Află cum se verifică identitatea contului Favbet

2016-07-14 09:00:00 2,3k 0

Favbet s-a extins de curând în mediul online, dar încă mai se lucrează la site. Din acest motiv nu vei găsi momentan pe favbet.ro informații legate de procesul de verificare al contului de pariuri (sau cel puțin eu nu am găsit), motiv pentru care am venit cu acest articol ajutător care să prezinte toți pașii ce trebuie parcurși. Este drept că toate informațiile de mai jos vor fi trimise într-un mail de staff-ul agenției după ce efectuezi primul depozit, deci în nici un caz nu vei fi lăsat în ceață.

favbet.png

Ce documente trebuie să trimit?

  • copie a unui act de identitate – nu este specificat ce act, dar este evident că cel mai bine este să trimiți după buletin. Probabil că vor fi acceptate și copii după pașaport su permis de conducere. Această copie este necesară pentru a valida contul de pariuri.
  • copie după metoda de plată utilizată – dacă ai depus cu cardul va fi solicitată o copie față / verso a acestuia. Probabil vei avea de acoperit anumite cifre, dar vei găsi mai multe detalii în mailul primit de la agenție. Eu am depus prin Skrill și am fost înștiințat că este necesar un print screen în care să fie vizibil ID-ul contului meu și tranzacția către Favbet. Această copie este necesară pentru a putea efectua retrageri.

Unde trimit documentele?

Documentele trebuie trimise la adresa [email protected].ro. Recomand să trimiți mailul după adresa asociată contului tău, iar la conținut să treci userul tău.

 

ÎNTREBĂRI COMUNE DE LA PARIORI

Cât timp am la dispoziție pentru a îmi verifica contul?
Actele trebuie trimise în maxim 30 de zile din momentul în care ai efectuat primul depozit.

Cât timp durează verificarea contului?
În mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de câteva zile lucrătoare.

Ce se întâmplă dacă nu îmi verific contul la timp?
Dacă nu trimiți actele în termenul de 30 de zile, contul va fi închis iar sumele de bani existente în cont vor fi reținute și virate către bugetul statului până cel târziu pe data de 10 a lunii următoare.  Deci ai mare grijă să te încadrezi în termen, ca să nu te plângi apoi că ai rămas fără bani.

Ce se întâmpla dacă mor?
Nu râde. Probabil nu înțelegi care este rolul acestei întrebări. Păi chiar cei de la favbet.ro ne anunță în mail că dacă murim înainte să apucăm să ne verificăm contul de pariuri, atunci banii de pe cont vor fi restituiți moștenitorilor! Așa că dacă ei tratează serios subiectul, trebuie și noi nu? Deci stai liniștit că ai ce lăsa moștenire familiei!

Unde mă adresez dacă am întrebări suplimentare?
Poți contacta serviciul de suport clienți a celor de la Favbet, dar la fel de bine poți cere ajutorul utilizatorilor sau staff-ului Pariurix pe forumul nostru de discuții.

 

Vezi cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri LIVE

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult