Părerea mea despre oferta de pariuri sportive Favbet

2016-07-07 22:56:00 2,0k 0

În acest articol poți citi părerea mea despre oferta de pariuri sportive Favbet pentru a afla dacă se merită să pariezi aici cu regularitate sau nu.

Număr de sporturi acoperite

Când am consultat oferta am găsit pariuri pe 23 de sporturi diferite. Este destul de bine chiar și pentru o agenție online, fiind destule site-uri concurente mai cunoscute în România care nu acoperă atâtea sporturi. Este adevărat că există și agenții precum Unibet, Netbet, Betano sau Sportingbet care stau mai bine, dar în mod normal majoritatea pariorilor vor fi mulțumiți de ceea ce găsesc aici.

oferta-premeci.png

 

Număr de evenimente sportive acoperite

În secțiunea Fotbal am găsit pariuri pe liga secundă chineză, pe campionatul din Vietnam sau pe ligile din Australia, deci nici cei mai pretențioși n-au motive să se plângă. Ca o paranteză, n-am cum să nu observ că pe alocuri traducerea lasă de dorit. Singapore este trecut ca ”Singapur”, Norvegia ca ”Nurway”, iar exemplele pot continua. Dar aceste erori de scriere sunt ușor de rezolvat.

Număr de opțiuni de pariere

Dacă vrei să plasezi pariuri online Favbet, atunci trebuie să știi că găsești o gamă largă de pariuri pe goluri, câștigător sau handicapuri, dar nu îmi place lipsa diversității. La meciurile importante de fotbal lipsesc pariurile pe cornere, cartonașe sau marcatori, ceea ce pentru mine reprezintă un minus. Și la alte sporturi oferta este destul de bună, dar îmi pot veni în minte destui operatori care stau mai bine per total.

Pariuri live

Recunosc că atunci când am consultat oferta live n-aveam așteptări prea mari, dar am fost plăcut surprins de ceea ce am găsit. În primul rând am comparat oferta cu cea de la Netbet, cea pe care o consider a fi cea mai bogată la capitolul pariuri live. Recunosc că diferența n-a fost mare la numărul de meciuri acoperite. La netbet.ro am găsit mai multe partide de tenis, dar mai puține de tenis de masă. Poți vedea în imaginea de mai jos o comparație exactă pentru a îți face o idee mai bună.

comparatie-ofertta-live.png

Vestea și mai bună este că live găsești o gamă variată de opțiuni de pariere, în special la meciurile de fotbal. Deși în continuare lipsesc cornere sau cartonașe, am găsit foarte multe handicapuri asiatice (mai multe despre pariurile cu handicap asiatic afli din articolul dat) care cu siguranță vor încânta mulți pariori, mai ales că sunt oferite și la jocuri de mâna a doua.

Concluzia mea este destul de simplă. La Favbet oferta pre-meci este decentă dar nu extraordinară. Ea este suficientă pentru majoritatea pariorilor de rând, dar nu vine cu ceva nou față de concurență, din contră are anumite lipsuri. În schimb îmi place oferta live care chiar vine cu lucruri noi și care m-ar putea convinge să efectuez un depozit pentru a plasa pariuri Favbet. Recunosc că încă n-am jucat pentru a afla cum se mișcă platforma live din punct de vedere tehnic, dar cu siguranță o voi face într-un viitor apropiat.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult