2023-03-08 22:58:34

Conti Sportsbook - 50% bonus până la 300RON

Operatorul Conti este cunoscut în România în special pentru platforma de jocuri de cazino (Conti Cazino), însă acesta oferă și pariuri sportive. De aceea, în cele ce urmează vom prezenta recenzia Conti Sportsbook pentru a vedea dacă aceasta este o agenție de pariuri la care merită să jucăm cu regularitate.

Deschide cont și pariază la Conti Sport cu un bonus de 50% până la 300RON!

1. Cine este Conti, și este legal în România?

Conform D.ONJN 2054/28.10.2021, Conti Cazino deține licența L1213903W001343 ce îi dă drept de funcționare legal în România între 01.11.2021 și 31.10.2031. Ea este înregistrată la ONJN sub compania de NEOSOFT LIMITES, și oferă pe teritoriul țării noastre pariuri în cotă fixă și jocuri de cazino!

Poate că acest nume nu vă spune mare lucru, însă trebuie menționat că operatorul Conti Cazino face parte din aceeași rețea ca și GetsBet, chiar dacă doi operatori utilizează licențe diferite pe teritoriul țării noastre. Astfel poți fi convins că serviciile de calitate oferite de Get’s Bet pot fi întâlnite și la Conti.

 

2. Cum deschid cont nou la Conti Sportsbook?

 • Accesează ACEST LINK SPECIAL și apasă pe butonul Înregistrare.
  • Se va deschide un formular format din 3 părți unde trebuie să completezi mai multe date:
  • Partea 1 - Informații cont: adresă de email, parolă, telefon mobil, nume utilizator
  • Partea 2 - date personale: nume, prenume, adresă, cod poștal, data nașterii
  • Partea 3 - validează contul: va trebui să validezi adresa de email asociată contului (trebuie să dai click pe link-ul primit pe mail), și să validezi și numărul de telefon (să introduci codul primit prin SMS)
 • Loghează-te pe cont și începe să te joci! 

Deschide cont și pariază la Conti Sport cu un bonus de 50% până la 300RON!
 

3. Cum verific identitatea contului?

 1. Intră pe site-ul Conti.
 2. Accesează secțiunea Cont - Documente
 3. încarcă o copie după un act de identitate.
 4. Acesează secțiunea: Cont - Bonusuri și introdu aici codul de bonus ”PARIURI50” pentru a fi eligibil pentru bonusul la pariuri de 50% până la 300RON.
Înainte de a putea solicita prima retragere îți va fi solicitată și o dovadă a adresei, și probabil și o copie față / verso a cardului tău de debit / credit. Stai fără griji, vei avea voie să acoperi o parte din informațiile de pe card! Vei primi toate indicațiile necesare de la staff-ul Conti Cazino!
 
 

4 Depuneri și retrageri de bani la Conti Sport

Din păcate pe partea de plăți Conti Cazino nu stă prea extraordinar, fiind permise depuneri și retrageri de bani doar cu cardul de credit / debit. Nu poți folosi alte metode de plată precum portofele electronice Skrill / Neteller / Paysafecard, și nici nu poți depune / retrage din locații stradale. 
Există însă și o veste bună - depunerea minimă este de doar 20RON, în timp ce depunerea maximă este de 9,500RON!
 1. Intră pe site-ul Conti.
 2. Apasă butonul Depunere” din colțul dreapta sus, sau accesează opțiunea Cont - Depunere. 
 3. Selectează metoda de plată dorită și introdu suma pe care vrei să o depui.
 4. Apasă butonul ”Depunere” și urmează instrucțiunile.

5. Cum plasez pariuri la Conti (single, multiple și în sistem)?

 1. Intră pe site-ul Conti.
 2. Accesează secțiunea de Pariuri din meniul de sus.
 3. Selectează din partea stângă a paginii sportul și competiția pe care dorești să pariezi.
 4. Intră pe meciul dorit și dă click pe cota aferentă pariului pe care vrei să îl joci. Acesta va fi adăugat într-un bilet virtual în partea dreaptă a paginii.
 5. Accesează biletul virtual și completează miza dorită, după care apasă pe butonul ”Plasează pariul” pentru a juca un bilet single la Conti.
 6. Adaugă mai multe pariuri pe bilet, completează miza dorită și apasă butonul ”Plasează pariul” din partea de jos a biletului pentru a plasa un pariu multiplu.
 7. Accesează din biletul virtual tab-ul ”Sistem”, selectează sistemul dorit, completează miza dorită și apasă butonul ”Plasează pariul” pentru a juca un bilet în sistem la Conti.

Dacă ești la primul contact cu pariurile online și ai nevoie de un ghid amănunțit pentru plasarea de bilete la pariuri sportive, atunci accesează articolul Tipuri de bilete la pariuri sportive!

 

Verificare bilet Conti Cazino – cum aflu dacă am câștigat?

În primul rând balanța contului va fi actualizată automat atunci când un bilet este câștigător. Dar poți verifica inclusiv manual statusul biletelor tale astfel:

 1. Intră pe site-ul Conti
 2. Accesează ”Contul meu”
 3. Accesează secțiunea ”Istoric pariuri”
 4. Filtrează pariurile tale în funcție de status.

 

6. Ofertă sportivă Conti – pe ce putem paria?

Oferta sportivă Conti acoperă în jur de 20 de sporturi diferite, iar la fiecare sport din ofertă poți găsi un număr destul de ridicat de competiții, evenimente sportive și tipuri de pariuri. Ce îți pot spune din start că nu prea îmi place este faptul că meniurile pentru sport nu sunt chiar intuitive, așa că îți va lua ceva timp să te obișnuiești cu modul în care sunt organizate.


