1. Home »
  2. Case de pariuri online »
  3. Favbet »
  4. Primul pariu Favbet
Favbet
D. 811/29.04.2020

Favbet

8.0
user photo
Baicu Marius
2023-11-28 15:39:43

Favbet Sportsbook – bonus până la 250RON fără risc

Primul pariu la Favbet

Favbet nu oferă posibilitatea de a plasa pariuri cu bază, dar poți pune în schimb toate tipurile de pariuri posibile: single, multiple și în sistem. Adaugă întâi pe bilet pariurile dorite, după care vei vedea că biletul de pariuri conține trei tab-uri:

  • ordinar – de aici se plasează pariuri single, pe câte un meci în parte. Dacă ai trei meciuri pe bilet și completezi cu ”6” în dreptul la ”Miza totală”, atunci miza va fi împărțită în mod egal între aceste meciuri: câte 2RON pe fiecare.
  • combinat – de aici pui un pariu multiplu, adică un pariu unde toate selecțiile de pe bilet trebuie să fie câștigătoare. O singură selecție peirdută duce la pierderea biletului.
  • sistem – de aici plasezi pariuri în sistem (combinații de mai multe meciuri). La un bilet cu 4 meciuri, cum este cel din poza mea, poți juca sistemele 2/4 (combinații de câte două meciuri) și 3/4 (combinații de câte trei meciuri). Miza completată de tine va reprezenta miza totală (indiferent de numărul de combinații), și nu miza pe combinație așa cum se întâmplă la majoritatea celorlalți operatori licențiați.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1