Bonus Efbet - cum se rulează și cum se deblochează bonusul de 500RON?

8,3k 0

Bonus Efbet - află în ce constă pachetul de bun venit și vezi cum deblochezi banii bonus pentru a îi putea retrage. Regulamentul ofertei poate fi un pic confuz, așa că noi te lămurim exact cum stau lucrurile. La final vom trage și o concluzie pentru a vedea dacă merită sau nu să aplici pentru această ofertă. 

Descoperă casele de pariuri online recomandate de PariuriX cu bonus atractiv de bun venit!

 

În ce constă pachetul de bun venit Efbet?

Casa de pariuri online Efbet (L1173067W000796) întâmpină clienții noi cu un bonus de bun venit în valoare de 500RON. Poți încasa bonusul maxim doar în cazul unei depuneri de minim 1,800RON, deci vorbim de un bonus un pic mai mare de un sfert din suma depusă.

Dacă efectuezi primul depozit înainte de a verifica identitatea contului de pariuri, atunci conform legii nu vei putea depune mai mult de 900RON. Așa că ce poți face? Depui întâi suma maximă (900RON), moment în care vei primi un bonus de 225RON (deci 25%). După ce parcurgi procesul de verificare KYC, depui încă 900RON pentru a primi diferența de 275RON. Deci poți revendica această ofertă efectuând două depozite, dar doar în condițiile descrise de mine. 

 

Bonus Efbet - cum deblochez și cum rulez pentru a putea retrage?

Aici regulamentul poate fi un pic cam complicat și greu de înțeles, așa că hai să îți explic pas cu pas cum stă treaba. Banii bonus sunt oferiți sub formă de FREEBET, ceea ce înseamnă că din urma pariurilor plasate cu fonduri suplimentare vei păstra doar profitul, nu și miza. Deci să presupunem că ai 500RON bonus și îi joci pe 5 pariuri, fiecare pe 100RON și cotă 2.00  (tu poți juca pe ce mize și cote vrei, dar cotele să fie mai mari de 1.50). Să zicem că din aceste 5 pariuri câștigi 4, ceea ce înseamnă că ai făcut 400RON (câte 100RON profit de pe urma fiecărui pariu). Pentru acest pas ai la dispoziție 10 zile din momentul încasării bonusului.

Acum, mai ai încă un pas de parcurs - ai de rulat de 3 ori echivalentul depunerii inițiale + bonusul inițial pe cote de minim 1.50. Dacă ai depus 1,800RON și ai încasat un bonus de 500RON, înseamnă că trebuie să plasezi pariuri în valoare totală de 6,900RON (2,300 * 3) înainte de a putea solicita o retragere. Din urma acestor pariuri păstrezi atât miza, cât și profitul! Deci nu mai vorbim de freebet-uri. Pentru acest pas ai la dispoziție 30 de zile!

 

Părerea noastră despre pachetul de bun venit Efbet

Ca să fiu sincer, condițiile ofertei Efbet nu sunt prea încurajatoare. Bonusul este cam mic (un pic peste 25% din suma depusă), iar condițiile de rulaj sunt un pic cam dificile. Dacă vrei să deschizi un cont la pariuri online special pentru pachetul de bun venit, atunci recomand întâi să joci la una din aceste 5 case de pariuri online recomandate. În afara faptului că vorbim de agenții cu servicii de calitate, la fiecare din ele bonusul pentru prima depunere este foarte atractiv. 

Deschide cont și încasează un bonus atractiv de bun venit la una din agențiile recomandate!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi