Favbet mobil – pariază din mers de pe telefon sau tabletă!

2016-07-09 07:07:00 2,6k 0

Favbet mobil – de curând a fost lansată aplicația pentru telefoane și tablete ”Favbet România – Pariuri Sportive” ce poate fi descărcată pe orice telefon sau tabletă, iar despre aceasta voi vorbi în cele ce urmează.

Cum pot descărca programul de pariuri?

Dacă deții un Iphone sau un Ipad atunci poți descărca aplicația direct din Appstore. Aceasta poate fi găsită foarte ușor și poate fi instalată la fel de ușor, deci nu sunt prea multe de spus. Dacă în schimb ai un telefon sau o tabletă ce funcționează cu Android, atunci este necesar să intri din browserul dispozitivului tău mobil pe favbet.ro, iar aici vei fi invitat să downloadezi aplicația. Dacă cumva nu merge din prima atunci intră în Setări – Securitate, iar aici bifează căsuța din dreptul la ”Surse necunoscute”.

favbet-1.png

 

Ce oferă aplicația Favbet pentru telefon și tabletă?

Îți permite să faci cam aceleași lucruri ce pot fi făcute și de pe PC. În primul rând poți plasa pariuri pre-meci și live, oferta fiind identică cu cea a site-ului pentru desktop. În al doilea rând poți efectua depuneri, vedea informații ce țin de cont și multe altele.

Cât timp am testat această aplicație ea a mers ireproșabil, fără a da erori și fără să se blocheze, ceea ce este bine pentru că vorbim de un program de pariuri abia lansat. Personal nu-mi place interfața în mod deosebit și consider că scrisul este cam mare pentru un ecran de câțiva inch. Nu-mi este mereu ușor să găsesc ceea ce caut și trebuie în condițiile date să trag mult de scroll în jos. Aici mai ține însă și de gusturi. Deși nu este în topul preferințelor mele, nu neg că ea este foarte utilă pentru a paria din mers atunci când nu sunt acasă și mă bucur că cei de la Favbet s-au gândit și la clienții care folosesc dispozitive mobile. Nu de alta dar încă sunt destui operatori mult mai consacrați în România care nu oferă o aplicație.

favbet-2.png
avbet-3.png

 

Ce altceva ar trebui să știu?

Din cele relatate pe forumul de discuții Favbet se pare că pariorii care sunt din orașe vecine cu Ungaria au probleme în a accesa platforma de pariuri Favbet utilizând semnal 3G de la Orange și RDS. Din cauza unei probleme necunoscute aceștia sunt depistați ca și cum s-ar afla în țara vecină, acolo unde accesarea site-ului favbet.ro nu este permisă.

Concluzie

Recomand să descarci și să testezi aplicația Favbet pentru mobil pentru a vedea dacă este pe gustul tău și dacă funcționează fără probleme. Oricum cu siguranță ea va fi în viitor foarte utilă pentru clienții acestui operator de pariuri.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult