOS cât și pe Android. Iar dacă ai un dispozitiv mobil cu Windows, atunci trebuie să știi că acest operator și-a optimizat site-ul foarte bine, astfel încât poți paria direct din browser în cele mai bune condiții. Află mai multe despre pariuri din mers la Fortuna!

 

5.1 Ofertă pe pariuri loto

La Fortuna Bet poți paria, atât online cât și offline, pe cele mai populare loterii internaționale după cum urmează:

  • Grecia Kino - este probabil cea mai populară loterie de tipul 20/80 din România! Fortuna Bet oferă pariuri pe aceasta pe tot parcursul zilei, așa că merită să arunci un ochi.
  • Polonia Multi - o altă loterie populară care face parte din oferta Fortuna este loteria poloneză Multi 1 & 2. Aceasta este tot o loterie de tipul 20 / 80, dar extragerile au loc doar de două ori pe zi, la 15:00 și 22:40.
  • Loto Win For Life - aceasta este o loterie italienească de tipul 10 / 20, ceea ce o face perfectă pentru aplicarea diferitor strategii precum Martingale, Fibonacci sau Easy Money.

Alte loterii internaționale ce pot fi găsite în ofertă și merită menționate sunt  Letonia KenoSpania BonoFinlanda KenoLoto AustriaLoto UK sau Loto Italia Keno


6. Fortuna Live – pariază în timp real pe evenimentele preferate!

Putem plasa la Fortuna pariuri live în cele mai bune condiții, și asta pentru că platforma este optimizată bine (pariuri plasate rapid, câștiguri plătite în cel mai scurt timp, cote blocate rar), iar oferta live va mulțumi majoritatea pariorilor. Iar începând cu data de 24 iulie 2018 este oferit și un serviciu de live streaming Fortuna TV, deci putem urmări meciuri live online pe efortuna.ro. 

 

7. Bonus Fortuna pentru prima depunere și alte promoții

Fortuna Bet (deschide cont acum) oferă un bonus pentru prima depunere de 100% până la 500RON. Rulează de 6 ori pe cote de minim 1.80 (cotă totală per bilet, nu per selecție) jumătate din suma depusă pentru a primi jumătate din bonus. Apoi îndeplinește condițiile de rulaj și pentru cealaltă jumătate pentru a primi și restul de bonus. Bonusul trebuie rulat o singură dată înainte de a putea fi retrasă. Află mai multe!

Fortuna Bet pariuri vine și cu alte promoții constante cum ar fi Cote mărite, Multiplicator de cotă, Expert și Favorit Plus. În trecut mai erau oferite promoții precum Bonus Acumulator sau Derby Fun, dar acestea au fost scoase pe data de 24 iulie, și probabil nu vor mai fi oferite în viitorul apropiat, dar oferte asemănătoare pot fi găsite la promotii Superbet.

 

8. Fortuna Bet - relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Poți lua legătura cu staff-ul Fortuna Bet prin toate metodele cunoscute : mail, apel telefonic, completarea unui formular online sau chiar prin live chat. Dar cel mai bine este să intri AICI pentru detalii complete.

Ca alternativă, ai putea să pui întrebările tale și pe forumul de discuții Fortuna Bet de pe site-ul PariuriX, acolo unde un membru al staff-ului nostru sau unul din utilizatorii PariuriX va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot acolo poți citi păreri Fortuna lăsate de alți pariori, sau poți împărtăși experiențele tale la această agenție de pariuri cu alți utilizatori.  

Nu în ultimul rând avem și o secțiune ”Întrebări comune” unde am strâns cele mai comune întrebări pe care le au pariorii despre casa de pariuri online Fortuna. Și evident că am pus și răspunsurile la ele. Dar vezi că ne-am axat mai degrabă pe cele care nu sunt acoperite de restul recenziei, așa că recomand să arunci un ochi și peste celelalte secțiuni ale acestui review.

Deschide un cont și joacă chiar acum la casa de pariuri online Fortuna!

4 utilizatori au ales eFortuna

Pariezi aici ?

Discutii