Nu paria la Favbet până nu citești cu atenție aici!

2016-06-21 17:45:00 3,4k 1

Favbet este una din cele mai noi agenții care oferă posibilitatea de a paria online în România, dar înainte de a îți deschide un cont este o idee bună să citești cu atenție acest articol.

 

interfata.png

 

1. Pe ce site pariem? Cel internațional este blocat din România

Favbet este o agenție de pariuri online cunoscută la nivel internațional care oferă pariuri pe domeniul .com, dar acesta nu poate fi accesat din România, el fiind pe lista neagră ONJN. Însă poți paria în legalitate pe favbet.ro, site care conform D. 3504/ 23.12.2015 are o licență provizorie de funcționare valabilă până la sfârșitul anului 2016. La început site-ul era adresat doar pariurilor offline, dar mai nou te poți înregistra și poți plasa pariuri direct de pe acesta. Recunosc că eu m-am prins cam greu de acest lucru, poate și din cauza graficii care tinde să semene mai mult cu cea a unei agenții offline.

 

2. Plaforma pentru România încă suferă îmbunătățiri

Site-ul se mișcă bine în majoritatea momentelor,dar are și momente în care merge mai puțin bine. Probabil aceste probleme de stabilitate vor fi rezolvate în timp. De asemenea se pare că încă se lucrează la site și la platforma de pariuri sportive, motiv pentru care în viitorul nu prea îndepărtat s-ar putea să putem găsi aici lucruri noi care momentan nu sunt disponibile.

 

3. Depunerea minimă este de doar 10RON

Indiferent de metoda de plată aleasă, depozitul minim este de doar 10RON și este scutit de taxe, ceea ce cu siguranță reprezintă un plus. Contul de pariuri poate fi alimentat cu un card Visa / Mastercard, cu un cont de Skrill sau Neteller. Deși cei de la Favbet dețin și câteva zeci de agenții stradale în România, din ce știu momentan nu este oferită posibilitatea de a alimenta contul online direct dintr-o astfel de locație.

 

4. Securizează-ți câștigurile tale cu funcția Cash Out

De regulă opțiunea de cash out poate fi găsită doar la agențiile online mai consacrate, și nu mă așteptam să o găsesc la Favbet, dar am avut parte de o surpriză plăcută. Nu doar că această opțiune este prezentă, dar poate fi utilizată atât la pariuri pre-meci cât și live.

 

5. Oferta live este unul dintre punctele forte

Unul din punctele forte ale agenției îl reprezintă oferta live. Ca număr de meciuri oferite, nu vei găsi la fel de multe ca la Netbet sau Unibet, mai ales în zile în care au loc foarte multe evenimente sportive la nivel mondial. Dar la partidele aflate în ofertă vei găsi o gamă largă de opțiuni de pariere, inclusiv la jocuri de mâna a doua. Aș scoate în evidență diversitatea mare de handicapuri asiatice.

pariuri-live.png

 

6. Oferta pre-meci nu iese cu nimic în evidență

Nici oferta pre-meci nu este rea, dar nu iese în evidență în mod deosebit. Sunt acoperite vreo 20 de sporturi și destul de multe competiții, dar îmi pot veni în minte foarte multe alte agenții cu o ofertă mai bogată. O problemă mai mare o reprezintă opțiunile de pariere la meciurile importante. Sigur, sună frumos în teorie când vezi că sunt oferite 270+ de opțiuni, dar acesta este doar un număr pe monitor care pe mine nu mă încălzește cu nimic din moment ce nu găsesc pariuri pe cornere, marcatori, cartonașe galbene și alte lucruri care nu țin de goluri sau rezultat.

 

7. Cotele sunt decente, dar nu extraordinare

Per total cotele sunt decente, dar mai mici ca la alți operatori. Punctul cel mai slab este reprezentat de cotele 1x2 pe favoriți, care nu prea sunt pe gustul meu. Dacă vrei cele mai bune cote vezi aici ofertă!

 

8. Se poate paria de pe mobil …. de obicei! Testează înainte să faci cont!

Este oferită o aplicație pentru mobil numită ”Favbet România – Pariuri Sportive” ce poate fi descărcată din AppStore pentru Iphone / Ipad, sau direct de pe site-ul agenției pentru dispozitivele cu Android. Alternativ poți paria și din browser, site-ul fiind optimizat. Trebuie precizat că dacă ești într-un oraș aflat la granița cu o altă țară (în special cu Ungaria) s-ar putea să ai parte de o surpriză neplăcută și să constați că nu poți accesa site-ul mobil utilizând o conexiune 3G furnizată de operatorul tău de telefonie, mai ales dacă acesta este Digi sau Orange. Din motive necunoscute, se depistează eronat că accesezi site-ul din afara României, acolo unde acest lucru este interzis. De aceea recomand să faci un test înainte de a îți deschide un cont nou. Dacă vrei cea mai tare aplicație de pe mobil vezi această casă de pariuri.

 

9. Ofertele promoționale sunt puține, dar au una bună de tot

Nu este oferit bonus pentru prima depunere, iar oferta de promoții ocazionale este mai mult decât subțire. În schimb cei de la Favbet vin cu un bonus pentru pariurile multiple, cu care laudă destul de mult. Este oferit un bonus de 3% - 100% pentru biletele cu 3-20 de evenimente sportive de cotă 1.20+.

Nu sunt deloc un fan al acestor promoții pentru că șansele de a prinde 20 de pronosticuri corecte pe bilet mi se par infime, indiferent de cote. Totuși trebuie să evidențiez că această ofertă are niște plusuri față de ofertele similare ale altor operatori. În primul rând ea este disponibilă atât online cât și offline, spre deosebire de Superbet de exemplu care are o promoție asemănătoare doar în agențiile de cartier.

Mai sunt case de pariuri online care oferă bonus la pariuri multiple, dar care pun multe restricții legate de sporturile, campionatele și tipurile de pariuri pe care acest bonus este valabil, în timp ce la Favbet nu există restricții suplimentare în afară de acea cotă minimă de 1.20, care este mai mult decât decentă.

bonus-100.png

 

Per total Favbet este o agenție cu potențial, dar care mai are enorm de lucrat până să poată ajunge să concureze cu adevărat cu casele de pariuri online de top. Dacă vrei să schimbi păreri și opinii cu alți utilizatori Pariurix despre acest operator, atunci te aștept pe forumul de discuții FAVBET.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult

Discutii