Primul pariu la Efbet

Site-ul Efbet.ro are o interfață care cu siguranță îți va aminti un pic de populara casă de pariuri online Bet365. Iar dacă știi cum se joacă la Bet365, atunci cu siguranță te vei descurca și la acest operator fără probleme. Însă pentru cei care nu au mai plasat până acum un pariu online, vin cu acest mic ghid în care îți voi arăta cum poți juca pariuri single, multiple și în sistem la Efbet.


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Găsirea pariului care te interesează
 2. Plasarea unui pariu single
 3. Plasarea unui pariu multiplu
 4. Plasarea unui pariu în sistem
 5. Plasarea unui bilet cu baze

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

 

1.Găsirea pariului care te interesează

 • Intră pe efbet.ro și loghează-te pe contul de joc, sau deschide cont nou dacă nu ești deja client.
 • Accesează meniul cu sporturi din partea stângă a paginii pentru a selecta disciplina sportivă care te interesează.
 • Alege competiția și meciul dorit.
 • Apasă pe cota corespunzătoare selecției pe care vrei să o joci, iar aceasta va încărca într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii.
 • Repetă procedura pentru a adăuga și alte selecții pe biletul de pariuri.

 

2.Plasarea de pariuri single la Efbet.ro

Pentru a plasa un pariu single, este suficient să completezi căsuța din dreptul selecției dorite, și să apeși pe butonul ”Plasare pariu”. De exemplu în poza de mai jos poți vedea că eu am jucat un pariu single la Efbet cu o miză de 100RON și o cotă de 1.75, ceea ce înseamnă că pot lua 175RON în cazul unui pariu câștigător.

Așa cum poți vedea, ai și o opțiune ”Reține selecțiile pe bilet după plasare”. Dacă bifezi acea căsuță, atunci pariul sau pariurile jucate vor rămâne selectate pe biletul virtual de pariuri. Această opțiune este bună pentru cei care vor să joace aceleași pariuri pe mai multe bilete. Astfel nu trebuie să le adaugi de fiecare dată.

 

3.Efbet pariuri multiple – cum joc pariuri în acumulator?

Pentru a juca un bilet simplu (adică biletul clasic cu o singură variantă de câștig, unde trebuie să iasă toate meciurile pentru ca acesta să fie câștigător), trebuie să adaugi întâi toate selecțiile dorite pe bilet, iar apoi să completezi prima căsuță de sub ”Multiple opțiuni de pariere”. Numele opțiunii diferă în funcție de numărul de selecții de pe bilet, însă de fiecare dată vei vedea că în dreptul ei este trecut ”[email protected]”, ceea ce înseamnă că există o singură variantă de câștig.

Eu am jucat un bilet cu 3 meciuri, ceea ce înseamnă că opțiunea se numește ”Triple”. Am pariat 100RON și pot câștiga 320RON (100 * 1.75 * 1.18 * 1.55).

Ce este mai bine să jucăm? Pariuri single sau multiple? Află de la PariuriX.com!

 

4.Plasarea de pariuri sportive în sistem la Efbet

Pe orice bilet de pariuri cu ”n” selecții, poți juca sisteme de 2, 3, 4 … n-1 meciuri. De asemenea, poți juca și sisteme britanice care conțin de fapt mai multe tipuri de combinații. Probabil nu ai înțeles mare lucru, așa că cel mai bine este să iau un exemplu. În poza de mai jos poți vedea un bilet cu 4 meciuri. La acesta eu pot juca:

 • Acumulator – pariu multiplu cu o singură variantă de câștig, am vorbit mai sus despre el
 • Simplu – adică pariuri single pe fiecare din cele 4 meciuri
 • Double – combinații de câte 2 meciuri. În acest caz sunt 6 astfel de combinații: 1-2, 1-3, 1-4, 2-3, 2-4, 3-4)
 • Triple – combinații de câte 3 meciuri. În acest caz sunt 4 astfel de combinații: 1-2-3, 1-2-4, 1-3-4, 2-3-4.
 • Pariu cu 4 selecții – în acest caz este fix același lucru cu pariul acumulator
 • Yankee – este un sistem britanic specific biletelor cu 4 selecții ce conține 11 variante de câștig: cele 6 duble, cele 4 triple, și un pariu în acumulator.
 • Lucky 15 - este un sistem britanic specific biletelor cu 4 selecții ce conține 15 variante de câștig: toate combinațiile din sistemul Yankee + pariuri single pe fiecare din cele 4 meciuri.

Eu am completat suma de ”10” în dreptul unui sistem Lucky 15, ceea ce înseamnă că miza totală va fi de 150RON (fiindcă am plasat practic 15 pariuri simultan).

 

5.Plasarea unui bilet cu baze la Efbet online

Un bilet cu baze este format atât din meciuri care trebuie să iasă obligatoriu (numite baze sau bancheri), cât și partide care merg jucate în sistem. Pentru a activa această opțiune trebuie să bifezi căsuța ”Casierie” ca în poza de mai jos, după care în dreptul fiecărui meci apare un buton ”B”. Apasă-l la partidele care vrei să fie bancheri, și apoi vei vedea că mai jos sunt oferite sisteme de pariuri în funcție de meciurile rămase.

De exemplu eu am selectat prima partidă ca bancher, iar între celelalte 3 meciuri am jucat combinații de câte 2 selecții pe o miză de 10RON / combinația.  Pentru că există 3 combinații posibile (1-2, 1-3, 2-3), miza totală este de 30RON. Pentru a câștiga ceva, este obligatoriu să îmi iasă primul meci (cel setat ca bancher), și minim 2 din celelalte 3. Degeaba îmi ies toate cele 3 pariuri, dacă mă scoate baza – în acest caz nu voi câștiga nimic.

Dacă dorești mai multe informații despre bilete în sistem și cu baze, recomand să accesezi acest articol: https://pariurix.com/tipuri-de-bilete-la-pariuri-explicate-simplu-sistem-si-cu-baza.html

4 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?

Discutii