Excelbet
L1213823W001269

Excelbet

8.0
user photo
victorpartan
2024-04-03 08:32:05

Excelbet Online - Excelbet bonus în 2024

Excelbet sport – 500 RON freebet

Excelbet este unul dintre bookmakerii legali în anul 2024 care oferă atât pariuri sportive online, cât și prin intermediul agențiilor stradale. Pe site-ul acestui operator ai acces la pariuri sportive, pariuri LIVE, pariuri LOTO și pariuri virtuale. Dacă te înregistrezi, beneficiezi de un pariu gratuit în valoare de 500 RON.  

Deschide-ți cont și beneficiază de un pariu gratuit de până la 500 RON

1. CINE ESTE OPERATORUL EXCELBET

Site-ul Excelbet este deținut și operat de către Crowd Entertainment Limited, societate înregistrată în Malta. Mai întâi a intrat pe piața românească prin rețeaua de agenții stradale, în anul 2005, apoi, după reglementarea sectorului de gambling, a făcut trecerea în online. 

Excelbet legal în România

Platforma excelbet.ro este online din martie 2021. A fost lansată după ce operatorul a obținut licența ONJN nr. L1213823W001269, valabilă din data de 01.03.2021 și până la 28.02.2031. Așadar, cel puțin până la finalul lunii februarie a anului 2031 poți juca fără să îți faci griji în privința legalității.

2. EXCELBET AGENȚII STRADALE – PROGRAM, FRANCIZĂ ETC

Așa cum spuneam, Excelbet deține și o rețea de agenții stradale. Poți juca offline în 35 de județe ale țării. Cele mai multe sunt în județul Constanța (37), în timp ce în București există o singură agenție potrivit informațiilor de pe site-ul operatorului, dar în zonă centrală, la Unirii. În jurul capitalei, în județul Ilfov, sunt 14 agenții în prezent. Ca să vezi locația exactă a fiecărei case de pariuri offline Excelbet, trebuie doar să dai click pe harta din dreapta adresei.

Operatorul s-a mai concentrat pe prezențe în județele Caraș-Severin (30 de agenții), Dolj (22 de agenții) sau Teleorman (25 de agenții). Așadar, se observă o preocupare pentru sudul țării. În total, sunt peste 400 de puncte de lucru.

Agenții Excelbet program funcționare

În secțiunea de site dedicată rețelei de agenții stradale nu este afișat un program în care sunt deschise. Când intri pe hartă, la multe dintre ele există și această informație. Am luat prin sondaj și am văzut că unele închid la ora 19:00, iar altele la ora 20:00. Fiind vorba și de locații în franciză, probabil că fiecare are dreptul de a decide intervalul în care primește clienți.

Franciză Excelbet

Excelbet pune la dispoziție un sistem de franciză prin intermediul căruia colaboratorii pot organiza pariuri sportive pe baza licenței operatorului, în cadrul unui spațiu administrat de ei. Bookmakerul își asumă resposabilitatea plății pariurilor câștigătoare, deconturile fiind făcute la fiecare început de lună, pentru luna precedentă, în funcție de varianta de colaborare aleasă. 
Sunt două variante de colaborare:

 • 60% pentru colaborator - 40% pentru operator. Se împart atât profitul, cât și pierderile rezultate din desfășurarea activității.
 • 40% pentru colaborator - 60% pentru operator. Profitul este împărțit procentual. În cazul în care într-o lună câștigurile depășesc încasările, comisionul colaboratorului va fi zero. Nu există valori negative ale comisionului.

Dacă te interesează detalii despre subiect, recomand să citești și articolul : ”Ce înseamnă să ai o franciza de pariuri sportive si ce agenții oferă această posibilitate?

Deschide-ți cont și beneficiază de un pariu gratuit de până la 500 RON

3. DESCHIDERE CONT EXCELBET – CUM DESCHID CONT NOU

 1. Intră pe excelbet.ro
 2. Apasă pe butonul „Înregistrare”
 3. Completează email-ul, număr de telefon, parolă. 
 4. Bifează că accepți să primești informații prin email și SMS (altfel, nu vei putea beneficia de bonusuri)
 5. Completează prenume, nume, stradă, oraș, CNP
 6. Poți să alegi bonusul și să faci o primă depunere, sau poți opta pentru efectuarea ulterioară a depozitului.

4. VERIFICARE CONT EXCELBET – CUM PARCURG PROCESUL DE VERIFICARE KYC

 1. Loghează-te în cont.
 2. Dă click pe cele trei linii orizontale din stânga sus a ecranului
 3. Apasă pe butonul „Verificare”
 4. Introdu codul primit prin SMS pe telefon pentru verificarea numărului de telefon.
 5. Dă click pe link-ul primit pe email pentru a verifica adresa electronică. 
 6. Din același meniu lateral, accesează secțiunea „Validarea contului” și încarcă fotocopia unui act de identitate (carte de identitate, sau permis de conducere, sau pașaport).

Deschide-ți cont și beneficiază de un pariu gratuit de până la 500 RON

5. METODE DE PLATĂ EXCELBET – CUM DEPUN ȘI CUM RETRAG BANI

Excelbet acceptă plată cu cardul (Matercard, Maestro, Revolut), prin GPay, ApplePay sau AirCash sau TopPay (ultimele două metode de plată sunt pentru alimentarea contului cu numerar).

Depunerea minimă este de 50 RON, iar cea maximă este de 50.000 RON/900 RON până la validarea contului. 

Se percepe o taxă de 2% din depunere. Dacă completezi 100 RON în bara de depunere, de pe card ți se retrag 102 RON.

Ca să faci o depunere:

 1. Loghează-te în cont.
 2. Dă click pe simbolul „+” din dreapta sus a ecranului sau intră în meniul din partea stângă, la „Depunere”.
 3. Completează suma.

Ca să faci o retragere:

 1. Loghează-te în cont.
 2. Intră în meniul lateral stânga.
 3. Apasă pe „Retragere”.
 4. Completează  suma.

6. CUM PLASEZ PARIURI EXCELBET – SIMPLU, MULTIPLU, SISTEM

 • Loghează-te în cont pe Excelbet.ro.
 • Apasă pe butonul „Pariuri” din meniul superior apoi alege sportul, țara și competiția (sau introdu numele echipei sau competiției în bara de căutare din stânga).
 • Dă click pe cota selecției alese pentru ca pronosticul și cota să fie trecute pe biletul virtual din dreapta ecranului. Există trei variante de bilet: Simplu, Multiplu, Sistem

Pariuri Simple – În cazul în care ai mai multe selecții pe bilet, dacă este setată opțiunea „Simplu” atunci fiecare pronostic este plasat pe un bilet separat. 

Pariuri Multiple – Opțiunea poate fi activată atunci când sunt mai multe pronosticuri pe bilet și trebuie ca toate selecțiile să iasă pentru ca biletul să fie câștigător. 

Pariuri în sistem: poți alege câte pronosticuri să iasă obligatoriu dintre cele de pe bilet. De exemplu, dacă ai 4 selecții, poți alege să joci în sistem 1/4 (minim o selecție trebuie să fie câștigătoare – opțiune similară cu „Pariu simplu”), 2/4 (minim două selecții trebuie să fie câștigătoare), 3/4 (minim trei selecții trebuie să fie câștigătoare) sau 4/4 (echivalent cu „Pariu Multiplu”).

În dreptul fiecărei selecții este litera F. Dacă o apeși, acea selecție va fi stabilită drept bază (trebuie neapărat să iasă pentru ca biletul să fie câștigător). Poți seta mai multe baze, nu numai una.

De asemenea, meniul biletului virtual are butonul „Pariu rapid”. Dacă îl bifezi, trebuie să setezi o miză prestabilită pentru ca biletul să fie plasat foarte rapid.

