Pariuri Live Efbet

Ofertă medie

De evenimente

 • Transmisiuni Live
 • Cashout
 • Aplicatie Mobil
 • Închidere pariuri

Ofertă medie

De optiuni pariuri

 • Centru de statistici cu grafică
 • Calendar cu evenimentele
 • Opțiunea Favorite
 • Pariu Rapid

Când vine vorba de platforma de pariuri live, multe case de pariuri online o cam dau în bară. Fie au o ofertă live foarte săracă, fie platforma live dezamăgește din punct de vedere tehnic. Dar este cazul și celor de la Efbet? Hai să aflăm.

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Oferta de pariuri live Efbet
 2. Aspecte tehnice legate de Efbet Live Betting
 3. Efbet Live – alte servicii și facilități disponibile

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

 

1.Oferta de pariuri live Efbet

Oferta în sine nu reprezintă o problemă foarte mare. Nu este ea cea mai bogată, dar nici cea mai săracă. Este undeva la mijloc din acest punct de vedere, dar în orice caz majoritatea pariorilor vor fi mulțumiți. Ca idee, am comparat într-o zi de joi dimineață oferta live Efbet cu cea de la Netbet.ro (agenție care în multe momente are cea mai bogată ofertă live, deci reprezintă un punct bun de reper).

În timp ce Netbet oferea pariuri pe 49 de evenimente sportive din 10 sporturi diferite, la Efbet am găsit pariuri pe 37 de meciuri din 11 discipline sportive. Diferența cea mai mare era la tenis, acolo unde Netbet acoperea 22 de partide, iar Efbet doar 11. Dar sunt momente ale zilei când oferta de pariuri live pe tenis la Efbet este la nivelul agențiilor de top.

Pe de altă parte, dacă comparăm Efbet cu alte case de pariuri online care sunt venite din offline, atunci Efbet.ro iese în evidență într-un mod pozitiv. De exemplu Casa Pariurilor oferea pariuri doar pe 16 meciuri live când Efbet avea 37, deci de aceea zic că acest operator are o ofertă medie. Deși oferta de pariuri live la Efbet nu este o problemă, alte aspecte pot fi îngrijorătoare.

 

2.Aspecte tehnice legate de Efbet Live Betting

Dacă intri pe forumul de discuții Efbet, vei vedea că mai mulți pariori s-au plâns de cote. Mai exact, este afișată o anumită cotă, dar atunci când o adaugi pe bilet și vrei să pariezi, ea scade. Pe lângă faptul că pierzi timp trebuind să accepți noua cotă, te poți simți oarecum păcălit pentru că nu poți paria la cotele afișate inițial pe pagina de pariuri live. Respectivii pariori susțin că această problemă nu s-a ivit ocazional, ci este una frecventă care se repetă la destul de multe pariuri.

De asemenea, aceștia susțin că în cazul pariurilor cu miză de peste 50RON și cotă de peste 2.00, există posibilitatea respingerii lor datorită riscului depistat de către departamentul specializat de risc de la Efbet. Dacă este adevărat, aceasta este o problemă destul de mare, pentru că la pariuri live orice secundă contează, iar astfel nu este chiar normal să aștepți o confirmare manuală. Din păcate, nu este prima dată când aud de un astfel de caz. Și la alte agenții de pariuri online am mai auzit de situații similare, mai ales în primele luni de la lansarea site-ului.

Încă un lucru - pariurile live sunt procesate cam greu. Durează 8-10 secunde din momentul în care ai pus un pariu până acesta este acceptat, iar uneori mai este și refuzat. Lucru ce poate fi destul de frustrant, mai ales atunci când joci pariuri a căror rezultat este decis în câteva zeci de secunde (cum ar fi pariuri live pe game-uri sau puncte la tenis).

Evident, nu înseamnă că și tu te vei confrunta cu astfel de probleme în mod repetat, dar este bine să cunoști aceste aspecte înainte de a juca pe platforma de live betting de la Efbet. De asemenea, există posibilitatea ca aceste probleme să fie rezolvate în timp, și ele nici măcar să nu mai existe în momentul în care citești aceste rânduri.

 

3.Efbet Live – alte servicii și facilități disponibile

Centru live de statistici și calendar live Efbet

Dacă accesezi pagina de Pariuri Live de pe efbet.ro, vei vedea că în partea de sus ai o opțiune ”Program” prin care poți accesa programul partidelor din oferta live din următoarele zile. Este posibil ca acea listă să nu conțină chiar toate meciurile, unele dintre ele urmând să fie adăugate ulterior. Putem sorta partidele în funcție de sport sau zi, dar din păcate nu putem vedea o listă doar cu meciurile însoțite de streaming live.

De asemenea, la fiecare meci aflat în desfășurare putem vedea o fereastră cu statistici de bază cum ar fi scorul, raportul cornerelor sau al cartonașelor. Însă eu nu am văzut o fereastră de statistici 2D din care să aflăm care echipă are posesie, cine atacă, sau când se întâmplă ceva notabil (gen o lovitură liberă periculoasă). Majoritatea caselor de pariurilor online oferă o astfel de fereastră 2D, deci consider acest lucru ca fiind un minus.

 

Pariuri live la Efbet de pe mobil

La Efbet poți paria live inclusiv de pe mobil, atât prin intermediul aplicației Efbet pentru IOS și Android, cât și a site-ului optimizat ce poate fi accesat de pe orice smartphone sau tabletă. Află mai multe chiar acum!


Efbet Live Steaming – urmărește meciurile preferate în timp ce pariezi pe ele

Unul din punctele forte ale platformei de pariuri live Efbet este acela că unele meciuri sunt însoțite de live streaming. Acesta este un aspect destul de important de luat în considerare atunci când joci la pariuri live, pentru că eu unul nu recomand să pariezi pe meciuri pe care nu le poți urmări. Altfel cum vei ști ce se întâmplă pe teren, dacă nu vezi cu ochii tăi? Am aprofundat acest subiect AICI, dacă vrei să vezi mai multe argumente.

Nu pot spune că sunt oferite foarte multe meciuri live online la Efbet, dar ținând cont că doar câteva din agențiile licențiate au un serviciu de live streaming, atunci evident trebuie să trecem acest aspect la plusuri. Accesarea serviciului este complet gratuit, află mai multe informații chiar acum!


Nu este oferită o opțiune de adăugare la favorite

Din păcate nu avem posibilitatea de a adăuga la favorite opțiunile de pariere care ne interesează. Acesta este un minus, pentru că nu putem trece în prim plan opțiunile de pariere preferate, iar astfel pierdem timp prețios pentru a le găsi de fiecare dată. Să nu uităm că la pariuri live orice secundă contează. Nici meciurile nu merg adăugate la favorite pe platforma de pariuri live Efbet.

 

Nu este oferit un serviciu de Live Score la Efbet

Unele case de pariuri online au un serviciu propriu de live score prin care poți consulta rezultate live de la meciurile aflate în desfășurare, dar din păcate Efbet.ro nu este una dintre ele. Este oferit în schimb un centru de statistici furnizat de Betradar ce poate fi foarte util pentru pariori. În dreptul fiecărui meci din oferta Efbet vei vedea un buton de statistici; este suficient să apeși pe acesta pentru a deschide o fereastră precum cea din poza de mai jos:

4 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?

Discutii