Cum plasez primul pariu la Favbet?

2016-07-06 07:14:00 1,5k 0

Află cum deschizi un cont la Favbet, cum depui bani și cum plasezi primul pariu. Favbet (D. 3504/ 23.12.2015) este unul din cele mai noi nume de pe lista albă ONJN care și-a lansat platforma de pariuri sportive şi, așa cum v-am obișnuit deja, PariuriX vine în ajutorul utilizatorilor cu articole și tutoriale utile. Pentru a ușura procesul de înregistrare, voi arăta în cele ce urmează toți pașii ce trebuie urmați pentru a putea plasa un pariu la acest operator.

Pasul 1 – Deschiderea contului de pariuri

În primul rând trebuie să intri pe favbet.ro, nu pe domeniul .com, pentru că acesta este interzis în România. Ca la orice alt site de pariuri, apasă pe butonul ”Înregistrare”, după care se va deschide un formular unde în prima fază trebuie să completezi adresa de email și parola.

deschidere-cont-1.png

Apasă pe ”Înainte”, iar acum se va deschide un formular ce va mai amplu, dar simplu de completat. Ce trebuie să știi de la început este să ai grijă ca toate datele să fie corecte, pentru că nu vei putea retrage câștigurile din cont fără a trimite o copie după un act de identitate. Iar dacă datele completate nu sunt cele adevărate, s-ar putea să ai parte de surprize și să nu poți scoate banii. Acest lucru este valabil la orice operator, nu doar la Favbet.

Pentru a nu-ți explica ce trebuie completat la fiecare căsuță în parte am pregătit ca exemplu un formular gata completat. Așa cum poți vedea, trebuie introduse date ce țin de nume, data nașterii, CNP, oraș, cod poștal etc. Trebuie să alegi inclusiv o întrebare de securitate, iar aici selectează ceva ce să ții minte pentru că este posibil să ai nevoie de aceste informații pentru a recupera contul în cazul în care uiți datele lui.

Probabil ai observat că nu este cerut nicăieri un username, iar asta pentru că te vei loga de fiecare dată utilizând adresa de email.

deschidere-cont-2.png

Imediat ce ai terminat de completat formularul vei fi redirecționat direct către contul tău de pariuri fără a fi necesar să-l mai validezi pe mail, un lucru pe care nu l-am mai întâlnit până acum, dar care te scutește de proceduri suplimentare

Pasul 2 – Efectuarea unui depozit

Când intri prima dată în cont vei fi redirecționat către formularul de depuneri, acolo unde trebuie să alegi una din metodele de plată disponibile: card Visa / Mastercard, Skrill sau Neteller.

efectuare-depozit-1.png

Pentru că depunerile cu cardul rămân cele mai populare, poți vedea mai jos exemplul unei completări corecte:

efectuare-depozit-2.png

Deși cei de la Favbet dețin inclusiv agenții stradale, cel puțin pentru moment nu este posibilă efectuarea unei depuneri direct dintr-o sucursală proprie. Dar poate într-un viitor apropiat acest lucru se va schimba.

Pasul 3 – Plasarea primului pariu

Acum că ai un cont cu bani în el a venit momentul să plasezi primul pariu la Favbet. În stânga paginii se află un meniu ce conține toate sporturile pe care poți paria. După ce ai selectat sportul dorit poți alege competiția din care face parte meciul care te interesează. În centrul paginii va fi afișată o listă cu toate meciurile din respectiva competiție și cotele pentru 1x2. Pentru o listă completă de cote dă click pe butonul încercuit în imaginea de mai jos:

gasire-meci.png

Selectează cota din dreptul pariului pe care vrei să îl joci, iar acesta va fi afișat într-un bilet virtual ce poate fi găsit în dreapta paginii. Completează miza dorită și apasă ”Pariază”.

pariu-single.png

Felicitări! Tocmai ai plasat primul tău pariu single la favbet.ro. Dar poate vrei să plasezi un pariu multiplu. Atunci repetă procedura de mai sus pentru toate pariurile pe care vrei să le conțină biletul tău, iar acestea se vor încărca în unul sub altul în dreapta paginii.

pariu-combinat.png

ATENȚIE!  Înainte de a plasa pariul selectează ”Combinat” din partea de sus a biletului, pentru că dacă lași selectat ”Ordinar” și completezi suma de ”10” atunci vei pune câte 10 RON pe fiecare meci în parte și nu 10 RON pe o combinație cu toate patru meciurile.

Dacă selectezi tabul ”Sistem” în partea de jos a biletului se va deschide un drop menu din care poți alege sistemul dorit. La biletul meu cu patru meciuri pot juca sisteme 2/4 și 3/4. Dacă în schimb aș fi avut șase meciuri pe bilet, atunci sistemele disponibile ar fi fost: 2/6, 3/6, 4/6 și 5/6.

Plasarea primului pariu la Favbet este ceva simplu de făcut, care acum a devenit cu atât mai simplu pentru că ai acces la acest tutorial. Dacă totuși nu te descurci sau ai întrebări suplimentare despre acest operator de pariuri sportive, atunci te aștept forum Favbet acolo unde alți utilizatori PariuriX sau cineva din staff-ul nostru va încerca să te ajute pe cât este posibil.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult