Contact și relații cu clienții Efbet

Detalii de contact EFBET
Program de lucru necunoscut
Suport live chat
Telefon 031 96 35
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Villa Ichang nr. 16, Triq Mons

În ceea ce privește serviciul de relații cu clienții, Efbet stă chiar mai bine decât multe agenții mult mai consacrate. Putem contacta staff-ul agenției prin toate metodele principale, așa cum vei putea vedea mai jos.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!


Contact Efbet – cum luăm legătura cu staff-ul agenției?

  • live chat Efbet - este oferit un serviciu de live chat, și de obicei nu durează mult să intrăm în legătură cu un operator Efbet. Tot ce ai de făcut este să intri pe efbet.ro și să dai click pe butonul de ”Chat” din colțul dreapta sus al site-ului. Se va deschide o fereastră flash în care va trebui să completezi numele tău, numele de utilizator, și departamentul pe care dorești să îl contactezi. Apoi apeși pe ”Conectare” și aștepți până ești pus în legătură cu un operator Efbet. Din ce am putut observa, răspunsurile sunt mai puțin robotice decât la alte case de pariuri online.
  • apel telefonic – dacă dorești să vorbești cu un operator al agenției direct la telefon, atunci poți apela numărul 031 96 35 de pe teritoriul României. Poți suna și din afara țării, numărul de contact fiind: +40 314 033 155.
  • mail - staff-ul poate fi contactat și pe email la adresa [email protected] ,dar în acest caz va dura un pic mai mult până primești un răspuns (de regulă câteva ore)

Nu este precizat orarul de funcționare, dar cel mai probabil serviciul de relații cu clienții este contactabil mai mult în timpul zilei. Atunci când am testat eu serviciul de live chat, acesta apărea ca fiind online, dar ce e drept era ora 17:30 într-o zi lucrătoare.

 

Întrebări și păreri Efbet

Dacă ai citit această recenzie Efbet și ai nelămuriri care nu sunt acoperite de secțiunea de ”Întrebări comune” sau de celelalte secțiuni, atunci fie accesezi serviciul de relații cu clienții Efbet așa cum ți-am arătat mai sus, fie adresezi întrebările tale pe forumul de discuții Efbet de pe site-ul PariuriX. Tot acolo poți citi păreri ale altor utilizatori legate de această casă de pariuri online, sau poți posta propriile tale impresii pentru ca acestea să poată fi citite de ceilalți membri ai comunității noastre.

Detalii de contact EFBET
Program de lucru necunoscut
Suport live chat
Telefon 031 96 35
Email [email protected]
Adresa de corespondenta Malta, Villa Ichang nr. 16, Triq Mons

4 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?

Discutii