Efbet România - ofertă sportivă, bonus de bun venit, servicii oferite

Welcome to the Efbet online bookmaker review! Here we will tell you everything you need to know about Efbet Romania to see if it is worthwhile to open an account, and we will present some useful tutorials (registration, deposit / withdrawal, account verification, etc.) so that you can handle without problems on this site even if you are the first contact with online betting.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!


CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

  1. Cine este operatorul de pariuri Efbet?
  2. Cu ce vine Efbet România pe piața locală?
  3. Deschidere cont și plasarea primului pariu
  4. Tranzacții financiare și verificarea identității contului
  5. Ofertă sportivă și non-sportivă Efbet
  6. Efbet Live – pariuri în timp real pe evenimentele preferate
  7. Bonus pentru prima depunere și alte promoții
  8. Disponibilitate pe dispozitive mobile
  9. Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

 

1.Cine este operatorul de pariuri Efbet?

În 1990 în centrul capitalei Bulgariei un grup de investitori au lansat un cazino numit ”Colombia”. În anii următori aceștia au deschis și alte săli de jocuri, dar și case de pariuri stradale care purtau numele de ”BalkanBet”. La numele de Efbet s-a trecut în 2006, odată cu extinderea în mediul online. Între timp cei de la Efbet și-au lansat serviciile și în alte țări europene, motiv pentru care în zilele noastre site-ul de pariuri este disponibil în 5 limbi diferite: bulgară, engleză, turcă, greacă, și mai nou română.

În Bulgaria Efbet este considerată ca fiind una dintre cele mai bune agenții de pariuri sportive pe internet, fiind voci care spun că aceasta este chiar mai apreciată decât Bet365. Însă nu știu cât de adevărate sunt aceste zvonuri. Dați-mi voie să fiu pentru moment reticent.

 

2.Cu ce vine Efbet România pe piața locală?

Efbet a intrat pe piața din România la începutul lunii noiembrie 2017, și și-a lansat platforma de pariuri online o lună mai târziu. Conform D.ONJN 1925/30.10.2017, Efbet Ro deține licența L1173067W000796 care îi dă dreptul de a oferi în legalitate pariuri în cotă fixă și jocuri de cazino până în 2027. Din ce am putut constata, cei de acolo nu au creat un site nou special pentru piața locală de la noi, ci l-au adaptat pe cel menit pentru piața bulgară.

Au început să apară la noi în țară și primele case de pariuri stradale Efbet. Nu am foarte multe informații despre acestea, deoarece nu am găsit pe site-ul operatorului nimic legate de ele : locații, servicii, program etc. Deoarece acest operator este prezent atât online cât și offline, probabil vor fi oferite în viitorul apropiat câteva facilități speciale precum posibilitatea de a alimenta contul de pariuri online direct dintr-o locație stradală sau posibilitatea de a plasa pariuri loto. Deja a fost introdusă pe site loteria virtuală Lucky 6, specifică mai degrabă operatorilor stradali.

Din momentul în care intri pentru prima dată pe site-ul Efbet.ro ți se va părea că ai un déjà vu. Asta pentru că interfața ne amintește destul de mult de Bet365, casă de pariuri pe care o cunoaște toată lumea. Ce bine ar fi dacă asemănarea s-ar păstra și în ceea ce privește oferta sportivă, cotele sau viteza de încărcare a site-ului. Dar se întâmplă oare acest lucru? Vom vedea pe parcursul acestei recenzii Efbet.


 

3.Deschidere cont și plasarea primului pariu

Să deschizi un cont nou la Efbet este foarte simplu (VEZI AICI CUM). Trebuie doar să completezi un formular cu câteva date personale pentru ca agenția să știe cine ești, dar și cu date ce țin de cont (user, parolă). Întregul proces de înregistrare la Efbet nu durează mai mult de 2-3 minute, așa că poți începe să joci la pariuri sportive online în cel mai scurt timp.

Nici plasarea primului pariu online nu îți va ridica probleme. Te vei descurca din prima fără probleme, mai ales dacă ai mai jucat în trecut și la alte agenții de pe internet. Dar și dacă ești la primul contact cu pariurile online, și tot ai generat măcar o dată un bilet virtual pentru a te duce la o agenție stradală direct cu codul de bilet. Este cam aceeași procedură, doar că în locul generării unui cod, plasezi pariul direct. Dar oricum ți-am arătat în ACEST TUTORIAL pas cu pas cum se plasează pariuri single, multiple și în sistem la casa de pariuri online Efbet!

 

4.Tranzacții financiare și verificarea identității contului

La momentul scrierii acestei recenzii, Efbet oferea posibilitatea de a efectua depuneri și retrageri de bani utilizând carduri de credit / debit, portofele electronice Skrill și Neteller, și transfer bancar. Dacă depui direct din bancă depunerea minimă la Efbet este de 40RON, iar prin orice altă metodă de plată este doar 20RON! Dacă dai un CLICK AICI poți găsi toate informațiile necesare despre depuneri și retrageri, dar și tutoriale pas cu pas cum să alimentezi contul de pariuri sau cum să soliciți o retragere de bani.

Dar trebuie să te avertizez din start că nu vei putea efectua depuneri cumulate mai mari de 200€ și nici nu vei putea solicita retrageri până nu parcurgi procesul de verificare KYC. Vezi că trebuie să verifici identitatea contului în maximum 30 de zile de la înregistrare, fiindcă în caz contrar acesta va fi închis, iar toate fondurile aferente vor fi virate către bugetul statului. Am vorbit mai pe larg despre acest subiect aici : ”Verificarea identității la Efbet”.

 

5.Ofertă sportivă și non-sportivă Efbet

Sunt oferite pariuri pe aproximativ 25 de sporturi, ceea ce este foarte bine, deși este drept că sunt și case de pariuri online care stau mai bine la acest capitol. Unibet.ro este un exemplu bun, acest operator având peste 35 de sporturi în ofertă. Trebuie să evidențiez faptul că la fotbal oferta Efbet este uneori ciudată. Au fost meciuri unde nu am găsit pariuri pe total goluri, dar am văzut în schimb pariuri ce țin 100% de noroc precum ”câte out-uri vor fi în primele 10 minute”. Dar per total oferta sportivă Efbet ar trebui să mulțumească majoritatea pariorilor.

 

6.Efbet Live – pariuri în timp real pe evenimentele preferate

Oferta live este mai slabă decât a altor case de pariuri de top. În timp ce Netbet.ro avea în ofertă 42 de meciuri, la Efbet am găsit 28. Pe de altă parte sunt destule agenții licențiate care au o ofertă mult mai slabă decât a agenției bulgare. Însă pentru mine marea surpriză o reprezintă prezența unui serviciu de live streaming, fiind destul de puțini acei operatori care oferă meciuri live online gratis. Efbet este unul dintre ei! Pentru aprofundarea acestor subiecte recomand să accesezi următoarele secțiuni:  ”Pariuri live la Efbet” și ”Transmisiuni live la Efbet TV”.

 

7.Promoții și bonusuri Efbet

Clienții noi pot încasa un bonus pentru prima depunere la Efbet.ro de 100% până la 500RON. Dar cel mai bine este să accesezi ACEASTĂ PAGINĂ, deoarece aici vei găsi toate informațiile necesare despre bonusul de bun venit de la Efbet. Tot la Efbet.ro poți pune mâna și pe bonusuri ocazionale de reîncărcare ce sunt oferite clienților fideli. Astfel ai ocazia de a juca cu sume mărite de bani constant, ci nu doar la prima depunere, așa cum se întâmplă la alte case de pariuri online. CLICK AICI pentru mai multe detalii.

 

8.Disponibilitate pe dispozitive mobile

Poți plasa pariuri de pe mobil la Efbet, atât din browser, cât și din cadrul unei aplicații disponibile pe IOS și Android. La început acest Efbet App nu era disponibilă în România, dar acum poate fi descărcată fără probleme pe teritoriul țării noastre. Totuși la momentul scrierii acestor rânduri, ea este mai degrabă disponibilă într-o ”romgleză”, traducerea fiind doar parțială.

 

9.Relații cu clienții, întrebări comune și forum de discuții

Dacă vrei să afli despre Efbet păreri ale altor pariori care au jucat aici, atunci recomand să accesezi forumul de discuții Efbet de pe site-ul PariuriX.com. Vei vedea că sunt ceva comentarii, deci vei găsi relatări despre experiențele avute de utilizatorii noștri cu această casă de pariuri online. Tot aici poți posta întrebări și nelămuriri, iar în cel mai scurt timp cineva din staff-ul nostru sau din rândul utilizatorilor noștri va încerca să te ajute, dacă va putea desigur.

If you have a bug or have a more serious problem, then I recommend that you contact the Efbet customer service directly . Their operators are better able than anyone else to help you. Last but not least, we have a section of " Efbet Questions and Answers " on the site where we have raised the most common questions about this operator, obviously with answers to them.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

4 utilizatori au ales Efbet

Pariezi aici ?

Discutii