Ofertă Conti la fotbal

La meciuri de fotbal importante vei găsi peste 300 – 400 tipuri de pariuri, incluzând pariuri pe cornere sau cartonașe. Vei putea crea propriile tale pariuri utilizând tab-ul ”Creare pariu”, și vei putea accesa pariuri combinate gata create din tab-ul ”Combi Markets”.

De asemenea, vei putea paria pe handicapuri asiatice, marcatori, piețe rapide și multe altele. Chiar și la meciuri de fotbal mai puțin importante vei găsi o gamă variată de opțiuni de pariere care va mulțumi majoritatea pariorilor.

Deschide cont și pariază la Conti Sport cu un bonus de 50% până la 300RON!
 

Ofertă Conti la alte sporturi

Dacă vrei să pariezi pe tenis, baschet sau hochei pe gheață, vei găsi din nou o ofertă destul de diversificată ce conține câteva zeci de pariuri chiar și pe meciuri din competiții nu prea importante. De exemplu la un meci de baschet din Kazahstan am găsit în jur de 30 de opțiuni de pariere destul de diversificate.

Am observat de asemenea că sporturile electronice ocupă un loc destul de important în oferta Conti Sport, fiind oferite o gamă largă de pariuri pe discipline de eSports precum Counter-Strike, FIFA, DOTA, LOL, Valorant, NBA2K, E-Fighting sau E-Ice Hockey.

 

7. Pariuri Live Conti – cum este oferta în timp real?

Și pe partea de pariuri live Conti Sportsbook stă destul de bine, deși sunt într-adevăr case de pariuri online licențiate care stau mai bine la acest capitol.

Oferta live pe tenis este una foarte bună, în timp ce oferta de pariuri live pe fotbal este decentă. Din nou, sporturile electronice sunt cele care ies în evidență deoarece am observat inclusiv la pariuri live pariuri pe foarte multe discipline diferite de eSports, foarte puține alte agenții stând la fel de bine la acest capitol.

Și din punct de vedere tehnic platforma de pariuri live Conti se mișcă destul de bine, astfel încât informațiile sunt actualizate rapid, iar pariurile sunt plasate în cel mai scurt timp. Câștigurile sunt plătite și ele de obicei destul de rapid.

Din păcate nu este oferit și un serviciu de live streaming Conti Sport. Află ce case de pariuri online oferă transmisiuni live video.

 

8. Bonus de bun venit și alte promoții disponibile

Conti Sportsbook întâmpină jucătorii noi cu un bonus la pariuri sportive de 50% până la 300RON. Uite cum poți pune și tu mâna pe această ofertă.

 1. Deschide cont la Conti prin acest link
 2. Depune minim 50RON folosind codul bonus ”PARIURI50”.
 3. Vei primi un bonus de 50% din suma depusă, în limita a 300RON.

Termeni și condiții

 • Oferta este destinată jucătorilor noi Conti care deschid cont prin link-urile PariuriX.
 • Acest bonus Conti poate fi activat prin introducerea codului bonus Conti ”PARIURI50” la momentul efectuării primei depuneri de minim 50RON.
 • Bonusul oferit este e 50% din suma depusă, în limita a 300RON. Depui 600RON și primești alți 300RON extra!
 • Suma totală (depozit + bonus) trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.60 înainte de a putea solicita o retragere.
 • Oferta este destinată doar persoanelor cu vârsta de peste 18 ani, rezidenți în România
 • Oferta este limitată la o singură utilizare per persoană / familie / IP / adresă etc, iar orice abuz nu va fi tolerat de către operator.
 • Oferta se supune termenilor și condițiilor generale ale agenției. Pariază responsabil!

Conti vine cu o gamă largă de oferte pe platforma de Casino, acolo unde oferă atât bonus fără depunere, cât și un bonus atractiv pentru prima depunere. De asemenea, Conti Cazino vine și cu o gamă largă de promoții ocazionale. Accesează secțiunea Bonusuri și Promoții Conti Cazino pentru a vedea o listă completă cu ofertele disponibile.

Deschide cont și pariază la Conti Sport cu un bonus de 50% până la 300RON!
 

9. Conti Sportsbook pe dispozitive mobile

Din păcate nu este oferită o aplicație Conti pentru pariuri sportive, dar poți paria pe site-ul Conti direct din browser.

Interfața este bineînțeles adaptată pentru dispozitive mobile, astfel încât poți paria la acest operator chiar și fără un Conti App.

Ai acces la înreaga ofertă sportivă disponibilă pe PC, poți efectua depuneri și retrageri de bani, poți aplica pentru diferite bonusuri și oferte promoționale, și poți lua legătura cu serviciul de relații cu clienții. Așa că nu îți lipsește nimic important.


10. Conti Sport Contact și relații cu clienții

Pentru a lua legătura cu un operator, trebuie doar să apeși pe butonul de contact situat în colțul dreapta jos al site-ului. Staff-ul Conti Cazino poate fi contactat direct prin live chat, programul obișnuit de funcționare fiind de la 10:00 la 22:00. În perioada sărbătorilor, programul este unul ușor redus, între 10:00 și 20:00.

Deschide cont și pariază la Conti Sport cu un bonus de 50% până la 300RON!

1 utilizatori au ales Conti

Pariezi aici ?