Verificarea identității contului de pariuri Circus

2-5 zile

Verificarea contului

Ai deschis un cont de pariuri Circus, vrei să îl verifici și nu știi cum? PariuriX îți prezintă în paragrafele următoare pașii care trebuie urmați pentru a parcurge procesul de verificare KYC. Vei vedea cât de simplu este!

Parcurge procesul de verificare KYC la Circus pentru a pune mâna pe bonusul fără depozit de 20RON!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEASTĂ SECȚIUNE?

 1. Circus KYC – ce documente trebuie să trimit?
 2. Verificarea identității la Circus – unde trimit documentele?
 3. Întrebări comune despre procesul de verificare Circus
 4. Top motive pentru refuzarea documentelor la Circus

 

1.Circus KYC – ce documente trebuie să trimit?

 • copie după un act de identitate. Este necesară o copie după buletin, pașaport sau permis de conducere. Recomand totuși să trimiți după cartea de identitate pentru că oricum mai devreme sau mai târziu este posibil să îți fie solicitată și aceasta, chiar dacă ai trimis în trecut copie după pașaport / permis de conducere.
 • o dovadă a adresei. Este necesar un act care să conțină numele tău, dar și adresa completă. Aceasta trebuie să corespundă cu cea din buletin și cea utilizată la deschiderea contului de pariuri. Ce act poți trimite? Un extras de cont bancar detaliat sau o factură de utilități (curent, gaze, apă, telefonie etc). Atenție, documentul nu trebuie să fie mai vechi de 3 luni, altfel va fi refuzat. Dacă din diferite motive nu poți furniza un astfel de document, atunci accesează ACEST ARTICOL pentru a vedea ce soluții există.

 

2.VERIFICAREA IDENTITĂȚII LA CIRCUS - CUM TRIMIT DOCUMENTELE?

Majoritatea caselor de pariuri online licențiate au pe site-ul propriu o secțiune unde poți uploada documentele solicitate. Totuși pe circus.ro nu găsim o astfel de secțiune, motiv pentru care actele trebuiesc trimise pe mail la adresa support@circus.ro. Totuși procesul de verificare a identității la Circus poate fi parcurs destul de ușor, așa cum se poate vedea.


3. ÎNTREBĂRI COMUNE DESPRE PROCESUL DE VERIFICARE CIRCUS

Cât timp am la dispoziție pentru a trimite documentele?

Conform legii, procesul de verificare KYC trebuie parcurs în maxim 30 de zile de la deschiderea contului de pariuri. În caz contrar, acesta va fi închis iar toți banii de pe cont vor fi virați către bugetul statului. Pentru mai multe detalii recomand să accesezi ACEST ARTICOL.

Pentru a putea depăși termenul de 30 de zile este suficient să trimiți cele două documente menționate mai sus.

 

Mai sunt solicitate și alte documente?

Dacă efectuezi o depunere utilizând un card de credit / debit, atunci sunt șanse mari să îți fie solicitată o copie după acesta înainte de a putea efectua o retragere. De asemenea, staff-ul agenției are dreptul ca în orice moment să solicite acte suplimentare dacă consideră acest lucru ca fiind necesar.

 

Ce restricții am cu un cont Circus neverificat?

Nu vei fi  lăsat să efectuezi depuneri ale căror valoare totală depășește 200€, și nici nu vei putea să soliciți retrageri până nu parcurgi procesul de verificare Circus.
 

Ce formate și dimensiuni maxime sunt acceptate?

Nu este menționat acest lucru, dar probabil pozele sunt acceptate în orice format ce merge uploadat pe mail. Nu cred că are importanță dacă documentul este fotografiat sau scanat, ambele tipuri fiind acceptate. Important este ca pozele să fie clare, iar informațiile conținute să fie ușor de citit.


În cât timp este verificat contul de pariuri Circus?

În mod normal nu ar trebui să dureze mai mult de 1-2 zile lucrătoare, însă sunt pariori care au semnalat că la ei a durat chiar și mai bine de o săptămână până să fie băgați în seamă. Așa că recomand să trimiți documentele solicitate imediat ce ți-ai deschis un cont de pariuri Circus pentru a nu te trezi cu contul blocat. Acest lucru se va întâmpla dacă staff-ul agenției îți răspunde la mail după ce trece perioada de 30 de zile.

 

5.Top motive pentru refuzarea documentelor la Circus

Aceste motive sunt mai degrabă comune pentru toate agențiile de pariuri pe internet licențiate, și nu vor fi întâlnite neapărat doar la Circus.ro. Dar este bine să le cunoști, asta dacă vrei ca documentele tale să fie acceptate din prima încercare și să nu fie necesar să le trimiți de mai multe ori. Astfel ai risca să depășești termenul legal de 30 de zile și să ai contul suspendat temporar, mai ales că staff-ul agenției nu prea se grăbește să răspundă la mail-uri.

 • Pozele documentelor trebuie să fie clare, astfel încât informațiile să fie ușor de citit.
 • În poză trebuie prinse toate cele 4 colțuri ale documentului, deci pozele nu trebuie să pară decupate.
 • Nu trebuie să acoperi informații de pe acte, cu excepția celor solicitate de către staff-ul Circus (cum ar fi anumite numere de pe fața sau spatele cardului în afară de cele menționate de staff). De exemplu dacă acoperi CNP-ul de pe buletin sau pui degetul pe document în timp ce îl fotografiezi, acesta va fi refuzat.
 • Trimite doar documente care îți sunt solicitate. Dacă la ”dovada adresei” tu pui un selfie cu tine în fața casei sau a superbei tale mașini, să nu te miri apoi de ce nu ți-au fost acceptate documentele (poate ți se pare stupid că am menționat așa ceva, dar să știi că am auzit și de astfel de cazuri).
 • Cardul trebuie semnat pe spate de către titular, în caz contrar va fi refuzat pentru că așa cum scrie și pe el, nu este valid fără semnătură.

Parcurge procesul de verificare KYC la Circus pentru a pune mâna pe bonusul fără depozit de 20RON!

Pariază online la casa de pariuri Circus

Deschide un cont acum și pariază legal pe internet.

329 utilizatori au ales Circus

Pariezi aici ?

Discutii