Meciuri live online Efbet

5,000

De evenimente

Deși Efbet nu este în acest moment una dintre cele mai bune case de pariuri online licențiate, ea are un serviciu de live streaming, facilitate cu care nu se pot lăuda foarte multe agenții de pariuri de pe la noi. Așa că hai să vedem ce ne oferă Efbet TV și să aflăm cum putem urmări aici meciuri live online!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Cum accesez serviciul de meciuri live online de la Efbet?
  2. Efbet TV – un serviciu complet gratuit
  3. Ce sporturi și competiții acoperă Efbet Live Streaming?

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

1.Cum accesez serviciul de meciuri live online de la Efbet?

  • Accesează contul de pariuri Efbet sau deschide un cont nou dacă nu ești deja client.
  • Efectuează un depozit deoarece poți urmări meciurile dorite doar dacă ai o balanță pozitivă a contului de pariuri.
  • Accesează ”Pariuri Live”și dă click pe butonul reprezentat printr-un TV (ca în poza de  mai jos) pentru a vedea o listă cu meciurile aflate la pariuri live care sunt însoțite de o transmisiune live video.
  • Selectează meciul dorit, și poți începe să pariezi pe acesta în timp ce îl urmărești live online!
2. Efbet TV – un serviciu complet gratuit

Ca la orice altă casă de pariuri online, ai acces la transmisiuni live video doar dacă ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Chiar și 50 de bani este suficient, însă important este să nu fii pe zero. De asemenea, trebuie să ai Flash Player instalat. În rest, accesul este complet gratuit și fără restricții – poți urmări GRATIS toate evenimentele preferate care sunt în oferta Efbet TV. Dar avem la ce să ne uităm, sau opțiunile sunt destul de limitate? Vom afla mai jos.

Înainte, vreau să vă amintesc că la servicii de live-streaming precum Efbet TV nu te poți uita fullscreen, dar rezoluția oferită este suficientă încât să putem urmări în condiții bune meciurile preferate în timp ce plasăm pariuri live pe ele.
 

3.Ce sporturi și competiții acoperă Efbet Live Streaming?

Este o întrebare destul de grea, serviciul fiind cam dezorganizat. Am încercat să găsesc un program cu meciurile live online oferite de Efbet, sau măcar o listă cu competițiile acoperite, dar fără succes. În secțiunea de Pariuri Live este oferit un program cu meciurile viitoare, dar nu există posibilitatea de a filtra partidele însoțite de live streaming. Nici măcar nu este precizat în dreptul meciurilor care dintre ele vor putea fi urmărite live online. Poți doar să vezi ce partide sunt transmise din rândul celor aflate în desfășurare. Accesează secțiunea de Pariuri Live, iar în meniul din stânga ai un buton pentru a filtra partidele ce pot fi urmărite live.

În momentul în care am consultat oferta Efbet Live, am observat că era transmis un meci de CS:GO. Pe de-o parte acesta mi se pare un lucru destul de interesant, în condițiile în care nu am văzut în oferta altor case de pariuri stream-uri din sporturi electronice. Pe de altă parte, toate aceste partide de eSports pot fi urmărite legal, gratuit, și fără nici o restricție pe twitch.tv, deci eu unul aș prefera să optez pentru acea platformă, mai ales că acolo pot să mă uit fullscreen la o calitate bună de pe orice PC sau dispozitiv mobil. Singurul avantaj la Efbet.ro Live ar fi acela că poți să te uiți la meci din exact aceeași fereastră din care pariezi, deci nu trebuie să schimbi constant între tab-urile de browser.

În rest am mai văzut în oferta de live streaming a celor de la Efbet și meciuri de fotbal, baschet sau din alte sporturi, dar numărul acestora nu impresionează, și nu mi-a sărit în ochi vreo competiție de top.

4 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?

Discutii