Efbet - Pariuri speciale, viruale și eSports

Pariuri speciale Efbet

  • Pariuri pe sporturi virtuale
  • ESPORTS
  • Pariuri Speciale

Nu am găsit pariuri pe curse de cai sau curse de câini, și nici pariuri loto, ceea ce este surprinzător ținând cont că vorbim de o casă de pariuri prezentă atât online cât și offline. Și la capitolul pariuri non-sportive (pariuri politice, pe divertisment etc) oferta este mai mult decât modestă. În schimb sunt și câteva tipuri de pariuri speciale care într-adevăr mi-au sărit în ochi.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!


Pariuri pe Lucky 6 la Efbet

Efbet este una din puținele agenții de pariuri sportive care oferă posibilitatea de a plasa pariuri online pe loteria virtuală Lucky 6. Are loc o extragere la fiecare 4-5 minute, iar pe lângă pariurile clasice pe numerele extrase, poți plasa și pariuri speciale de tipul : culoare primă bilă, primul număr par / impar sau par / impar primele 5 numere. Este oferit și un centru de statistici cu numerele / culorile extrase cel mai des / rar, dar și cu rezultatele de la extragerile precedente. 

 

Pariuri pe sporturi virtuale la Efbet

Este disponibilă și o secțiune de pariuri virtuale unde poți paria pe fotbal, tenis, baschet, curse de cai și curse de câini. Mi-au sărit în ochi pariurile virtuale pe fotbal, și asta pentru că sunt oferite campionate virtuale, dar și cupe internaționale virtuale (Eurocupa). Acesta este un mare avantaj pentru că poți paria în mod repetat pe o echipă, și în doar câteva ore poți folosi diferite strategii de pariuri sportive care la fotbalul real ar dura luni de zile. Avem un articol mai detaliat despre acest subiect pe care îl poți accesa AICI.

4 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?

Discutii