Favbet suspendă temporar activitatea de gambling din mediul online!

2016-12-09 16:49:00 3,2k 0

favbet.png

Reprezentanții Favbet au pus astăzi un anunț important pe site-ul propriu, din care aflăm că agenția suspendă temporar activitatea de gambling din mediul online!


Ce se întâmplă dacă am bani pe cont?

Platforma de pariuri online va mai fi funcționabilă până pe data de 15 decembrie 2016, iar toți pariorii care au bani pe contul de pariuri sunt sfătuiți să solicite o retragere până la acea dată, preferabil cât mai rapid. În cazul în care nu reușești să efectuezi o retragere până atunci, staff-ul agenției va vira banii într-un cont bancar furnizat de tine, dar cu mențiunea că acest proces va dura o perioadă mai lungă de timp (nu știm însă cât de lungă). 

Site-ul Favbet nu va fi închis, dar el va funcționa ca suport pentru cei care pariază la una din cele 55 de agenții de cartier din România. Deci îl vei putea folosi pentru a consulta oferta sportivă sau pentru a verifica un bilet de pariuri.Când va reveni platforma online?

Acest lucru nu este anunțat, și deși reprezentanții agenției susțin că platforma este închisă doar temporar pentru a se lucra la ea, am dubii în această privință. Vă reamintesc că conform D.ONJN 3504/23.12.2015 operatorul are o licență temporară valabilă până pe data de 31.12.2016, deci există și posibilitatea ca aceasta să nu mai fie prelungită. Am întrebat pe live chat un reprezentat al agenției dacă au aplicat pentru o licență definitivă ONJN și când va reveni platforma online, și am primit ca răspuns: ”momentan nu dețin această informație,toate aceste informații vor fi postate în timp util pe site”. Faptul că nu mi-a putut spune dacă au aplicat sau nu pentru licență mă face să cred că s-ar putea să am dreptate.

Pe de altă parte în ultimul an cei de la Favbet au făcut eforturi mari pentru ca serviciile lor să se ridice la standardele impuse de principalele case de pariuri online din România, și deși mai era mult de muncă, ei se aflau pe drumul cel bun. Deci totuși nu este exclus ca decizia să fie doar una temporară. Este greu de spus în acest moment. Cum pot să iau legătura cu un reprezentant Favbet?

Partea bună este că serviciul de suport clienți a fost întotdeauna unul din punctele forte ale agenției, fiind oferit suport telefonic, prin live chat, și chiar prin Viber sau Whatsapp. Deci dacă ai nevoie să iei legătura cu staff-ul în aceste zile, există suficiente moduri prin care o poți face. 


Te-ar mai putea interesa și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult