Verificarea contului de pariuri Efbet

maxim 2 zile lucrătoare

Verificarea contului

Joacă la casa de pariuri online Efbet și vezi ce ai de făcut pentru a îți verifica identitatea contului de pariuri. Această etapă trebuie parcursă obligatoriu pentru a nu rămâne cu contul blocat și fără bani pe acesta! Dacă ai ales să îți deschizi un cont de pariuri, dar nu știi care sunt pașii care trebuiesc urmați pentru a parcurge procesul de verificare KYC la Efbet, atunci ești în locul potrivit. Înainte de toate ar trebui să citești ACEST ARTICOL, pentru că aici vei găsi toate informațiile generale despre procesul de verificare a identității astfel încât să nu întâmpini probleme indiferent de agenția de pariuri la care te joci.


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Cum se verifică contul de pariuri Efbet?
  2. Efbet verificare cont – întrebări comune
  3. Motive comune pentru refuzarea documentelor la Efbet

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

 

1.Cum se verifică contul de pariuri Efbet?

Pe site nu există un formular de încărcare a documentelor, astfel încât acestea trebuiesc trimise pe mail. Deci va trebui să trimiți un mail la adresa s[email protected] care să conțină numele tău de utilizator, dar și următoarele documente:

  • poză după un act de identitate : preferabil carte de identitate. Nu știu dacă pașaportul sau permisul de conducere este acceptat. Și chiar dacă sunt acceptate, tot există riscul ca la un moment dat să fie solicitată și o copie după buletin.
  • poză după metoda de plată utilizată : dacă ai depus cu cardul, atunci va trebui să trimiți o copie după acesta acoperind anumite cifre de pe față, dar și de pe spate. Vei primi în acest sens un mail care va conține toate informațiile necesare.

 

2.Efbet verificare cont – întrebări comune

Este obligatoriu să îmi verific contul de pariuri Efbet?

Orice casă de pariuri online care are o licență ONJN definitivă este obligată prin lege să restricționeze conturile neverificate. Asta înseamnă că nu vei putea efectua depozite cumulate mai mari de 200€, și nici nu vei putea solicita retrageri. Mai mult decât atât, dacă nu parcurgi procesul de verificare KYC în maximum 30 de zile din momentul deschiderii contului Efbet, acesta va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului fără a avea posibilitatea de a le mai recupera! Agenția nu te fură, doar respectă legile în vigoare, așa că e bine ca și tu să le respecți!


Sunt solicitate și documente suplimentare?

Dacă ai depus cu cardul după ce ai parcurs verificarea inițială, atunci trebuie să știi că mai mult ca sigur va fi solicitată și o copie după acesta înaintea primei retrageri pe card. De asemenea, există posibilitatea ca în orice moment să fie solicitată și o dovadă a adresei, adică o factură de utilități sau un extras de cont bancar detaliat care să conțină numele și adresa înregistrate pe contul de pariuri. Nu în ultimul rând, este la discreția agenției să facă oricând verificări suplimentare.


Există restricții în ceea ce privește formatul / dimensiunea documentelor?

Ținând cont că trimiți documentele pe mail și nu le încarci printr-un formular de pe site, nu există astfel de restricții atâta timp cât pozele merg încărcate pe mail.  Nu știu sigur dacă sunt acceptate atât documente fotografiate cât și scanate; dacă ai informații în acest sens, poți da un reply mai jos.


În cât timp este verificat contul Efbet?

În mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 1-3 zile lucrătoare. Pentru a nu avea probleme, recomand să nu lași verificarea contului de pariuri Efbet pe ultima zi, ci să trimiți documentele din timp!

 

3. Motive comune pentru refuzarea documentelor la Efbet

Aceste motive sunt mai degrabă comune pentru toate casele de pariuri online licențiate, și nu neapărat doar pentru Efbet. Dar este bine să le cunoști, asta dacă vrei ca actele tale să fie acceptate din prima și să nu fie necesar să le mai trimiți de încă 2-3 ori.

  • Documentele trebuie să fie clare, astfel încât informațiile să fie ușor de citit.
  • În poză trebuie prinse toate cele 4 colțuri ale documentului, deci pozele nu trebuie să pară decupate.
  • Nu trebuie să acoperi informații de pe documente, cu excepția celor solicitate de agenție (cum ar fi anumite numere de pe fața sau spatele cardului). De exemplu dacă acoperi CNP-ul de pe buletin sau pui degetul pe document în timp ce îl fotografiezi, acesta va fi evident refuzat.
  • Trimite  doar documente care îți sunt solicitate. Dacă la ”dovada adresei” tu pui un selfie cu tine în fața casei, să nu te miri apoi de ce nu ți-au fost acceptate documentele (nu râde, am auzit și de astfel de cazuri).
  • Cardul trebuie semnat pe spate de către titular, în caz contrar va fi refuzat.

4 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?

Discutii