Deschide-ți cont și beneficiază de un pariu gratuit de până la 500 RON

7. VERIFICARE BILET EXCELBET – CUM AFLU DACĂ AM CÂȘTIGAT

Dacă vrei să verifici statusul unui bilet plasat într-o agenție stradală Excelbet, ai de parcurs următorii pași:

 1. Intră pe Excelbet.ro. 
 2. Alege agenții Excel Bet din meniul lateral stânga
 3. În partea stângă a ecranului, mai jos, este o secțiune în care trebuie să introduci Seria biletului și Codul de verificare pentru a vedea dacă pariul este câștigător, pierzător sau încă în joc.

Verificarea unui bilet jucat pe internet:

 1. Loghează-te în contul Excelbet.
 2. Dă click pe „Pariurile mele”, din partea dreaptă a ecranului. Vor fi afișate biletele Live, Active, Finalizate și cele pentru care este valabilă opțiunea Cash Out. 

8. OFERTĂ EXCELBET – CE NE OFERĂ EXCELBET.RO

Excelbet are o ofertă sportivă decentă. Din câte am observat, în meniu sunt până în 30 de disciplină, în medie, pe parcursul anului. Dacă obișnuiești să pariezi pe sporturile cu motor, vei fi mulțumit să vezi că sunt oferite cote pentru evenimente din Automobilism, Formula 1, Formula E și Motorbike. În schimb, nu am observat sporturi electronice, ceea ce este ciudat pentru o agenție care este pe piață de ceva ani. 

Automat, când ne uităm la ofertă, suntem foarte atenți la cote, pentru că ele pot face diferența pe termen lung. Am luat ca referință partida Real Sociedad vs Paris Saint-Germain, din Liga Campionilor, și am comparat cotele Excelbet din ziua meciului cu cele de pe Betano și Superbet, două case de pariuri online care stau foarte bine la acest capitol:

Cote Excelbet

 • Victorie Real Sociedad @ 2.39
 • Egal @ 3.50
 • Victorie PSG @ 3.05
 • Peste 2.5 goluri @ 1.97
 • Sub 2.5 goluri @ 1.85

Cote Betano

 • Victorie Real Sociedad @ 2.30
 • Egal @ 3.45
 • Victorie PSG @ 3.20
 • Peste 2.5 goluri @ 1.95
 • Sub 2.5 goluri @ 1.85

Cote Superbet

 • Victorie Real Sociedad @ 2.40
 • Egal @ 3.70
 • Victorie PSG @ 3.20
 • Peste 2.5 goluri @ 1.95
 • Sub 2.5 goluri @ 1.85

Concluzia a fost că Excelbet se poate compara cu operatorii cei mai populari, ca și nivel al cotelor. De asemenea, există și cote extra pentru evenimentele sportive mai importante. 

Deschide-ți cont și beneficiază de un pariu gratuit de până la 500 RON

Excelbet ofertă fotbal – cât de bună este aceasta

Excelbet oferă competiții din 67 de țări, de la nivel profesionist până la cel de amatori, pentru Anglia și Turcia. Bineînțeles, nu lipsesc competiții internaționale între echipe de club și echipe naționale. Este o ofertă bună peste medie, raportat la ce avem în acest moment pe piața pariurilor din România. Sunt și meciuri din Tanzania, Oman sau El Salvador. Ai pe ce paria tot indiferent de perioada anului, fie live, fie premeci.

Fiecare joc din campionatul României are peste 340 de opțiuni de pariere. Din punctul de vedere al numărului de selecții disponibile este o ofertă de top. Poți pune bilete pe rezultat final, scor corect, pauză/final, goluri, Combo gol, pe ce se întâmplă în fiecare repriză sau chiar în fiecare interval, pe piața rezultat și pe piața goluri. Pe de altă parte, nu am văzut cote pentru cornere și pentru cartonașe și nici linii asiatice. 

