Efbet - pariuri online de pe telefon mobil și tabletă

Pariuri de pe mobil la Efbet

Optimizat dispozitive mobile
         
Sistem de operare - Experienta utilizatori
Android
         
IOS
         
Windows phone
         
BONUS MOBIL

Nu ofera bonus pe mobil.

Ca orice casă de pariuri online care se respectă, Efbet oferă posibilitatea de a plasa pariuri de pe telefon și tabletă, atât prin intermediul unei aplicații pentru IOS și Android, cât și prin intermediul site-ului optimizat pentru dispozitive mobile.
 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Cum descarc și instalez aplicația Efbet?
 2. Facilități oferite de Efbet App
 3. Cum merge Efbet de pe mobil?

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

1.Cum descarc și instalez aplicația Efbet?

Procesul de instalare Efbet App IOS

 • Intră în AppStore, iar în căsuța de ”Search” scrie ”Efbet”.
 • După ce îți este găsită aplicația, apasă pe butonul ”Obțineți” din dreptul ei. Vei vedea că aplicația are un nume foarte englezesc : ”Efbet Sports Betting and Live Scores”. Stai liniștit, ai nimerit-o bine!
 • După ce aplicația este instalată, apasă pe butonul ”Deschideți”.
 • Loghează-te pe contul de pariuri sau deschide cont nou Efbet dacă nu ești deja client.
 • Începe să plasezi pariuri din mers la Efbet de pe Iphone sau Ipad!

 

Procesul de instalare Efbet App Android

 • Intră pe efbet.ro de pe  dispozitivul tău mobil cu Android.
 • Descarcă aplicația Efbet Android. Atunci când intri pe site-ul optimizat vei vedea că ești invitat să descarci programul de pariuri. Dă click pe link-ul respectiv și urmează instrucțiunile. Este important de menționat că software-ul nu poate fi descărcat direct din PlayStore, lucru valabil pentru toate aplicațiile de gambling pentru Android. De aceea este posibil să fii atenționat că acest fișier poate dăuna telefonului tău sau tabletei tale. Stai liniștit, nu se va întâmpla nimic, poți instala aplicația Efbet pentru Android fără nici o problemă.
 • Activează sursele necunoscute. Accesează de pe telefon / tabletă : ”Setări” – ”Securitate” și bifează căsuța din dreptul ”Surse necunoscute” (numele sau pașii ce trebuie urmați pot diferi un pic în funcție de dispozitiv).
 • Instalează Efbet App Android. Accesează fișierele descărcate recent și parcurge procesul de instalare a programului de pariuri.

 

Cum joc la Efbet.ro direct din browser?

Este foarte simplu. Este suficient să intri din browser-ul telefonului sau a tabletei pe efbet.ro, și  să începi să te joci! Nu sunt oferite toate facilitățile disponibile în cadrul aplicației (cum ar fi posibilitatea de a rămâne logat pe cont, de a primi notificări sau de a accesa serviciul de live streaming), dar aceasta este o alternativă mai mult decât decentă pentru pariorii care nu dețin un Iphone, un Ipad sau un dispozitiv cu Android. Este o opțiune bună și pentru cei care din diferite motive nu pot sau nu vor să descarce aplicația Efbet.

 

2.Facilități oferite de Efbet App

 • Posibilitatea de a salva datele de logare – atunci când te loghezi în Efbet App poți bifa o căsuță prin care datele tale de logare să fie salvate, astfel încât să nu trebuiască să le introduci de fiecare dată când vrei să accesezi contul de pariuri. Din păcate această facilitate nu este disponibilă și pe site-ul optimizat.
 • Posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri – secțiunea de plăți este disponibilă de pe mobil, ceea ce înseamnă că nu trebuie să te afli în fața unui calculator pentru a alimenta cu bani contul de pariuri, sau pentru a solicita o retragere.
 • Oferta sportivă este identică cu cea de pe PC – vei găsi la fel de multe meciuri și opțiuni de pariere ca și pe site-ul full pentru desktop, fără vreo excepție! Acest lucru este valabil atât pentru pariuri pre-meci, cât și pentru cele live.
 • Acces la opțiunea de Cash Out - poți închide pariurile aflate în desfășurare indiferent de locul în care te afli în acel moment. Deci poți să îți vezi de treburile tale, și să fii în același timp conectat la meciurile pe care pariezi.
 • Poți seta preferințe – aplicația oferă posibilitatea de a alege limba (română sau engleză), dar și tipul de cote afișate (zecimale / britanice / americane).
 • Poți consulta toate promoțiile din doar 2 click-uri.  Pe pagina principală vei găsi un link direct către secțiunea de Bonusuri și promoții, de unde poți vedea o listă cu toate ofertele disponibile, și informații despre acestea.
 • Acces la transmisiuni live video – Toate meciurile disponibile la Efbet TV pot fi urmărite din cadrul aplicației, cu condiția să ai o balanță pozitivă a contului de joc. Acest serviciu nu este din păcate disponibil prin intermediul site-ului optimizat.
 • Acces la serviciile care nu țin de pariuri -  prin intermediul aplicației Efbet poți juca jocuri de cazino, oferta conținând câteva zeci de jocuri, dintre care majoritatea sunt sloturi video. Nu lipsesc însă jocurile de masă, și nici măcar cele din secțiunea Live Casino! Mai mult decât atât, poți plasa pariuri pe Lucky 6 sau pe sporturi virtuale (campionate virtuale de fotbal, turnee virtuale de tenis, curse virtuale de cai și ogari). Iar toate aceste servicii sunt accesibile direct din Efbet App pentru pariuri sportive, fără a fi necesar să descarci vreun program terț!

Ce mi-ar fi plăcut să văd, dar din păcate lipsește, este o opțiune de adăugare la favorite a meciurilor sau opțiunilor de pariere dorite. Aceasta ar fi fost foarte utilă în special la pariuri live, pentru că este destul de anevoios să cauți de fiecare dată meciurile și tipurile de pariuri preferate de pe un ecran atât de mic.

Nu am observat nici existența opțiunii de live chat de pe mobil, așa că cel mai bine este să suni la departamentul cu relații cu clienții în cazul în care ai o problemă (vezi aici numărul lor de telefon)

 

3.Cum merge Efbet de pe mobil?

Să lăsăm la o parte pentru moment facilitățile oferite de Efbet App, și să vedem concret cum merge acest site de pariuri de pe telefon sau tabletă.

În primul rând nu îmi place faptul că traducerea este doar una parțială. Am menționat acest lucru și în ceea ce privește site-ul pentru desktop, dar parcă pe mobil se simte chiar mai mult. De asemenea, mi se pare că în multe momente aplicația încarcă cam greu, deși am folosit pentru teste un telefon de ultimă generație, și aveam o conexiune wireless la internet.

Lăsând aceste lucruri la o parte, nu prea am ce reproșa. Efbet App este stabilă, se blochează rar și nu conține bug-uri (cel puțin eu unul nu am observat probleme deranjante). Grafica este una plăcută ochiului, iar așezarea în pagină este una inspirată, astfel încât vei găsi destul de rapid ceea ce cauți.

Per total putem paria din mers în condiții mai mult decât decente pe Efbet.ro, așa că poți da și tu o șansă acestui site dacă obișnuiești să pariezi mult utilizând dispozitive mobile. Pentru a vedea care sunt cele mai bune case de pariuri online de pe mobil, recomand să accesezi ACEST LINK.

4 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?

Discutii