Plăți Efbet - Depuneri și retrageri de bani

2RON

Miza minima

Vrei să efectuezi depuneri și retrageri de bani la Efbet.ro? În această secțiune îți vom arăta tot ce trebuie să știi legat de partea de plăți la Efbet România!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Efbet depunere minimă și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez o depunere la Efbet?
 3. Efbet retragere minimă și metode de plată disponibile
 4. Cum efectuez o retragere la Efbet?
 5. Depuneri și retrageri din locații stradale Efbet

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

 

1.Efbet depunere minimă și metode de plată disponibile

La momentul scrierii acestor rânduri, Efbet Ro oferea posibilitatea de a efectua depuneri prin următoarele metode de plată:

 • card Visa, Maestro sau Mastercard: depunerea minimă este de 20RON și nu se percep comisioane. Sunt acceptate inclusiv carduri emise în alte valute.
 • portofel electronic Skrill: depunerea minimă este tot de 20RON. Este perceput un comision de 3%. Dacă ai contul Skrill într-o altă valută, atunci va fi oprit și un comision echivalent schimbului valutar. Deschide un cont Skrill!
 • portofel electronic Neteller: depozitul minim Efbet este tot de 20RON. Ca și în cazul depunerilor prin Skrill, este perceput un comision standard de 3% (indiferent de valută) + un eventual comision suplimentar în cazul schimburilor valutare.
 • transfer bancar: în acest caz depozitul minim este de 40RON, iar spre deosebire de celelalte metode de plată banii nu intră instant pe cont. Timpul de așteptare poate diferi mult în funcție de banca de unde efectuezi tranzacția, astfel încât în cazul cel mai fericit vei aștepta 2 zile lucrătoare, iar în cazul cel mai puțin fericit vei avea de așteptat 10 zile lucrătoare până să poți paria. Totuși cea din urmă situație va fi întâlnită doar în cazul transferurilor internaționale de bani.

Așa cum poți vedea depunerea minimă la Efbet este de doar 20 – 40RON, ceea ce cu siguranță este o veste excelentă pentru pariorii cu un buget limitat.

Deși logo-urile Paysafecard și Twispay sunt afișate în partea de jos a site-ului Efbet.ro, aceste metode de plată nu erau încă disponibile la momentul scrierii acestei recenzii.
 

2.Cum efectuez o depunere la Efbet?

 • Loghează-te pe contul tău Efbet sau deschide cont acum dacă nu ești deja client!
 • Apasă pe butonul ”Depozit” din partea dreapta a paginii.
 • Selectează metoda de plată dorită, completează suma pe care vrei să o depui, și introdu parola contului tău.
 • Apasă pe butonul ”Efectuare depunere” , după care vei avea de introdus anumite informații în funcție de metoda de plată aleasă.

În mod normal acum ți-aș fi arătat pentru fiecare metodă de plată ce ai de completat, însă eu m-am blocat în acest punct. Când am apăsat pe butonul ”Efectuare depunere” am primit o notificare prin care mi se spune că trebuie să am contul verificat pentru a efectua un depozit la Efbet mai mare de 900RON (deși eu am trecut doar suma de 20RON). Din asta pot înțelege că nu sunt lăsat să efectuez depuneri de bani cu un cont neverificat, ceea ce recunosc că este o premieră. Știam că nu pot retrage fără a parcurge procesul de verificare KYC, dar nici să depun? Asta cu siguranță nu mai este prevăzut de lege.

Ce îți pot spune este că în cazul unui depozit cu cardul va trebui să introduci informații de pe fața acestuia cum ar fi numele, numărul și data expirării, dar și codul CVV de pe spate (ultimele 3 cifre). Dacă depui utilizând un portofel electronic Skrill / Neteller, atunci va fi necesar să treci adresa de mail asociată acestui cont și parola atașată, după care vei fi redirecționat către site-ul comerciantului unde va trebui să accepți tranzacția. În cazul depunerilor prin transfer bancar, pe pagina de depuneri Efbet vor fi afișate câteva informații (numărul contului, banca etc) pe care trebuie să le precizezi casierei de la bancă la momentul efectuării plății.


 

3.Efbet retragere minimă și metode de plată disponibile

 • card Visa, Mastercard sau Maestro – minim 60RON, o retragere cu cardul la Efbet nu ar trebui să dureze mai mult de 2-4 zile lucrătoare. Agenția nu percepe comisioane.
 • portofele electronice Skrill / Neteller – minim 60RON, retragerea este procesată în 1-2 zile lucrătoare. Este perceput un comision de 3%.
 • transfer bancar – minim 500RON, retragerea poate dura de la 2 zile lucrătoare, și până la 10 zile în cel mai nefericit caz. Agenția nu percepe comisioane.

Deci retragerea minimă la Efbet pornește de la 60RON, în condițiile în care poți depune și sume de doar 20RON.

În cazul în care utilizezi un cont bancar sau un portofel electronic în valută, există riscul să ai de plătit un mic comision echivalent schimbului valutar. De asemenea, la retragerile prin bancă vei mai avea de plătit un comision de câțiva lei către instituția bancară (de exemplu la Transilvania este de 6RON).

Mai trebuie menționat că Efbet trimite câștigurile dintr-un cont Bancpost, ceea ce înseamnă că dacă și tu ai cont la această bancă poți primi banii retrași pe card sau prin transfer bancar mult mai rapid decât ceilalți pariori (poate chiar și în aceeași zi).

 

4.Cum efectuez o retragere de bani la Efbet?

 • Loghează-te pe contul tău Efbet.
 • Accesează ”Contul meu” – ”Depuneri și retrageri” – ”Retragere”.
 • Introdu suma pe care dorești să o scoți și urmează instrucțiunile.

Pentru a putea solicita o retragere, este necesar să parcurgi întâi procesul de verificare KYC. De asemenea, vei putea scoate bani doar prin metodele de plată utilizate anterior pentru un depozit.

 

5.Depuneri și retrageri din locații stradale Efbet

Ținând cont că Efbet este prezentă atât online cât și offline, este normal să te întrebi dacă poți efectua plăți direct din locații stradale Efbet. La momentul actualizării acestei recenzii (martie 2018) nu era oferită încă această facilitate, dar ce-i drept că a trecut destul de puțin timp de când agenția a intrat pe piața din România, și nici nu are încă foarte multe locații proprii. Rămâne de văzut dacă în viitorul apropiat se va simți un progres în acest sens.

Depuneri și retrageri bani la Efbet!

Metode Depunere Retragere Depunere minima Retragere minima Timp de procesare
Card 20 60 2-4 zile
Transfer bancar 40 500 2-10 zile
Skrill 20 60 1-2 zile
Neteller 20 60 1-2 zile
Paysafecard


4 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?

Discutii