Situația se schimbă în Liga Campionilor. Un meci din cea mai importantă competiție intercluburi beneficiază de peste 1650 de selecții, iar printre ele găsești cam tot ce vrei. 
Pentru fiecare bilet, indiferent de competiție, poți folosi opțiunea Bet Builder.

Excelbet ofertă fotbal azi – vezi pe ce poți paria în următoarele ore

Este foarte simplu să vezi pe ce poți paria în orele sau în zilele următoare. În stânga sus a ecranului, acolo unde este și bara de căutare, există mai multe butoane prin care poți filtra afișările. Astfel, dacă apeși pe unul dintre ele, poți vedea ce evenimente sportive se vor desfășura în următoarea oră, în următoarele 3 ore, astăzi, în următoarele 2 zile, în următoarele 3 zile, sau în fiecare zi a săptămânii. 

În funcție de alegerea ta, meniul cu sporturile, de dedesubt, se modifică. Rămân doar disciplinele în care vor fi evenimente în intervalul respectiv.

Excelbet ofertă pe tenis, baschet și alte sporturi

Tenisul de câmp este disciplina de top din categoria „alte sporturi”. În momentul scrierii acestei recenzii, erau disponibile 306 pariuri din „sportul alb”. În topul celor mai bine reprezentate sporturi se mai aflau tenisul de masă (184), baschetul (154) și hocheiul pe gheață (144).

Un meci de tenis mai important are minim 30 de opțiuni de pariere. Meniul general cuprinde piețele: primul set, sub/peste, handicap, scor corect, total seturi, combo, orice set la 0. Pariurile Combo sunt combinații între piața Rezultat și Sub/Peste ghemuri în meci.

Un joc din NBA beneficiază de minim 300 de selecții pe care le poți pune pe bilet. Poți miza pe marja victoriei, pe handicap, pe reprize, pe sferturi, pe performanțele jucătorilor, pe sub/peste, dar și pe selecții combinate.

O confruntare de hochei din NHL are, în medie, 35 de pariuri disponibile în următoarele piețe: 1x2 șansă dublă, câștigător inclusiv prelungiri, peste/sub, handicap, gazde/oaspeți, scor corect, prima perioadă, a doua perioadă, a treia perioadă.

Deschide-ți cont și beneficiază de un pariu gratuit de până la 500 RON

9. EXCELBET LIVE BETTING – PARIAZĂ ÎN TIMP REAL

Dacă alegi „Pariuri live” din meniul principal, apare un submeniu în care sunt toate disciplinele care au evenimente în desfășurare. În timp ce Betano avea 44 de meciuri de fotbal live, Excelbet oferea 16. Raportul la tenis de câmp era 35-19, iar la baschet de 3-1. Așadar, oferta In-play a Excelbet nu este cea mai bună de pe piață, în acest moment.

Am intrat de curiozitate în meniul unui meci live din Cupa Albaniei, care avea 13 opțiuni de pariere. Reprezentarea grafică a acțiunii nu a apărut central pe ecran, ci a fost închesuită undeva spre dreapta, între oferta de meciuri în desfășurare și biletul virtual. Deocamdată, nu există serviciu de streaming video. Ne puteam baza numai pe statisticile în timp real: cartonașe galbene și roșii, lovituri de colț, accidentări, timp în atac periculos. Cu excepția raportului loviturilor de colț, nu putem spune că sunt statistici foarte relevate pentru desfășurarea jocului.

Pentru partidele de tenis, statisticile în timp real se referă la conversia mingilor de break, la raportul așilor, la raportul dublelor greșeli, la procentajul primei și al celei de-a doua serve câștigate, la punctele câștigate de servant, la punctele câștigate de primitor etc. Vorbim despre informații mult mai utile decât cele pentru întâlnirile de fotbal.

10. BONUS EXCELBET PENTRU CLIENII NOI – 500 RON FREEBET

 1. Deschide-ți cont pe platforma Excelbet.
 2. Optează pentru bonusul de pariuri.
 3. Depune minim 50 RON
 4. Primești un pariu gratuit de 100% din depunere, în limita a 500 RON.

Accesează pagina de promoții pentru a citi termenii și condițiile bonusului de bun venit Excelbet.

Deschide-ți cont și beneficiază de un pariu gratuit de până la 500 RON

11. PARIURI LOTO EXCELBET

Excelbet vine cu o platformă de loto pe care găsești jocuri organizate în 26 de țări plus Uniunea Europeană. SUA este prezentă în ofertă cu cele mai multe loterii (30), în timp ce din Italia sunt 14 jocuri.

Din ofertă nu lipsește Grecia Kino 20/80, care se află în topul preferințelor pariorilor români, cu ale sale extrageri din 5 în 5 minute. Din Italia, sunt loterii organizate în Bari, Cagliari, Florența, Milano, Napoli, Palermo, Roma, Torino sau Venezia.

Îți poți încerca norocul și la loterii din Finlanda, Islanda, Singapore sau Republica Sud-Africană. Miza minimă este de doar 1 leu deci poți pune multe pariuri chiar și cu un buget redus.

Problema în ceea ce privește secțiunea de loto este că ecranul se mișcă sacadat atunci când dai scroll în sus sau în jos. 

12. PARIURI VIRTUALE EXCELBET

Oferta de jocuri virtuale Excelbet cuprinde 18 titluri. Șase jocuri sunt cu fotbal, câte două sunt dedicate curselor de cai și de câini, trei sporturilor cu motor, unul baschetului, iar restul sunt loterii virtuale, Lucky Wheel și Rocket Jet.

Lucky Wheel este un joc virtual de ruletă. Jocul se bazează pe o roată cu 37 de numere, numerotată de la 0 la 36 și care este afișată pe tot parcursul jocului. "0" este verde, iar celelalte 36 numere sunt jumătate roșii și jumătate negre. În timpul rotirii, pe partea de sus a roții apare o săgeată, care indică apoi un număr de sector câștigător atunci când roata se oprește. În centrul roții se află un cerc cu un număr câștigător.

Book of Six este un joc virtual distractiv, în care utilizatorii au numeroase opțiuni de pariere interesante. Jucătorul poate alege 6 numere din 48 în total, unde 35 de bile sunt extrase în fiecare joc. Când cele șase numere jucate sunt extrase în cadrul celor 35 din joc, biletul este câștigător. În fiecare rundă există 3 numere bonus.

Deschide-ți cont și beneficiază de un pariu gratuit de până la 500 RON

13. EXCELBET APP – APLICAȚIE PENTRU TELEFON ȘI TABLETĂ

Dacă vrei să pariezi de pe telefon și de pe tabletă, poți accesa platforma Excelbet.ro din browserul dispozitivului mobil. Aplicația pentru telefon și tabletă Excelbet nu este disponibilă în acest moment. Pe site-ul operatorului scrie că un asemenea soft va fi lansat în curând.

14. EXCELBET CONTACT – CUM IAU LEGĂTURA CU SERVICIUL RELAȚII CLIENȚI?

În acest moment, în secțiunea Contact există doar un formular în care selectezi departamentul căruia te adresezi și scrii mesajul. La termenii și condițiile bonusurilor este menționată și o adresă de email: [email protected].

15. EXCELBET PĂRERI ȘI FORUM DE DISCUȚII

Înainte de a apela Serviciul Clienți, e recomandat să intri pe forumul nostru de discuții și să deschizi un topic despre acest operator. Unul dintre colegii mei va încerca să te ajute în cel mai scurt timp. Tot pe forum poți citi ce spun și alți pariori despre Excelbet. De asemenea, avem și o secțiune de Întrebări frecvente în care e posibil să găsești răspunsurile căutate.

Deschide-ți cont și beneficiază de un pariu gratuit de până la 500 RON

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+149.04
Câștigate
39
Pierdute
12
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+46.41
Câștigate
14
Pierdute
5